Kalbi temiz olanın hikayesi mutlu sonla bitermiş

Hikayemin sonu nasıl biter

• Mutlu

• Mutsuz

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Karsiliksiz sevgi

Bittim ben
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
860
428
103
Kalbimin temiz olduğunu düşünüyorum ama hikayem mutlu sonla biter mi bilmiyorum çok canım sıkkın her geçen gün eşimden uzaklaşdığımı hissediyorum onsuz yaşayamam dediğim adamı sanki artık sevmiyor gibiyim.

Eşimin ailesini hiç sevmiyorum onlarda beni sevmiyo kv benimle doğru düzgün konuşmaz bende onunla öyle.
Bu durum eşimle ilişkimize yansıyo. Ailesinden nefret ettikçe eşimden de soğuyorum

Keşke ya onlar yok olsa ya da ben.

Nefretim bu kadar büyük işte. Kim bilir belki çocuğumu alıp kaçıp giderim buradan. Böylesine nefret dolu dedikodumun yapıldığı bir ortamda yaşamaktansa belkide kaçmak en iyisi çok fazla sorun çok fazla yük var omuzlarımda.

Daha fazla katlanamıyorum..

Hikayemin sonunu çok merak ediyorum.

Sizce hikayemin sonu nasıl biter??

Allah herkesin hikayesine mutlu sonlar versin.

Sen Allahtan neyi istersen o sana onu verir.

Nefret edersin lanet yagdirirsin buradan bi kurtuluyum dersin , bi şekilde Allah bi kurtuluş yolu verir.

Ama yok sabr edersin ayırma bizi Allahım derdlerimize deva ver desin , sonunda deva bulursun.

Yani ;

Arayan belasını da bulur, mevlasını da ...

My love senin bütün konularını biliyorum
Sen boşanmazsin o adamdan
Merkezinden çıkar en azından
Çıktı işte gerçekten ona karşı hiç bişey hissetmiyor gibiyim beni bırakıp ailesinin yanına gitti gezme maksatlı bizi götürmedi hava soğuk çocuk hasta olur diye bu kapıdan çıktığı andan itibaren içimde sadece koca bi nefret var

Sevmediğin nefret ettiğin bi insanla hikayenin sonu mutlu biter mi ? Hem sevmiyorum diyosun hem gitti diye kiziyorsun e o zaman bu durum işine gelmeli nefret ettiğin adam gitmiş. Kafanı dinle. Yoksa sizi goturmedigi için anlık nefret mi ?

Ailesini sevmesende belli etme bence.Eşin de senin aileni sevmese zoruna gitmez mi?Bırak gitsin görsün,sonuçta ailesi.Sen zaten sevmiyorum diyorsun,zorla seni götürmek istese ne yapacaktın?Konunun başlığı gibi kalbini temiz tutmaya bak,olumlu düşün.Mutlu olmak ta,mutsuz olmakta senin elinde.Bırak kvyi ,ailesini sen eşine odaklan,gerisi gelir zaten.Mutlu sona ulaşman dileğiyle.

Kalbim temiz demissiniz ama eşinizin ailesinden nefretle bahsetmissiniz. Sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Onlar size saygı duymuyorsa mesafe koyar ama saygıyı bozmazsiniz yine. Ben o yuzden evlilikle eş ailesiyle birden icli dışlı olmak yerine yavaş yavaş tanıdıkça yaklaşma taraftarıyım. Eğer bana saygı duymayacak insanlarsa mesafemi gerskli yerde tutarım en azından saygisizlik etmemis oluruz birbirimize. Yine de Allah yardimcin olsun ama böyle aileye nefret söylemleriyle bir çözüme varilmaz

Kocan ile evlisin onlar ne alaka bunu düsünerek yaşa bak eşim yurtdışında 4 aydır bir kere aramadılar öldü mü kaldı mı diye ben de eşime beni hiç sormadılar umurlarında değilim döndüğünde kış günü bu insanlar için ben canımı dişime takıp 1000 km yol yapmam dedim eşim hak verdi yaza doğru gideriz dedi. Özetle sabret zamanı gelince taşı gediğine koyarsın eşinin hiçbir suçu olmadığını da kabullen . Mutluluklar ...

Vhalla ben esimin ailesiyle belli bir sure yasadim 6 ay kadar...
sonra da seneden seneye gorduk birbirimizi...
Simdi yeni dogum yaptim ve sqgolsunlar yanimdalar ama ben bu kadar kaba insan tanimadimonca zamandir nasil fark etmedim saskinim..kv yine iyi de kp tam bir facia...
ama dusunuyorum da esimden sirf bu sebeble sogumam...gerci ailesinden epey farkli...zaten aynisi olsaydi olmazdi...

Hanımlar silkelenin dünya batmış gibi düşünmeyin lütfen! İlk eşimden üç sene boyunca cehennem hayatı gibi bir evlilikle ve sonunda aldatmayla boşandım. Mahkeme günümüzde on dakikada bir rapor verdiği sevgilisiyle sadece altı ay sonra evlendi. Ailem ile ezelden beri sorunlarım var, babam selam verdiğim, adres soran adamla yakıştıran iftira atan manyak bir tip!

Ama hepsi geride kaldı, bitti. Derdi veren Allah dermanı da verdi.

Ayrıca Allah korusun evladınıza bir şey olsa, dermansız bir hastalığı olsa ne yapacaksınız ? İsyan etmeyin, karamsarım mutsuzum demeyin.

Dsha onceki konularini okuyamadim amakacmak cozum degil cozum icindedir biraz dusunya mutlaka vardir bir yol icindeki nefret ve sevgisizlikle kalbin temiz olamazsin arinman lazim unutman lazim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…