kalan 7 ayım nası geceçek kızlar bebişimi biran önçe kucagıma almak istiyorum

bebegim_41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
11
0
36
Kocaeli
vakit gecmiyor kızlar nası gececek 7 ay önerisi olan varmı??sizden gelecek cevapları bekliyorum ayrıca midem cok kötü bulanıyor ya sizden deneyimli olanınız varmı?ilk bebişime hamileyim de_Allah herkese yaşatsın bu duyguyu

vakit gecmiyor kızlar nası gececek 7 ay önerisi olan varmı??sizden gelecek cevapları bekliyorum ayrıca midem cok kötü bulanıyor ya sizden deneyimli olanınız varmı?ilk bebişime hamileyim de_Allah herkese yaşatsın bu duyguyu

Canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun. Ne güzel hamile kalmışsın, bundan sonrasında da zaman su gibi akıp geçer inşallah. Hamileliğin daha çok yeni bulantıların olacak, her kontrolünde bebeğinin karnında ne kadar büyüdüğünü göreceksin, bebeğinle ilgili testler yaptırıp heyecanla onların sonuçlarını bekleyeceksin, cinsiyetini öğreneceksin, Bebeğin karnında büyüdkçe sana ufak tekmeler attıkça mutlu olacaksın, bebeğin için hazırlıklar yapacaksın ve sonunda sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alacaksın inşallah. Hamileliğinin tadını çıkar, her bir anının kıymetini bil. Herşeyin bir günü zamanı olduğu gibi minik meleğini kucağına alacağın günde belli. Müden bulantıların bir ay kadar daha sürer sonrasında azalır inşallah. :nazar:

Back