• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa benim büyük biberon alacakmış kucağında tutacakmış görsen ne hayaller ama gece benimle kendi uyuyacakmış. Bebek ayrı yatakta 😬😂😂
güzel belirtiler 😉😉👍🏻👍🏻
bende yaa hemen kalırım sandım hatta ilk ay acaba erken mi davranıyoruz virüs falan dedim ama iyi ki beklememişim 8. Ayda geldi yani
ovulasyonu 2. Denemede tuttu cnm pik, çatlama, ve ertesi gün üstüste 3 gün değerlendirdik
Ayy inşallah sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ben 15 gün sonra falan heralde giderim
Yerim onun heyecanını💜😊

Ay bilmiyorumki minnoşum senle aynı zamanda olmasını dilerim ama hemde çok 😍💜
Bende çok isterim bende :KK71:
Aynı gün doğuma gidiyormuşuz 😂😂😂
Ayyyy çok heyecan yaptım bak şimdi 🤣🤣
Kız bu ayy benim hiç heyecanım yoktu ümidim hiç yoktu gerçi hala yok 🙄
Herkes hamile kaldı bana da bi öz güven geldi heyecan geldi
Hamile arkadaşlarımın adına çok mutluyum

Iyiki iki uc gun girmedim herkes hamile Masallah hepinize. Çalıştınız kazandınız şimdi emeklerinizin tadını çıkarın canlar Allah nazarlardan korusun valla ben hamilelik dükkânını kapattım Allah isteyen herkese versin vallahi sevindim herkese

Bende çok isterim bende :KK71:
Aynı gün doğuma gidiyormuşuz 😂😂😂
Ayyyy çok heyecan yaptım bak şimdi 🤣🤣
Kız bu ayy benim hiç heyecanım yoktu ümidim hiç yoktu gerçi hala yok 🙄
Herkes hamile kaldı bana da bi öz güven geldi heyecan geldi
Hamile arkadaşlarımın adına çok mutluyum
Çok pis gaza geldik :KK70:
Çok güzel olur valla 🤩

Iyiki iki uc gun girmedim herkes hamile Masallah hepinize. Çalıştınız kazandınız şimdi emeklerinizin tadını çıkarın canlar Allah nazarlardan korusun valla ben hamilelik dükkânını kapattım Allah isteyen herkese versin vallahi sevindim herkese
Kız demedimmi ben sana pes etmek yok inanmak var 😚
evet bazen bazılarımız beklemek zorunda kalıyoruz ama içimizden inanmayanlar eleniyor inan lütfen olumsuz düşünme
Ben burdan herkese bir gaz verdim olacak inanıyorum diye arkasından herkes çatır çatır hamileyim hamileyim diye dökülmeye başladı
İş olayını bilemem tabiki ama bebek için inanmaktan vazgeçme cano üzme kendinide💜

Benim yok sanırım kızlar kanda çıkmadı ama doktor küçük olduğu için çıkmamış olabilir dedi adet günümü bekleyeceğim artık. Hayırlısı
Canım regl gününü beklemekten başka çare yok
Belki de var dediğin gibi küçük daha
Işte regl günü gelmeden bilemiyoruz maalesef 🙄

Back
X