Kalabalıklar içindeki kayboluşum

elbet çıkar. Rabbim büyük. her karanlığın sonunda bir
ışık var elbet. eğer kitaba konsantre olamıyorsanız youtube dan izleyin. Gülseren Buğdaycıoğlunun kader motifi üzerine konışmaları var. Sosyal medyadan da takip edebilirsiniz. Beyhan budak da beni çok rahatlatıyor. Bazen insan kitaba veremiyor kendini o zaman youtubedan ya da sosyal medyadan bakıyorum ben. Derdinizi bilmesem de feraha çıkmanız için dua edeceğim sizin için. İnşallah hayat bundan böyle tüm güzellikleri versin size ve herkese.🙏
Amin. Teşekkür ederim. Allah razı olsun 🙏

İyi akşamlar herkese. Dert değil biliyorum ama kendimi umutsuz mutsuz ve çaresiz hissettiğim bir dönemdeyim. Sanki tepkilerim söküp alınmış gibi içimden. Öyle bir neşesizlik ve hissizlik...
Ülkece yaşadığımız zor günlerden sonra tabiki buna da şükür başımızı sokacak yuvam ve ailem var. Herkese de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum buradan.
Ama ama... Gelin görün ki mutlu olamıyorum. Kimseye içimdeki derdimi açıklayamıyorum. Herkes bir yerden hayata tutunurken ne iş ne aşk konusunda bir yere varamıyorum. Eminim herkesin hayatında bir dönem olmuştur herhalde herkesin bir şeyleri yoluna koyuşuna uzaktan tanık olmak böylece izlemek. İşsiz bir avukatım. Gönlüme göre iş zaten bulamıyorum aylardır. Büro açmak deseniz bu psikolojimi düzeltmeden hiçbir şey yapamam. Arkadaş ortamlarımda neşeli görünüyorum ama içime içime ağlıyorum inanın. Eve kapandım evdekilerle de iki kelime etme isteğim dahi kalmadı. Uzman yardımı almalı mıyım kendi kendime yaşama hevesimi yerine getirebilir miyim dersiniz
En dibe vurmanın sonu zirvedir derler,zorlu zamanlarımda kendimi hep bu sözle motive ederim.Şu dönemde kimse kolay kolay gönlüne göre iş bulamıyor bundan emin olabilirsiniz hatta bırakın gönlüne göreyi evini geçindirecek kadar bir iş bile bulamayanlar var.Bu dönemin geçeceğini düşünün sürekli bunu tekrarlayın içinizden..Sıkılınca maskenizi takıp çıkın hava alın,dolaşın ya da iyi hissettiren aktiviteler bulun..

İyi akşamlar herkese. Dert değil biliyorum ama kendimi umutsuz mutsuz ve çaresiz hissettiğim bir dönemdeyim. Sanki tepkilerim söküp alınmış gibi içimden. Öyle bir neşesizlik ve hissizlik...
Ülkece yaşadığımız zor günlerden sonra tabiki buna da şükür başımızı sokacak yuvam ve ailem var. Herkese de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum buradan.
Ama ama... Gelin görün ki mutlu olamıyorum. Kimseye içimdeki derdimi açıklayamıyorum. Herkes bir yerden hayata tutunurken ne iş ne aşk konusunda bir yere varamıyorum. Eminim herkesin hayatında bir dönem olmuştur herhalde herkesin bir şeyleri yoluna koyuşuna uzaktan tanık olmak böylece izlemek. İşsiz bir avukatım. Gönlüme göre iş zaten bulamıyorum aylardır. Büro açmak deseniz bu psikolojimi düzeltmeden hiçbir şey yapamam. Arkadaş ortamlarımda neşeli görünüyorum ama içime içime ağlıyorum inanın. Eve kapandım evdekilerle de iki kelime etme isteğim dahi kalmadı. Uzman yardımı almalı mıyım kendi kendime yaşama hevesimi yerine getirebilir miyim dersiniz
Bence bir yardim alin ne guzel mesleğiniz var bi yerden başlamak lazım umarim hersey yoluna girer

Back
X