Bakın,kalabalık ailelerin pek cok guzel yönü varken,cok sıkıntısı var. Adam 7 kardes ,kardesler birbirine giriyor. Teyzeyle kusler. Amcayla davaliklar. Adam 50 yasina gelmis kizkardesiyle kavga ediyor birseyleri paylasmiyor ben kalabalik aileyide ortamida hic sevmem şahsıma.
Herkesin hayat görüşü farklidir. Benim annem babam,gec cocuklarinin olmasindan,ayni zamanda maddi durumlarinin epey iyi olmasindan kaynakli mi desem ne desem cocugun her istedigini yapmak,cocuga para vermek,marka kıyafetler almak,istedigi yemegi yapmayi iyi anne babalik zannediyor.
Bence yanlış.
Kayinvalidem ise cocuk okumali,egitimi super olmali. Benim durumum olsa anasifindaki cocuga 40 bin tl veririm senelik diyor. (Konu acildi ailemle ve kayinvalidemle bir kolejden bahsediyorduk benim kardesim anasinifi ici cok sacma dedi kaynanam boyle soyledi)
Bence bu da yanlış.
Okul okumak sart degil(bence).
Simdi esinle bile goruslerin farkli oluyor.
Yalan mi?
Siz esinle anlasmissiniz.
Ne guzel birsey mutlulugunuz daim olsun ortak karar vermissiniz
Tavsiyem kimse karismasin.
Ben 17 senedir hayvan besliyorum 6 yasinda da yavruluktan aldigim kopegim var,baba yedirme diyorum,mesela kraker,kek, dinlemiyor yediriyor.
Kopegin tuyleri dokuluyor
Cocugum olsa kola icirirsin sen dimi? Diyorum gülüyor tabi iciririm diyor
Yani bana ters boyle seyler acayip.
Siz kimseyi karistirmayin. Anneniz gelsin size yardima okey. Anneniz kendi halindeymis zaten umarim kaynana ukalalik yapmaz annenizi gucendirmez.