- 16 Ocak 2024
- 52
- -27
- 6
- Konu Sahibi bebekannessi
-
Pilav+patates puresi olmaz. İnsanlari nisasta komasina sokarsinizMerhaba arkadaşlar
10 kişi civarı olacağız
Domates çorbası
Et sote
Pirinç pilavı
Patates püresi
Havuç tarator
Yoğurtlu köz biber
Çoban salata
Cupta sütlü tatlı
Menüm bu şekilde öneriniz nedir
İlk kez gelen insanlar olacak özenli olmak istiyorum
Yetmezse diye fırına tavuk falan atmalı mıyım
Yada fırında mantar
Yada Lazanya yapsam çok mu abartmış olurum
Eti patates püresi yatağında sunacağım o yüzdenPilav+patates puresi olmaz. İnsanlari nisasta komasina sokarsiniz
Salatayı değiştireyim o zaman. Peki sizce bu menüye börek mi fırında kaşarlı mantar mı . Börekse neyli olmalıYaprak sarması yada bi börek olsa iyi olur gibi
Salata mevsim daha güzel oturur sofraya Kornişon turşusu mısır havuç isot nane sumaklı bi salataben böyle sevıyorum herkeste beğenir genelde .
Fırında mantar güzel bir arasıcak olur yada hafif bi sebzeli garnitür sofrayı renklendirir .
Tatlınız ,et ağır gelir die şerbetli olmaması iyi bence . Etin üstüne şerbetli tatlıyı sevmeyenlerdenim.
Kavurmanın yanına lazanya ağır kaçabilir yeni bi ana yemek havası katar
O zaman pilav iptal ya da ornegin ispanak yataginda sununEti patates püresi yatağında sunacağım o yüzden
Aslında bebeğim var çok rahat hazırlık yapamıyorum o yüzden o iki meze kolay diye seçtim bildiğiniz kolay meze var mıHem iki yoğurtlu meze hem sütlü tatlı biraz uyumsuz gibi. bir de etli bir yemekten sonra şerbetli tatlı daha iyi gibi.
Fırında mantar .Salatayı değiştireyim o zaman. Peki sizce bu menüye börek mi fırında kaşarlı mantar mı . Börekse neyli olmalı
Valla bebeğinize rağmen bunları yapabiliyorsaniz bravo sizeAslında bebeğim var çok rahat hazırlık yapamıyorum o yüzden o iki meze kolay diye seçtim bildiğiniz kolay meze var mı
2 yaşında biraz daha rahatladım o büyüyünce eskiden bir çorba zor yapardım . Bir de babası evde olacak öylece hallederimValla bebeğinize rağmen bunları yapabiliyorsaniz bravo size
2 yaşında biraz daha rahatladım o büyüyünce eskiden bir çorba zor yapardım . Bir de babası evde olacak öylece hallederim
Bir de şöyle çorba kolay zaten onu sabahları huysuz olmuyor sabahtan hallederim akşama ısıtırım. Eti doğrayıp düdüklüye soğan sarımsakla atıcam sadece. Pilavce patates püresi toplam yarım saatimi alır. Buzlukta közlenmiş biber var havucu da hemen kavururum yarım saatte ikiside okey. Tatlıyı da çorba gibi sabahtan aradan çıkarırım o da yarım saatimi alır. Böyle bakınca 3 saatte hallederim bir de 8de gelecekler gün içinde parça parça gidip yapsam öğle uykusunda yapsam çocuğu ihmal bile etmiş olmam sankiValla bebeğinize rağmen bunları yapabiliyorsaniz bravo size
Ben olsam üç gün önceden strese girerim:))) sizi gerçekten tebrik ediyorumBir de şöyle çorba kolay zaten onu sabahları huysuz olmuyor sabahtan hallederim akşama ısıtırım. Eti doğrayıp düdüklüye soğan sarımsakla atıcam sadece. Pilavce patates püresi toplam yarım saatimi alır. Buzlukta közlenmiş biber var havucu da hemen kavururum yarım saatte ikiside okey. Tatlıyı da çorba gibi sabahtan aradan çıkarırım o da yarım saatimi alır. Böyle bakınca 3 saatte hallederim bir de 8de gelecekler gün içinde parça parça gidip yapsam öğle uykusunda yapsam çocuğu ihmal bile etmiş olmam sanki
Kız öyleyim zaten baksana kaç gün var adım adım planladım stresliyim bir de temizliğe takıntılıyım onu da bir gün önceden halledeyim hatta tatlıyı da önceki akşamdan yaparsam daha iyiBen olsam üç gün önceden strese girerim:))) sizi gerçekten tebrik ediyorum
Yaaa benim eşim de şu huyum yüzünden kimseyi davet etmek istemiyorKız öyleyim zaten baksana kaç gün var adım adım planladım stresliyim bir de temizliğe takıntılıyım onu da bir gün önceden halledeyim hatta tatlıyı da önceki akşamdan yaparsam daha iyibu konularda hiç rahat değilim
Eti patates puresinde sunmak pılav yapmaktan Cok daha şık Bi tercih.Eti patates püresi yatağında sunacağım o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?