kalabalik yatili misafirleri nerede yatiriyorsunuz?

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
45
116
44
Ankara
arkadaslar esmin bekarlikten kalma yun yorganlari var. bense onlardan kurtulmak istiyorum. ama kalabalik misafirim cok oluyor.

ne yapiyorsunuz siz bu durumlarda?

koltuk takimi alacam yaza 2 tane 3 lu alacam ama yetmez. sisme yatakta yatirmaya da benim gonlum razi olmaz.

Son düzenleme:
ben koltuk takımı almadım oturma odasındaki oturma gurubumun iki kanapeside çift kişilik yatak oluyor salona da oturma gurubu aldım 2 yatakta orda oluyor tekli koltuklarımda açılıyor birleşince bir yatakta o oluyor gelenlerim rahat ediyor hiç yatak sorunum yok yani

ben bu konuda çok rahatım ,portmantom çok geniş olduğu için bir tarafına yüklük tarzında raflar yaptırdım,ortadan kalkıyor...
sende,sığdırabildiğin kadar bir kısmını bazanın içine koyabilirsin...yada gardrobun büyükse,bir kısmını boşaltıp ,oraya yerleştirebilirsin..

Yatak odam dışında heryerde olabiliyor. Genelde salon ve oturma odasındaki koltuk ve kanapeleri
açıyorum.

ben koltuk takımı almadım oturma odasındaki oturma gurubumun iki kanapeside çift kişilik yatak oluyor salona da oturma gurubu aldım 2 yatakta orda oluyor tekli koltuklarımda açılıyor birleşince bir yatakta o oluyor gelenlerim rahat ediyor hiç yatak sorunum yok yani

Canim markasi ne koltuklarinin, genelde ucluler aciliyor da tekliler pek acilmiyor. peki altlari kasa degil degil mi? benim su anda evde 2 uclu 2 tekli var. hepsinin alti kasali. ucluler aciliyor sadece.

benimde koltuk takımlarım açılıyo yatanlar gayet rahat olduğunu söylüyolar...yer yatağını ablamda var o kullanıyo zaten evine yatıya gelen yabancı olmuyo ki boşuna canını sıkma derim ben...yeterki gönüller bir olsun gerekirse yerdede kıvrılır yatar insan...şöyle düşün sen olsan rahatsız olur musun

benim salonumdaki koltuk takımım yatak olmuyor :utangac: ben bitane çift kişilik şişme yatak aldım. oturma odasında da bir çekyatım var. kalabalık misafir gelince çekyatı açıp çift kişilik yatak haline getiriyorum. şişme yatağıda yere açıyorum üstüne bi tane ince elyaf yorganlardan atıyorum mis gibi yatak oluyor kaydirigubbakcemile3 bi de salonda koltukların minderlerini yere diziyorum. üstüne elyaf bir yorgan atıyorum o da çift kişilik bir yatak oluyor kaydirigubbakcemile3 benim evde yün yorganım falan yoktur. sadece 4 tane elyaf yorganım var onlarda baza da duruyor. 6 kişiye kadar sığdırabiliyorum eve kaydirigubbakcemile3

valla benim evde sadece 3 kişi kalabilir. hatta ikisi aynı yatakta yatma kaydıyla.
başkaca da yatak yok.

hiç yün yatak falan da saklayamam koyacak yerim yok.

zaten bana da yatıya misafir gelmez, çevrem bilir evim durumunu.
gündüz görüşülür, yatma vaktinde herkes evine:1closedeyes:

sadece şehir dışından 2 eltim 2 kaynım gelir gelirse o da kırk yılda bir..
bende eltileri toplar anneme gider kalırız hep beraber, erkeklere de bizim evi tahsis ederimsırnaşık şey

Ben İstanbul'da yaşıyorum.
Ve nereye gidersem gideyim gece 3 - 4 farketmez evime dönerim..
Başkasının evinde kalmayı sevmiyorum.
Ayrıca evime de yatılı misafir olarak kimse gelmedi şuana kadar.
Annemede kayınvalidemede 15 dk uzaklıktayım.
Dolayısıyla eşyalarımı alırken kesinlikle misafire uygun eşya almadım.
Koltuklarım yatak olmuyor mesela, ve yatılı misafir geldiğinde yatıracak yerimde yok.
Şehirdışından gelinmediği sürece, şehir içinde birilerinde yatılı olarak kalmak bana biraz garip geliyor.:delphin:

arkadaşım,kullanışlı olduğu için hepimizin kullandığı hazır uyku setlerinin
hangi koşullarda ve hangi malzemelerle yapıldığını gördük tv lerde...ne kadar sağlıksızmış meğer...
evinizde yün yorganlarınız varsa,onları kullanmanızı tavsiye ediyorum...
kalabalık yatılı misafirim pek olmaz benim...
sonuçta benim ailemde,eşimin ailesi de aynı şehirde zaten...
ama şehirdışından ablamlar geldiğinde,veya görümcemler geldiğinde,
sorun yaşamamak için oturma grubumun kanepelerini açılabilenlerden aldım...
size gelen misafirlerin de,sizin çektiğiniz sıkıntıyı görüp,
biraz anlayışlı olmaları gerek diye düşünüyorum...
sevgiler...

evim küçük diye hem oturma odamdaki köse koltuğu hemde misafir odamdaki koltukları acılır aldım
o yüzden problem olmuyor
hemde aclıır koltukların altına fazla esyalarıda koyabiliyorum yerimseniben

fınfıkcım haklısın ama herkes senin gibi düşünemiyo maalesef bede evlendiğimde tuhafıma gitti eşimin ailesiyle aramız çok uzak olmamasına rağmen bize kalmamız iin ısrar ediyolar bizde kalıyoruz ve olarıda davet ediyoruz.......

Daha henuz bana gelen olmadi tek kisiden baska ama
annemde çok gelirdi mesela uzaktan akrabalarimiz
koltuk açiliyordu, yer yataklarimiz vardi
birde kadinlar bir odaya, erkekler bir odaya yatiriliyordu
harika komik geceler yasiyorduk vallahi
superdi yaaa...

fınfıkcım haklısın ama herkes senin gibi düşünemiyo maalesef bede evlendiğimde tuhafıma gitti eşimin ailesiyle aramız çok uzak olmamasına rağmen bize kalmamız iin ısrar ediyolar bizde kalıyoruz ve olarıda davet ediyoruz.......

Evet aynı şeyleri bende yaşıyorum ne zaman kayınvalideme gitsem kalın diye ısrar ediyor.
Tamam iyi hoşda ben çalışan bir insanım bir haftasonum var ister sabaha kadar otururum, ister akşama kadar yatarım.
Yeri gelir evde donla gezerim bu sebepten dolayı da sevmiyorum ben, istemiyorum teklifi nazikçe geri çeviriyorum.
Zaten eşimde rahat edemediği için o da istemiyor kalmayı..

Gurbette olduğumuz için genellikle misafirlerimiz yatılı oluyor.iki çekyat,küçük elbise

dolaplı bir misafir odam var orda yatırıyorum,hem benim için hem onlar için oldukca rahat

oluyor :kahve:

benim yatıya çok gelenim olmaz ama yinede gelenlerin anne babaların salona açıyorum yataklarını salon takımım köşe yatağı falan yok puflarını birleştirince çift kişilik yatak oluyor
çocukları çocuk odasına alıyorum kızımın odasında extra kanepe var
kızımda bizim yatak odasındaki kanepede yatıyo
elyaf 2 tane yorganım var hiç kullanmıyorum yün yorgan tercihimiz
kanepelerin üstlerinede incecik yün yatak yaptırdım bazanın altına sığıyolar
yazın zaten genelde pike kullanıyoruz misafir için

kalanımız yok şükürler olsun..
ama arkadaşlardan kalmak isteyen olursa oturma odamdaki koltular açılıyor.2 tane.bir tanede somya yatağım var..onları açarım kalan olursa ilerde..

yatıya eşimin ailei gelir genelde,
çünkü onlar başka şehirde,
kayınlarım gelmişti koltuk takımı açılıyor,
açtık orda yattılar,
gene gelen olursa koltuk takımında yatırırm,
ama fazla gelirlerse yapacak bişeyim yok,
kim nereye yatarsa artık,
evin durumu belli:delphin:

benim misafirler hep yatılı oluyo malesef.. çalışma odamda 2 tane açılır koltuk var,salondada 1 tane, oralara yatırıyorum işte napiim...

eski evimde boş odam vardı, yorganlar orda dururdu, şimdiki evimde koridorda böyle içe doğru 4 çamaşır makinesi kadar içeri giden bi boşluk vardı, oraya dolap yaptırdım, tek katına bile ne var ne yok sığdı, ortada hiç bişeyim kalmadı şükür

bu arada kibele şişme yatağa niye haksızlık ediosun ki, gayet rahat bence, ben bi tane almayı düşünüyorum

Back
X