kalabalik yatili misafirleri nerede yatiriyorsunuz?

Benim her zaman yatılı misafirim olur o yüzden kanepelerim acılr ve gerikirse yer yatağıda yaparım ama şimdi kiş nedenile tek yerde soba var
o yüzden kışın mısafir olmuyor ama yazın çok yatılı misafirim olur ama şimdiki gençler acılmayan kanepe alıyorla ve misafir de almıyorlar eve çalilşyorla çünküüüüü:)

ben de ailemden ayrı sehirde yaşadığım için onları düşünerek,hem oturma odasındakileri hem de salondakileri açılır tarzda olan koltuklardan secmiştik..
4 tane cekyat yaniş..
e daha fazla misafir de gelmesin aynı anda bi zahmet...
Laie_89.gif

canım öncelikle aynı dert annemde de vardı ağır döşşekler falan.. Oda döşşeklerden köpüme çıkardı (adı öyle sanıyorum ) sanki küçük döşşek oldu :)) misafir çok geldiğinde kanepelerin üstüne atıyoruz çok rahat oluyo hemde işin bitince katlayıp kanepenin altına atıyosun.Umarım hoşuna gider.Biz test ettik onayladık :lepi:
:1hug:

Artık kimseye öyle uzun süreli yatılı gidilmiyor

gelende kanepelerde yatıyor gelecek kişi zaten onu düşünüyor ya da yatılı kalmıyor.

düğün vs durumlarında akrabalar paylaşıyor ya da öğr. evi gibi yerlerde kalınıyor.

yani fazla dert etme gelen düşünsün ona göre gelsin bu zamanda böyle.

benimde koltuk takımlarım açılıyo yatanlar gayet rahat olduğunu söylüyolar...yer yatağını ablamda var o kullanıyo zaten evine yatıya gelen yabancı olmuyo ki boşuna canını sıkma derim ben...yeterki gönüller bir olsun gerekirse yerdede kıvrılır yatar insan...şöyle düşün sen olsan rahatsız olur musun

Ben de seni gibi dusunuyorum ama canim mesele keske o olsa. benim evde cok yun yatagi var esimin bekarliktan kalma. esimin ailesi atsam attirmiyor. versem verdirmiyor. gotur diyorum goturmuyorlar. gelince biz nerede yatacaz diye., yun yatagi senelerdir kullanilmis. temizlesem temizleyemem. yani guzel formul ariyorum ve TR ye gittigimde kurtulacagim da o yun yataklardan. o yuzden yani.

Ben İstanbul'da yaşıyorum.
Ve nereye gidersem gideyim gece 3 - 4 farketmez evime dönerim..
Başkasının evinde kalmayı sevmiyorum.
Ayrıca evime de yatılı misafir olarak kimse gelmedi şuana kadar.
Annemede kayınvalidemede 15 dk uzaklıktayım.
Dolayısıyla eşyalarımı alırken kesinlikle misafire uygun eşya almadım.
Koltuklarım yatak olmuyor mesela, ve yatılı misafir geldiğinde yatıracak yerimde yok.
Şehirdışından gelinmediği sürece, şehir içinde birilerinde yatılı olarak kalmak bana biraz garip geliyor.:delphin:

Canim zaten mesle sehirdisi. 24 saatlik mesafeden misafirlerim geliyor benim yilda bir. nerede yatiracam dusuncesi var. eimin ailesine gidin baska yerde kalin diyemem onlar da benim canim cigerim.

arkadaslar esmin bekarlikten kalma yun yorganlari var. bense onlardan kurtulmak istiyorum. ama kalabalik misafirim cok oluyor.

ne yapiyorsunuz siz bu durumlarda?

koltuk takimi alacam yaza 2 tane 3 lu alacam ama yetmez. sisme yatakta yatirmaya da benim gonlum razi olmaz.

en iyisi kimsenin gelmemesi hehe ben hiç yüz vermem gelip kalmaz kimse kalırsalarda bi genç odası var eşimin eskiden kalma bide salondaki 3 lü koltuk var açılıyo yatak odamdaki yatak kadar oluyo benim aileden olanlar gelip kalıyo zaten u zak olduğumuz için

benim misafirler hep yatılı oluyo malesef.. çalışma odamda 2 tane açılır koltuk var,salondada 1 tane, oralara yatırıyorum işte napiim...

eski evimde boş odam vardı, yorganlar orda dururdu, şimdiki evimde koridorda böyle içe doğru 4 çamaşır makinesi kadar içeri giden bi boşluk vardı, oraya dolap yaptırdım, tek katına bile ne var ne yok sığdı, ortada hiç bişeyim kalmadı şükür

bu arada kibele şişme yatağa niye haksızlık ediosun ki, gayet rahat bence, ben bi tane almayı düşünüyorum

canim ben yurtdisindayim 2 sene icin. yazin kendi evimize gececz Tr de insallah. burada da Tr den gelenler ve biz bir yere gidersek rahatsizlik vermeyelim yanimizda gotururr sisirir yatariz demistik. onun icin sisme yatak almistik. cift kisilik ama ben pek rahat oldugunu dusunmuyorum her ne kadar kalanlar rahat falan dese de-- bunu diyen kisi 1 ay boyunca arabada koltugu arkaya yatirip yatmis ve bundanyatmis ve gocunmamis biri--- ben de denedim yatmayi. soyle bir sikinti var. yatak hareketli ve plastikgi kokuyor.uzerinde yattigin icin carsaftan vs de geciyor. icini davul gibi sert sisirsen de yanina biri yattigi dondugu zaman cok rahatsizlik veriyor. yani ben de Tr ye goturururm dusuncesi ile almistim ama goturmemeye karar verdim.

bir de bizim gelin yataklari attirdi bizi sisme yatakta yatiriryor derler kesin. o sebeple agizlarini acamamalari icin rahat etmeleri sart.
acaba diuyorum su kalin comforterlar var ya yatagin uztuen serilen. benim var ama yatak koruyucu, o ince. onun soyle kalinindan alsam bir iki tane.

isin kotusu enteresan bir sekilde cekyatin uzerinde de yatak koyup yatiyorlar. o kadarina da oha dedim yani. ben yapamam.

Son düzenleme:
ben de ailemden ayrı sehirde yaşadığım için onları düşünerek,hem oturma odasındakileri hem de salondakileri açılır tarzda olan koltuklardan secmiştik..
4 tane cekyat yaniş..
e daha fazla misafir de gelmesin aynı anda bi zahmet...
Laie_89.gif

canim fazla misafir gelmesi ayri bir zahmet gelince de 1 ay kalmasi daha ayri bir zahmet. esimin ailesi, annesi gelirse kizlarindan ikisini mutlaka yaninda getirir. kaynim peslerine takilir. ohh seyreyle cumbusu...

en iyisi kimsenin gelmemesi hehe ben hiç yüz vermem gelip kalmaz kimse kalırsalarda bi genç odası var eşimin eskiden kalma bide salondaki 3 lü koltuk var açılıyo yatak odamdaki yatak kadar oluyo benim aileden olanlar gelip kalıyo zaten uzak olduğumuz için

Canim kendi ailemin nasil gelip kalmasini istersem, esimin ailesine de ayrim yapmam. Ayni sekilde annem nasilsa kayinvalidem de o sekildedir benim icin. O sebeple yuz vermemek bana cok ters. ben nasil kendi ailemden, halam, enistem, teyzem vs geldiginde mutlu olyorsam, esimin ailesinden biri geldiginde de ayni hizmeti, rahati ettirmeye ozen gosteririm.

canim ben yurtdisindayim 2 sene icin. yazin kendi evimize gececz Tr de insallah. burada da Tr den gelenler ve biz bir yere gidersek rahatsizlik vermeyelim yanimizda gotururr sisirir yatariz demistik. onun icin sisme yatak almistik. cift kisilik ama ben pek rahat oldugunu dusunmuyorum her ne kadar kalanlar rahat falan dese de-- bunu diyen kisi 1 ay boyunca arabada koltugu arkaya yatirip yatmis ve bundanyatmis ve gocunmamis biri--- ben de denedim yatmayi. soyle bir sikinti var. yatak hareketli ve plastikgi kokuyor.uzerinde yattigin icin carsaftan vs de geciyor. icini davul gibi sert sisirsen de yanina biri yattigi dondugu zaman cok rahatsizlik veriyor. yani ben de Tr ye goturururm dusuncesi ile almistim ama goturmemeye karar verdim.

bir de bizim gelin yataklari attirdi bizi sisme yatakta yatiriryor derler kesin. o sebeple agizlarini acamamalari icin rahat etmeleri sart.
acaba diuyorum su kalin comforterlar var ya yatagin uztuen serilen. benim var ama yatak koruyucu, o ince. onun soyle kalinindan alsam bir iki tane.

isin kotusu enteresan bir sekilde cekyatin uzerinde de yatak koyup yatiyorlar. o kadarina da oha dedim yani. ben yapamam.

iyi artık canım ya, bide prenses yatağı yapalım şöyle bocuklu tüllü falan:oklava: haklısın yapma zaten, işin koku tarafını düşünemedim, bide laf edicek insanlarsa hiç laf ettirme kendine boşver, o dediğin comforterlardan alabilirsin, bulunur koyacak bi yer napalım

ya alakasız olacak ama, ben çok merak ediyorum Eda mı Ömer mi olacak diye, geçsin şu 5 haftada söyle bize tamammı

sağlıkla al kucağına inşallah canım:CüvCüv::nazar:

Canım benimde yer yatağım var, başımın tam anlamıyla belası...
Kayınvalidem yaptırmıştı atsam atılmıyor, satsam satılmıyor en sonunda çare olarak ortopetik yatağımın altına serdim.. Yatağım biraz yüksek bir görünüm içersinde ama olsun yün yatak ortalarda yok en azından...
Kalabalıkmisafirlere ise; Evim 3+1 ama kesinlikle yatak odam ve salonuma misafir için uygun görmem..
Yatak odam malum benim için özel bir oda ama ben salon konusundada hassasım..Salonum benm misafirlerimle sohbet edip, Yemek masasında yemek ikram ettiğim nacizane evimin misafirlerime açtığım en özel ve güzel yeridir...Salonumda yatılmasını istemem o konuda çok titizim..Oturma odamda 3 lü koltuğum var onu açarım.. Çocuk odamda 2 li ranzam var çocuklarımı yanıma alır çocuk odasını onlar için hazırlarım.. Yani bende durum bu şekilde şekerim...

iyi artık canım ya, bide prenses yatağı yapalım şöyle bocuklu tüllü falan:oklava: haklısın yapma zaten, işin koku tarafını düşünemedim, bide laf edicek insanlarsa hiç laf ettirme kendine boşver, o dediğin comforterlardan alabilirsin, bulunur koyacak bi yer napalım

ya alakasız olacak ama, ben çok merak ediyorum Eda mı Ömer mi olacak diye, geçsin şu 5 haftada söyle bize tamammı

sağlıkla al kucağına inşallah canım:CüvCüv::nazar:[/B]

canim benim sisme yatagim cift kisilik. belki tek kisilikleri dedigim etkiyi yapmayabilir. 1-2 gece gelecek misafirlere kullanilabilir. ama dedigim gibi 1 ay:) zor. ama pratik. alirsan otomatik pompali olanindan al. takiyorsun kendisi sisiyor. kendisi iniyor. ama dedigim gibi o plastik kokusu rahatsizlik verici. koku gecicidir yazmislar ama benim alali 1,5 yil oldu gecmedi:)

canim ya malesef ben ABD deyim ve burada 19. haftadan once oldursen kessen soylemiyorlar. 5 Mart i bekliyorum. cinsiyet o zaman. 20 sinde de ilk randevum var. organlarina bakilacak. en son 3 aralikta giordum. 1.5 ay oldu neredeyse. insallah sagliklidir yasiyordur. cok korkuyorum., cunku hic belirtim yok.

insallah zamani gelsin soylerim cinsiyetini.

Canım benimde yer yatağım var, başımın tam anlamıyla belası...
Kayınvalidem yaptırmıştı atsam atılmıyor, satsam satılmıyor en sonunda çare olarak ortopetik yatağımın altına serdim.. Yatağım biraz yüksek bir görünüm içersinde ama olsun yün yatak ortalarda yok en azından...
Kalabalıkmisafirlere ise; Evim 3+1 ama kesinlikle yatak odam ve salonuma misafir için uygun görmem..
Yatak odam malum benim için özel bir oda ama ben salon konusundada hassasım..Salonum benm misafirlerimle sohbet edip, Yemek masasında yemek ikram ettiğim nacizane evimin misafirlerime açtığım en özel ve güzel yeridir...Salonumda yatılmasını istemem o konuda çok titizim..Oturma odamda 3 lü koltuğum var onu açarım.. Çocuk odamda 2 li ranzam var çocuklarımı yanıma alır çocuk odasını onlar için hazırlarım.. Yani bende durum bu şekilde şekerim...

canim benim de ev 3+1, ama yatak odalari kucuk. biri benim odam adim atacak yer yok zaten, mobilyam agzina kadar doldurdu. biri bebek odasi. biri de iste yukluk olarak kullanmayi dusunuyorum. utu odasi vs. o odaya bir tane cekyat atarim.

salonda oturuyorum ben. oraya da artik uygun bir mobilya sart. orada kalir misafirlerim kalirsa.

Artık kimseye öyle uzun süreli yatılı gidilmiyor

gelende kanepelerde yatıyor gelecek kişi zaten onu düşünüyor ya da yatılı kalmıyor.

düğün vs durumlarında akrabalar paylaşıyor ya da öğr. evi gibi yerlerde kalınıyor.

yani fazla dert etme gelen düşünsün ona göre gelsin bu zamanda böyle.

kendi annesi babası diyor ayol onlarıda yollasın öğrt. evine falan fisfisfis kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kendi annesi babası diyor ayol onlarıda yollasın öğrt. evine falan fisfisfis kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim ya olur mu oyle sey? cok ayip olur. kendi cocugum bana yapsa kirilirdim. benim annem babam gelse maksimum 2 hafta kalir. babam hele 2 gun zor kalir ama annem kalir ama esimin ailesi dogulu. e onlar gelince kaliyor. yilda bir geliyor zaten. gecen geldiklerinde 2.5 ay kalmislardi:) ama o zaman bizim nisan dugun falan vardi. valla bilmiyorum bir dahaki geldiklerinde ne kadar kalirlar. minimum 1 ay diyorum.

samimi kimseler rahatlık aramıyorlar zaten.
yalnız şişme yatak istemem diye baştan kestirip atmışsın ama kaliteli olanları çok rahat.ben kullanıyorum ve çoık memnunum.henüz yatanlardanda bi şikayet duymadım.hem yer hem yüksek yatak olanlarını kullanıyorum

samimi kimseler rahatlık aramıyorlar zaten.
yalnız şişme yatak istemem diye baştan kestirip atmışsın ama kaliteli olanları çok rahat.ben kullanıyorum ve çoık memnunum.henüz yatanlardanda bi şikayet duymadım.hem yer hem yüksek yatak olanlarını kullanıyorum

Canim benim sisme yatagim var da o yuzden istemem dedim. cunku plastik kokuyor ve hic yattin mi bilmeme cift kisilik olanlar biri dondugunde falan digerine deprem olmuscasina sallaniyor. 1-2 gun kalanlar icin ideal ama 1 ay kalacak misafire olmaz diye dusunuyorum.

markasi ne seninkinin bir de hic kendin yattin mi?

Canim benim sisme yatagim var da o yuzden istemem dedim. cunku plastik kokuyor ve hic yattin mi bilmeme cift kisilik olanlar biri dondugunde falan digerine deprem olmuscasina sallaniyor. 1-2 gun kalanlar icin ideal ama 1 ay kalacak misafire olmaz diye dusunuyorum.

markasi ne seninkinin bir de hic kendin yattin mi?

benim yataklar intex.kendimde yattım.
bilmiyorum valla ben çok rahat ettim.kalanlarda öyle.
ama markadan markaya değişir belki bilemem tabibenneyaptımki

Back
X