• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbi oluşmamış bebek

Elimde değil keşke elimde olsa her an ağlıyorum durduramiyorum. Beni de tüp bebek olması ayrıca üzüyor ikinci transfer öncesi iki aşılama şimdi çok korkuyorum tekrar yaşar mıyım diye 😔 sizin sorun neydi? Genetik yaptırmış mıydın embriyoya?
Hiç bir sorun yok her türlü test yapıldı ama doktorumuz bebeğin genetiğinden şüpheleniyor. Ölen bebeği genetiğe yolladık ölü oldugu için hücre bulunamamış. Bundan sonraki tedavide genetik taramalı tüp bebek yapalım dedi. Başka da bişey konusamadık ben ağlamaya başlayınca. Rabbim bizim de kucaklarımızı doldursun sağlıkla hayırla insallah 🤲🤲

Hiç bir sorun yok her türlü test yapıldı ama doktorumuz bebeğin genetiğinden şüpheleniyor. Ölen bebeği genetiğe yolladık ölü oldugu için hücre bulunamamış. Bundan sonraki tedavide genetik taramalı tüp bebek yapalım dedi. Başka da bişey konusamadık ben ağlamaya başlayınca. Rabbim bizim de kucaklarımızı doldursun sağlıkla hayırla insallah 🤲🤲
Ah canım benim bana da aynısını söyledi doktor ama bir süre ara vermeyi düşünüyorum yoruldum daha sonra detaylı araştırıp genetikli tüp bebek yaptıracağız inşallah her ihtimali değerlendirip öyle adım atmak istiyorum. Muhakkak bir sorun var sebepsiz değil bu ama sebebini bulmak gerek.

Ah canım benim bana da aynısını söyledi doktor ama bir süre ara vermeyi düşünüyorum yoruldum daha sonra detaylı araştırıp genetikli tüp bebek yaptıracağız inşallah her ihtimali değerlendirip öyle adım atmak istiyorum. Muhakkak bir sorun var sebepsiz değil bu ama sebebini bulmak gerek.
Aynı durumdayız canım bende çok ama çok yıprandım geçen sene ramazandan beri uğrasıyoruz ilaçlar iğneler mahvolduk biraz bekleyelim sonra rabbim bize de kısmet edecek insallah inanıyorum rabbim isteyen anne baba olmaya layık olan herkese saglıklı hayırlı evlatlar versin insallah ❤️

Back
X