kalbi atmayan bebek ve kesesi buyurmu

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
18
41
Arkadaslar merhaba dun tekrar doktora gttim sata gore 8 hafta ama kese ve bebwge gore 5 hafta 4 gnluk hamileyim kalp atisi icin dun dpktora gittim doktor alttanda karindanda muayene etti ama kalbi atmior dedi gecen haftada atmio ni hafta sonra gel demisti onceki hafta kese 14 mlm di dun 20 mlm olms benekde keseye gore gelismis dedi kalbi atmayan bebegin kesesi buyurmu yada bebek gelsms dedi gekisirmi kalbi atmayan bebegin lutfen deneyimi olanlar yazsn

gec dollenme diye bir durum var ona benziyor sanki sizinkisi, cok rastlanan bir durum telas etmeyin. reglleri duzensiz olan bir arkadasim bu durunu yasamisti oradan biliyorum. uzmeyin kendinizi, birdahaki randevuda duyarsiniz umarim o pitpit sesleri :)

Benim de bebek kesem görünemedi. Halbuki 6. hafta içinde olmalıydım. Sizin keseniz kaçıncı hafta göründü? Ben de pazartesini bekliyorum.

Kese ve bebek gelişiyorsa endişe etmeyin ben 6. haftada duymuştum kalp atışını.
Gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanıyor ama sizinki büyük ihtimalle geç döllenme olmuş.

Bu arada kalp atışı duyulana kadar kese ve bebek büyümeye devam eder.

gec dollenme olmus olabilir. bana da doktorun biri daha 6 haftalikken kese var bebek yok kurtaj edicez dedi kesin kesin konustu ama kurtaj olmadim ben suan oglum 3 aylik.bazi doktorlar dikkatsiz ve sabirsiz oluyo malesef bekle biraz daha.ama kalbi atmayan bebek nasil geliscek biraz dusunduruyo

gec dollenme olmus olabilir. bana da doktorun biri daha 6 haftalikken kese var bebek yok kurtaj edicez dedi kesin kesin konustu ama kurtaj olmadim ben suan oglum 3 aylik.bazi doktorlar dikkatsiz ve sabirsiz oluyo malesef bekle biraz daha.ama kalbi atmayan bebek nasil geliscek biraz dusunduruyo
Bebeğin kalbi normal şartlarda 6. haftadan itibaren atmaya başlar geç döllenme olmuşsa bu süre uzar.
Yoksa döllenme olur olmaz kalbi atmaya başlamıyor zaten.

Merhaba, 9 yıllık evliyim, 5 senedir bebek için çabalıyoruz. benim son adet tarihim 17 nisan. 4 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim. 6. Haftamda kalp atışı için doktoruma gittim. Keseyi gördü (5mm) ama bebeği göremedi. 1 hafta daha bekleyelim dedi. Bugün yani 7. Haftada tekrar gittim, bebeği yine göremedi. Kese hala var ve 7 mm. Boş gebelik dedi. Kürtaj olmam gerekiyormuş. Hatta 1 haftadır kahverengi lekelenmem vardı, progestan vermişti. Progestanı bırakabilirsin dedi. Ama progestan kullanarak, 1 hafta daha beklemeli miyim? Yoksa bu saatten sonra umut yok mu? :KK43: o kadar ümitliydim ki, sabahtan beri ağlıyorum...

Merhaba, 9 yıllık evliyim, 5 senedir bebek için çabalıyoruz. benim son adet tarihim 17 nisan. 4 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim. 6. Haftamda kalp atışı için doktoruma gittim. Keseyi gördü (5mm) ama bebeği göremedi. 1 hafta daha bekleyelim dedi. Bugün yani 7. Haftada tekrar gittim, bebeği yine göremedi. Kese hala var ve 7 mm. Boş gebelik dedi. Kürtaj olmam gerekiyormuş. Hatta 1 haftadır kahverengi lekelenmem vardı, progestan vermişti. Progestanı bırakabilirsin dedi. Ama progestan kullanarak, 1 hafta daha beklemeli miyim? Yoksa bu saatten sonra umut yok mu? :KK43: o kadar ümitliydim ki, sabahtan beri ağlıyorum...
2. bir doktora gidebilirsiniz.

Geçen hafta bu yüzden kürtaj olmak zorunda kaldım.
SAT a göre 9 haftalıktı ama gelişimi 6.haftada durmuş. 5+2 günlükken kalp atışı belli belirsiz görmüş ama duymamıştık. 'Haftaya gel' dedi doktor 10 gün sonra kontrole gittim ama 'geçen seferki ile aynı gelişmemiş kalp atışı yok' dedi doktor. 20mm civarı kalmıştı kese.
İkinci doktor da aynı şeyi söyledi ve aldırmak zorunda kaldım.

Sende durum farklı olur mu bilemem ama yaşadığımız durum çok benziyor. İnşallah senin ki güzel gider. Hayırlısı olsun.

Geçen hafta bu yüzden kürtaj olmak zorunda kaldım.
SAT a göre 9 haftalıktı ama gelişimi 6.haftada durmuş. 5+2 günlükken kalp atışı belli belirsiz görmüş ama duymamıştık. 'Haftaya gel' dedi doktor 10 gün sonra kontrole gittim ama 'geçen seferki ile aynı gelişmemiş kalp atışı yok' dedi doktor. 20mm civarı kalmıştı kese.
İkinci doktor da aynı şeyi söyledi ve aldırmak zorunda kaldım.

Sende durum farklı olur mu bilemem ama yaşadığımız durum çok benziyor. İnşallah senin ki güzel gider. Hayırlısı olsun.

Canım benim.... Geçmiş olsun, umarım hemencik sağlıklı bir bebek haberi alırsın.

Geçmiş olsun canım bende 4 yıl önce 7 haftalık hamil iken doktora girmiştim
Doktor bana kese nin olduğunu ama bebegin kalp atışlarıni duyamadini ssöylemişti ve bir hafta bekleyip tekrar gel dedi bir hafta sonra gittiğimde yine kalp atışı yoktu bu arada benim o bir haftada baya bi kanamam olmuştu sonra doktor kürtaj olmam gerektiğini söyleyip kürtaj yapmıştı ama o zaman hatırlıyorum doktor bana geç döllenme çok sık oluyor demişti benimki öyle olmadı ama inşallah sizinki ki öyledir ve bir an evvel bebeginiz kalp atışlarını duyarsınız:))¹

Maalesef 10 haziranda kürtaj oldum, ancak herseyin hayırlısını Rabnim bilir diyorum. Kürtaj sonrası 2 ay bebek için ara verdik tabi. 2 aydır uğraşıyoruz. Ancak, bu ay ovulasyon testi aldım. Bugün testim koyu renk çıktı. Şu birkaç gün denemelerimiz olacak. Allah'ım umarım güzel haber alabiliriz bu sefer... Çok heyecanlıyım... :KK45:

benım 6. haftada sadece kesem vardı, 9 un ıcıne gırmısken gıttım bebegım oradaydı.. bıraz daha bekleyın bence..

kızlar mrb, benim hamileliğim biraz soru işareti, yani bebeğim gelişmiyo olabilir, ç.ba dr gidicem tekrar ama tabi günler değil saatler bile geçmiyo.. dr 1 hafta geride olduğumu söyledi yani 7+6yım ve 1 hafta geriden geliyomuş. ama döllenme tarihini tam bilmediğimiz için emin olamıyoruz takibe aldık şuan. yani dr un hesabına göre 3 ekim ama döllenmen 10 ekim ise mesela bu normal dedi. benim gibi bu durumu yaşayanınız var mı acaba..

Back
X