Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizler adına çok sevindim kızlar Rabbm sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh..bende de hamileliğimi öğrendiğim günden beri kanama vardı progestan verdi doktor günde 3 defa içiyordum sonra lekelenmeye döndü bu arada hcg değerlerim çok iyiydi kese görüldü ama 6. Haftada düşük yaptım çok kötüyüm bu ptesi pataloji sonucu alıcaz.. şimdi sizde görünce iğne kullanmışsınız ya bana da iğne verselerdi bebeğim kurtulabilir miydi doktorun ihmali var mi? Herşey Allahtan tabi ki herşeyin hayırlısı ama(((
Sizler adına çok sevindim kızlar Rabbm sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh..bende de hamileliğimi öğrendiğim günden beri kanama vardı progestan verdi doktor günde 3 defa içiyordum sonra lekelenmeye döndü bu arada hcg değerlerim çok iyiydi kese görüldü ama 6. Haftada düşük yaptım çok kötüyüm bu ptesi pataloji sonucu alıcaz.. şimdi sizde görünce iğne kullanmışsınız ya bana da iğne verselerdi bebeğim kurtulabilir miydi doktorun ihmali var mi? Herşey Allahtan tabi ki herşeyin hayırlısı ama(((
Canim cok gecmis olsun uzuldum gercekten bazi doktorlar gerek duymuyor igneye..bu dunyada yiyecek riski yoksa zaten bi sekilde dusuyor bol bol dua et cnm insAllah rabbim butun isteyenlerimizede hayirlisiyla saglikla evlat sahibi olmayi nasip eder
Canim cok gecmis olsun uzuldum gercekten bazi doktorlar gerek duymuyor igneye..bu dunyada yiyecek riski yoksa zaten bi sekilde dusuyor bol bol dua et cnm insAllah rabbim butun isteyenlerimizede hayirlisiyla saglikla evlat sahibi olmayi nasip eder
Çok teşekkür ederim canım evet tabi ki öyle Rabbim herşeyin hayırlısını versin ptesi kontrol var düşükten sonra 3-6 ay beklemeli diyolar ama bilmiyorum şuan kararsızız hemen hamile kalanlarda varmış herşeyin hayırlısıı inşallahh Allahm herkese bebeğini kucağına almayı nasio etsin inşallahhh
Bizde ayni yollardan gectik canim .. Cok sukur buyudukte prenses oldugumuzu bile mujdeledik.. Progestan kullaniyordum ill basta bide bi tane proluton iğne vuruldum .. Cok agir isler yapma bana doktor ev bile süpürme dedi.. Ama ben oturarak yaptım yemegimi yaptım bulasigimi yikadim asiriya kacmadim .. Atlattik cok sukur.. Sen simdi progestanin yaptığı kafayi gor:)) Rabbim evlatlarımızi bize bağışlasin inşallah
Kızlar merhaba bende merakla bekliyorum ilk bebegimin kalp atışı izlenemedi ve kürtaj oldum... Şuan yine hamileyim ama doktor bir türlü muayene etmedi son adet tarihime göre 7+2 günlük hamileyim ama sürekli kan istiyor değelerimi takip ediypr bende meraktan ölmek üzereyim pazartesi tekrar gidicem inş kalp atışlarını duyarım inşşşşş :)