Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani kalp atışı 10 haftaya kadar duyulabilir diyorlar ama ondaki durum bununla aynı mı bilmiyorum tahmini bebek oluşmadan kalbinin oluşması gerekiyor 10 haftaya kadar bekleyin rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah saglıklı gebeliktirmerhabalar tüp bebekle 6+4 haftalık hamileyim kese var normal bebek de var ama bebeğimin kalbi oluşmamış kalbi yok dedi doktor bebek büyüyor haftasına da uygun dedi bu durumu daha önce yaşayan oldu mu naptınız bana akıl verir misiniz?
Bazen geç de duyulabiliyor, oluşabiliyor. Benim arkadaşım 9. haftada kalbi duydu.merhabalar tüp bebekle 6+4 haftalık hamileyim kese var normal bebek de var ama bebeğimin kalbi oluşmamış kalbi yok dedi doktor bebek büyüyor haftasına da uygun dedi bu durumu daha önce yaşayan oldu mu naptınız bana akıl verir misiniz?
Oluşması da geç olabiliyorsa buna biraz da olsa sevinip umut bağlayabilirim çok teşekkür ederim. Duyulması geç olabiliyor onu duydum da ultrason da hiç bi kıpırtı yok bebekteBazen geç de duyulabiliyor, oluşabiliyor. Benim arkadaşım 9. haftada kalbi duydu.
Henüz oluşmamış demek istemis olabilir mi obur turlu kurtaja yonlendirirler bence. 8-9. haftada kalp atisini duymaya tekrar gidin.Amin amin insalalh çok teşekkür ederim. Kalbi hiç oluşmamış diyor doktor kalbi oluşmayan bebek nasıl büyüyor kafamı o karıştırıyor.
Henüz oluşmamış demek istemis olabilir mi obur turlu kurtaja yonlendirirler bence. 8-9. haftada kalp atisini duymaya tekrar
Daha erken 10. haftaya kadar bi şekilde yolu var. Zaten oluşmamış olduğunda vücudunuz istemsizce dışarı atmak isteyecek. Allahtan umut kesilmez. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah.İlaçları bırak düşsün dedi doktor da ben biraz daha bekleyelim deyince haftaya kadar bekleyelim dedi yoksa doktor düşürmemi söyledi aslında. 1 hafta daha bekleyip tekrar gideceğim insallah duyarım![]()
İnsallah insallah Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin bendenDaha erken 10. haftaya kadar bi şekilde yolu var. Zaten oluşmamış olduğunda vücudunuz istemsizce dışarı atmak isteyecek. Allahtan umut kesilmez. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah.
Merhabalar genelde 6. Haftada duyuluyor kalp atışı. İnsalalh hayırla duyarsınız.Merhabalar arkadaşlar benim gebeliğim de yeni daha anne rahmine tam yerlesmemis 3 haftalık. Kaçıncı haftada kalp atışlarını duyabiliriz?
Amin inşallah teşekkür ederimMerhabalar genelde 6. Haftada duyuluyor kalp atışı. İnsalalh hayırla duyarsınız.
Merhabalar genelde 6. Haftada duyuluyor kalp atışı. İnsalalh hayırla duyarsınız.
Merhaba şuan aynı durumdayım. Kese var bebek de ama kalp atışı yok doktor bir hafta bekleyelim dedi ama ümit vermedi. Sizin duyuldu mu?merhabalar tüp bebekle 6+4 haftalık hamileyim kese var normal bebek de var ama bebeğimin kalbi oluşmamış kalbi yok dedi doktor bebek büyüyor haftasına da uygun dedi bu durumu daha önce yaşayan oldu mu naptınız bana akıl verir misiniz?
Merhaba Malesef duyulmadıMerhaba şuan aynı durumdayım. Kese var bebek de ama kalp atışı yok doktor bir hafta bekleyelim dedi ama ümit vermedi. Sizin duyuldu mu?
Hayırlısi olsun benim umudum yok ama bekleyeceğim bir hafta sonra da düşürmek mümkünse onu isteyecegim kürtajdan ziyade. Çünkü bir kez oldum ikinci çok ağır gelecek bana. Size de çok geçmiş olsun ağlayın vedalasin sakın çevrenizdekilerin tesellileri ile aglamanizi tutmayın. Ben ilk kurtajda aglatmadiklari için sonra psikolojik olarak zor günler geçirdim. Yas sürecini atlatıp yeni bir döneme hazırlanın inşallah Allah mukafatiniizi versinMerhaba Malesef duyulmadıdün kürtaj oldum. İnsallah siz duyarsınız dualarım sizinle
![]()
Amin insallah rabbim hepimize sabırlar versin benimde 2. Kürtajım bu mecbur olmak zorunda kaldım.Hayırlısi olsun benim umudum yok ama bekleyeceğim bir hafta sonra da düşürmek mümkünse onu isteyecegim kürtajdan ziyade. Çünkü bir kez oldum ikinci çok ağır gelecek bana. Size de çok geçmiş olsun ağlayın vedalasin sakın çevrenizdekilerin tesellileri ile aglamanizi tutmayın. Ben ilk kurtajda aglatmadiklari için sonra psikolojik olarak zor günler geçirdim. Yas sürecini atlatıp yeni bir döneme hazırlanın inşallah Allah mukafatiniizi versin![]()
Canım benim Yaa Allah sabrını versin o kadar zor ki kimseye yaşatmasın. Ben birinciye dayanamıyordum şimdi ikinci olacak mı diye bekliyorumAmin insallah rabbim hepimize sabırlar versin benimde 2. Kürtajım bu mecbur olmak zorunda kaldım.
Allah korusun kuzum kötü düşünme güzel düşün güzel olsunCanım benim Yaa Allah sabrını versin o kadar zor ki kimseye yaşatmasın. Ben birinciye dayanamıyordum şimdi ikinci olacak mı diye bekliyorum![]()
Elimde değil keşke elimde olsa her an ağlıyorum durduramiyorum. Beni de tüp bebek olması ayrıca üzüyor ikinci transfer öncesi iki aşılama şimdi çok korkuyorum tekrar yaşar mıyım diyeAllah korusun kuzum kötü düşünme güzel düşün güzel olsunbenim 2side tüp bebekti o daha çok yıktı beni aslında 5 yıl sonunda buldum kaybedince çok agır geliyor kendiliğinden olsa bu kadar üzülmezdim heralde
![]()