Pardon ama bu durumu bu konu sahibini muayene eden doktoru ve diğer doktorlar bilmiyor da siz mi biliyorsunuz? Hemen teşhisi koyup ilacı bile vermişsiniz kadına. Bu ne cürrettir yahu, ne kadar kolay size her şey. Çocuk oyuncağı sanki. Kötü içerik bildirim yaptım ilk yorumunuzu.böyle olmuıyor malesef. dr. lar hiç bişi yapmıyor bu durumda. sebebini bilmiyoruz diyorlar ya da zaten bu bebek sakat olur diyorlar sonra malum sondedim ya 2 defa yaşadım bunu ama hiç bir önlem alınmadı. özeldi dr. larım. kendim peşinde koştum. kan pıhtılaşması olan arkadaşlar var 100 lerce benim gibi 3-4 defa bu sebeple düşük yapan. malesef zor durum.
İnsallah hersey gönlünüze göre olur. Ama sakın burdan birilerinin demesiyle kafanıza göre ilaç başlamayın. Başka bi doktora daha gidin bu süreçte. Tekrarlayan düşüklerin onlarca sebebi var. İnsallah düşükle sonuçlanmaz ama öyle olursa da araştırılmasını isteyin. Her düşük coraspinle önlenecekse bu insanlar boşuna mı 11-12 yıl bu işin eğitimini alıyorlar.Doktora danışmadan kullanmam zaten, iyi niyetle tavsiye de bulundu arkadaş ama Grip te olsam ilaç almıyorum kolay kolay ilaca karsi zaten antipatim var. Tel dileğim herşeyin haftaya yolunda gidiyor olması
Evet haklısınız, dediğim gibi yardımcı olmak istedi sadece ama tavsiye ile ilaç almam asla. Sadece zaten su an cok depresyon halindeyim, bir suru sorunum var birde bebeğimin kalbini öğrenince daha da battım. Haftaya tekrar baska doktora da gidecegim yada bu hafta.İnsallah hersey gönlünüze göre olur. Ama sakın burdan birilerinin demesiyle kafanıza göre ilaç başlamayın. Başka bi doktora daha gidin bu süreçte. Tekrarlayan düşüklerin onlarca sebebi var. İnsallah düşükle sonuçlanmaz ama öyle olursa da araştırılmasını isteyin. Her düşük coraspinle önlenecekse bu insanlar boşuna mı 11-12 yıl bu işin eğitimini alıyorlar.
Haftaya tekrar gidecegim hala yavaşsa baska doktora görüneceğim
Amin eğer sağlıksız ise zaten dursun Rabbimin Takdir-i. Elimden birşey gelmezBir hafta beklemeyin başka doktora da gidin bence. Allah sağlık versin hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Malesef sağlıksız gebeliklerin büyük bölümü erken dönemde düşükle sonuçlanıyor. İlerleyen gebelikler de sakatlığa sebep oluyor.
Ben de daha önce bir düşük yaptım. Doktor sağlıksız gebelik dedi. Her 3 gebelikten birinde görülebiliyormuş. Allah'ın takdiri neyse o olsun.
ben 2 defa yaşadım. pıhtılaşma çıktı canım. ama kalbi durdu malesef. ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. hemen eczaneye git ve coraspirin al. hemen iç. Gerisi allaha kalmış. vede kan pıhtılaşması topiğine gel. madem dr. ümitsiz en azından önlem almış olursun. genelde altında pıhtılşam çıkıyor bu olayın. coraspirin sana zarar vermez bebeğede aynı şekilde. dediğim gibi ben iğnesini bile kullanıyorum
Amin eğer sağlıksız ise zaten dursun Rabbimin Takdir-i. Elimden birşey gelmez
arkadaşlar kimsenin bilgisi yokmu? Buraya acıyorum konuyu daha fazla okuyan olur diye, bebeğimin kalbi cok yavaş atıyor 7 haftalık ve de yavaş gelişiyor. Bunu yasayan var mı aranızda. Doktor pek ümitli konuşmadı. Yıkık hayatım daha da yıkılıyor.
ben 2 defa yaşadım. pıhtılaşma çıktı canım. ama kalbi durdu malesef. ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. hemen eczaneye git ve coraspirin al. hemen iç. Gerisi allaha kalmış. vede kan pıhtılaşması topiğine gel. madem dr. ümitsiz en azından önlem almış olursun. genelde altında pıhtılşam çıkıyor bu olayın. coraspirin sana zarar vermez bebeğede aynı şekilde. dediğim gibi ben iğnesini bile kullanıyorum
Oldu başka?
2 defa yaşamanız sizi kadın doğum uzmanı yapmıyor.
Konu sahibi kolay kandırılan biri olup son çare olarak kulaktan dolma bilgilerle hareket edip daha kötü sonuçlar doğurabilir. Birinin sağlığıyla oynamak çok kolay sizin için.
Al bendende okadar.konu sahibi korkmasin diye yazmak istemedim.benimde 5.haftada baslayan kahve akintilar 8.haftada pembeye donustu kalbi durdu bebegimin.kalbi yavas atiyordu ben doktora soyledim normal dedi.ama degilmis.zaten kalp atisini ilk duydugumda ben bile bi anormallik var diyodumCanım seni korkutmak gibi olmasın ama ilk hamileliğim de bende aynısını yaşadım ve 1 hafta sonra bebeğim karnımda ölmüş.Az daha kalsaymış zehirleyecekmişinşallah sen aynısını yaşamazsın.bol dua et..Sürekli gözlem altın da kal dediğim gbi bende kan pıhtılaşması çıktı..Allah meleğini sana bağışlasın..
Al bendende okadar.konu sahibi korkmasin diye yazmak istemedim.benimde 5.haftada baslayan kahve akintilar 8.haftada pembeye donustu kalbi durdu bebegimin.kalbi yavas atiyordu ben doktora soyledim normal dedi.ama degilmis.zaten kalp atisini ilk duydugumda ben bile bi anormallik var diyodumsonuc olarak kaybettim kurtaj oldum.izmir kentte kanda pihtilasmaya baktirdik yatkinlik cikti.yani igne kullancam eger hamile kalirsam tedbir amacli.sakin kotu dusunme belki dogsa problemli olacak.Allah senin icin hayirlisi neyse onu versin.yalniz degilsin bunu bilmen bile guc verir eminm.
Amin canim.dilerim bizde senin gibi saglikla bebegimizi kucagimiza aliriz.Kızıma hamileyken aynı şeyi yaşamamak için 6 ay göbeğimden iğne oldum.kan sulandırıcı.Daha sonra doktor baldırdan vur dedi.9.aya kadarda baldırımdan iğne yaptım kendime.tabi tedbir amaçlı..Size de çok geçmiş olsun dilerim konu sahibi aynı şeyi yaşamasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?