• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan param

Yok sözleşme yok aramızda,almalı mıyım bılemıyorum,karar veremedim işte

sen bir spor salonuna yazılsaydın 3 aylık üyelik ücretini peşin ödeseydin ve 1 ay sonra pes edip gitmeseydin ve 8 ay sonra spor salonuna gidip bens size 3 ay üye olmuş ücreti peşin ödemiştim ama 1 ay geldim sonra gelmedim deseydin verirlermiydi paranı tabiki hayır
kadın zannediyorum ki yaşam koçu gibi bişey danışman sen talep ettikçe sorununa yardımcı da olmuş bence iade etmez paranı
haa ben olsaydım istemeye tenezzül bile etmezdim biride benden bu şekilde talepte bulunsaydı kabul etmezdim

Son düzenleme:
Bazilari cok sacma yorumlar yazmista ayni psikolojiye kendileri düsse belki daha beterini yapacaklardi burda ahkam kesiyorlar.. Ayrica konu sahibi o taktikleri bi uzmandan duydugunda itaatle birebir uygulamis biz soylesek boyle itaatle uygulamayabilirdi dogal olarak,nitekim burdaki herkes birbirini dinlese bukadar sarpa sarmaz olaylar.... konu sahibinin sorusuna gelince bence o anda geri isteseniz tamamdi ama bunca zamandan sonra parayi istemek etik olmaz fakat karsiligini hizmet olarak alabilirsin,nisanlilik doneminde bolca ihtiyacin olcak diye dusunuyorum :))

ah arkadaşım yaa parana yazık. bu eğitimsiz donanımsız kişiler senin benim gibi saftiriklerin parasını yeyip kolay yoldan zengin oluveriyorlar.

Inanın burda verilen akıllardan daha farklı bir şey söylenmedi ama işte ınsan o dönemde boyle seylerden medet umuyor,evet aslında sonuç olumlu,istesem verilir gibi geliyo bıraz ama işte etik olur mu onu bilemedim,aynen üstüne gitme vs dedi bi de msj vs yazdırdı,o mu döndürdü yoksa donecegı mı vardı bilmiyorum ama adam döndükten sonra aşığımlar çıcekler vs Allah bozmasın sekız ay gectı üstünden cok ıyıyız,burda bı konuya yorum yaparken aklıma geldı,kalanı saatlerimin tutarı 400 tl falan
hay maşşallah ne kudretliymiş o terapist:1::1::1:
benim öküzü kesmez ama :52::52::52::52::52::52:

Parayi alamazsiniz vermez, hakli da. Burayi ornek gosteriyorsunuz surekli ama burdada herkes farkli farkli dusunuyor. Buraya yazdiginda da nelerin olacagini bilemezdin. Yani su an baristik diye kadinin yaptiklarini da yok saymak manasiz.

Bazilari da dalgaya almis ama hepimizin zor, sikintili sacma sapan donemleri oluyor. Kendimize bile arkamazi donup kimlere el aciyoruz. Ti ye almadan once empati kurmakta fayda var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Parayı geri istemek olmaz ı ıı cıkk :51:

Son düzenleme:
Özel bır mesaj degıldı canım,tek mesaj da degıl,telefonlarımı acmıyordu

Mesela ona ıste (hıc mı hatırım yoktu,sen benı hıc sevmemıssın ) tarzı bır mesaj yazmıstım,bu da akşamına işte (ishil,sen bunları daha onceden dusunecektın,ıstemıyorum artık,arkadasta kalmak ıstemıyorum yeterınce acık mı?) tarzı bısey yazdı,sonra o gun kadınla konustum,cevap verme dedı,üç gun gectı cevap veremedim o da bışııı yazmadı napıcam dıye sordum kadına,bana şey yazdırdı(,mesajından hıcbısey anlamadım,o yüzden de cevap vermedim )yazdırdı,kendını ıfade etme durumuna düşsün dedı,benım kı cevap yazdı (,anlaman gereken bı sey yok zaten) dıye,,kadın cevap verme dedı,ertesı gun sadece soru ısaretı yaz gönder dedı,ben de yaptım,bır gun sonra aradı açma demıstı acmadım,acarsan arkadas kalamayız deyıp kapatacak,aklında ıfade edemedıgı kalsın dedı,ben de acmadım,dort gun sonra bı daha aradı yıne acmadım,bır kaç güne mesaj atacak dedı,geldı mesajı,ona uygun ertesı güne mesaj yazdırdı vs vs...açıklayıcı oldu mu bılmıyorum canım

Bu akılları burdaki kadınlar da verirdi diyorsun da burda hiç kimse sana cevap verme, 3 gün sonra anlamadım yaz , bir gün sonra soru işareti yolla demezdi. Değişik bir yöntem olmuş ama başarılı da olmuş. Bence iyi yapmışsınız, paranızı da istemeyin sonuçta işe yaramış :34:

Son düzenleme:
wayyyy anasını arkadaş:))))) parayı falan boşverde şu kadının numarasını bana versene:1::1::1:

Valla verdigi akillar hic de buradan ogrenilecek turden degil. E ise de yaramis.

Ya eger mumkunse -parayi filan bos verin de- ben istiyorum bu kadinin numarasini.

Sahsen burada biz kendi aramizda ya bos ver serefsizi unut diyoruz birbirimize, ya da affettir kendini bitirme iliskini filan.

Boyle ani anina ne yapacagimi soyleyecek bir uzman olsun isterdim benimle.

Evlilik terapistimize kisisel terapi anlaminda devam ediyorum ben ama o bile adim adim yol gostermiyor. "Esin seni hak etmiyor, bos ver." diyor.

Cok ciddiyim, bu kadinin ulasim numaralarini bana verirseniz cok sevinirim.

Bana Allah yeter...

Kızlar parayı istememeye karar verdim,sonuçta erken de olsa işim görüldü

Numara ya da isim veremiyorum çünkü hem işe yaramazsa böyle maddi bir yükümlülüğün altına girmek istemem hem de bazı arkadaşlar reklam vs deyince canım sıkıldı,diğer konumda da aynı şeye maruz kaldım,böyle itham edilmek beni üzdü,keske yardımcı olabilseydim ama yanlış anlaşılmaya mahal verecek bişey yapmak ıstemıyorum

Back
X