Kalbi yavaş atıyor

Pardon ama bu durumu bu konu sahibini muayene eden doktoru ve diğer doktorlar bilmiyor da siz mi biliyorsunuz? Hemen teşhisi koyup ilacı bile vermişsiniz kadına. Bu ne cürrettir yahu, ne kadar kolay size her şey. Çocuk oyuncağı sanki. Kötü içerik bildirim yaptım ilk yorumunuzu.

Ya bu kadar rahat nasıl ilaç öneriyor burda insanlar birbirine. Ne demek sana hiç bir zararı olmaz? Nerden biliyorsunuz konu sahibinde kanama bozukluğu olmadığını? Bötle bir şey varsa o zararsız dediğiniz coraspinin insanı öldüreceğini bilmiyorsunuz heralde bu kadar rahat olduğunuza göre.

Doktora danışmadan kullanmam zaten, iyi niyetle tavsiye de bulundu arkadaş ama Grip te olsam ilaç almıyorum kolay kolay ilaca karsi zaten antipatim var. Tel dileğim herşeyin haftaya yolunda gidiyor olması

Konu sahibi burda kan pihtilasmasi sorunu var demiyor ki. Kalbi yavas atiyor diyor. Nasil hemen teshis koyup da ilac oneriyorsunuz anlamiyorum?
İnsana ya sabir cektiriyor bazi uyeler yemin ederim.

Doktora danışmadan kullanmam zaten, iyi niyetle tavsiye de bulundu arkadaş ama Grip te olsam ilaç almıyorum kolay kolay ilaca karsi zaten antipatim var. Tel dileğim herşeyin haftaya yolunda gidiyor olması
İnsallah hersey gönlünüze göre olur. Ama sakın burdan birilerinin demesiyle kafanıza göre ilaç başlamayın. Başka bi doktora daha gidin bu süreçte. Tekrarlayan düşüklerin onlarca sebebi var. İnsallah düşükle sonuçlanmaz ama öyle olursa da araştırılmasını isteyin. Her düşük coraspinle önlenecekse bu insanlar boşuna mı 11-12 yıl bu işin eğitimini alıyorlar.

Evet haklısınız, dediğim gibi yardımcı olmak istedi sadece ama tavsiye ile ilaç almam asla. Sadece zaten su an cok depresyon halindeyim, bir suru sorunum var birde bebeğimin kalbini öğrenince daha da battım. Haftaya tekrar baska doktora da gidecegim yada bu hafta.

Haftaya tekrar gidecegim hala yavaşsa baska doktora görüneceğim

Bir hafta beklemeyin başka doktora da gidin bence. Allah sağlık versin hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Malesef sağlıksız gebeliklerin büyük bölümü erken dönemde düşükle sonuçlanıyor. İlerleyen gebelikler de sakatlığa sebep oluyor.

Ben de daha önce bir düşük yaptım. Doktor sağlıksız gebelik dedi. Her 3 gebelikten birinde görülebiliyormuş. Allah'ın takdiri neyse o olsun.

Amin eğer sağlıksız ise zaten dursun Rabbimin Takdir-i. Elimden birşey gelmez

Hangi tıp fakültesi mezunusunuz acaba?
Hangi dalda yaptınız uzmanlığınızı?

Ay çok merak ettim de

İnsanların hayatını tehlikeye attığınızın farkında mısınız?
6 yıl tıp okumuş, 4 yıl uzmanlık yapmış insandan daha iyi biliyorsunuz demek. Vay be

Fikirleriniz gerçekten korkunç

Size birşey desem, sanırım süresiz ban yerim. Değmez.

Amin eğer sağlıksız ise zaten dursun Rabbimin Takdir-i. Elimden birşey gelmez

Tabi ki yaşayan bir bebek sakat olsa da gebelik sonlandırılamaz. Bu olsun diye demedim. Ben doktorların söylediğini söylüyorum.

Öyle bir durum ki senin içinden senden bir parça olduğu halde elinden bir şey gelmiyor. Doktorlar doğruyu söylüyorlar ama çok moral bozucu konuşabiliyorlar. Mekanikleşmişler artık.

Canım seni korkutmak gibi olmasın ama ilk hamileliğim de bende aynısını yaşadım ve 1 hafta sonra bebeğim karnımda ölmüş.Az daha kalsaymış zehirleyecekmiş inşallah sen aynısını yaşamazsın.bol dua et..Sürekli gözlem altın da kal dediğim gbi bende kan pıhtılaşması çıktı..Allah meleğini sana bağışlasın..

Oldu başka?
2 defa yaşamanız sizi kadın doğum uzmanı yapmıyor.
Konu sahibi kolay kandırılan biri olup son çare olarak kulaktan dolma bilgilerle hareket edip daha kötü sonuçlar doğurabilir. Birinin sağlığıyla oynamak çok kolay sizin için.

Aynı olayı yaşadığım da kan sulandırıcı ve asprini bana da doktorum tavsiye etmişti.ama öyle kulaktan dolma da kullanılmaz hatta defalarca göbeğimden iğne oldum ama malesef bebeğimi kaybettim.Doktor tavsiyesi olmadan hamileyken birşey kullanma konu sahibi.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Hemen yarın başka doktora hatta Büyük illerdeki iyi doktorlara gitmelisin.

Aspirin basit bir ilaç gibi gelebilir belki Ama benim alerjim var mesela. Annenin hayatını da tahliye atmayalım... Yapmayın arkadaşlar. Konu sahibi arkadaş kullanmaz belki ama ya topinize okuyacak başka hanımlar kullanırsa...

Al bendende okadar.konu sahibi korkmasin diye yazmak istemedim.benimde 5.haftada baslayan kahve akintilar 8.haftada pembeye donustu kalbi durdu bebegimin.kalbi yavas atiyordu ben doktora soyledim normal dedi.ama degilmis.zaten kalp atisini ilk duydugumda ben bile bi anormallik var diyodum sonuc olarak kaybettim kurtaj oldum.izmir kentte kanda pihtilasmaya baktirdik yatkinlik cikti.yani igne kullancam eger hamile kalirsam tedbir amacli.sakin kotu dusunme belki dogsa problemli olacak.Allah senin icin hayirlisi neyse onu versin.yalniz degilsin bunu bilmen bile guc verir eminm.

KK da hangi konuya girsem tıp mezunu arkadaşlar karşılıyor bu ara. Geçen de drun yazdığı antibiyotiği içirmeyin diyen üyeler vardı. Google akademi mezunu musunuz yoksa doktorlar dizisini fazla mı izlediniz anlamadım yani. Hele hele karşınızda önerilerinize inanıp uygulayacak bir üye de olabilir bu vebalin altına nasıl giriyorsunuz aklım almıyor.
Konu sahibi arkadaşım, kafanda soru işaretleri ve üzüntülü stresli olduğunu tahmin edebiliyorum. İstersen başka bir dr daha görüşebilirsin bu konuda. Genelde sağlıksız gebelikler bu zamanlarda düşükle vs sonuçlanabiliyor. Allahın takdiri... İnşallah sağsalim kavusursun bebeğine. Henüz çok küçük olduğu için drlar da net bilgi verememişlerdir, biraz gelişmesini bekliyorlar bu gibi durumlarda.Bol bol dua edin inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Kızıma hamileyken aynı şeyi yaşamamak için 6 ay göbeğimden iğne oldum.kan sulandırıcı.Daha sonra doktor baldırdan vur dedi.9.aya kadarda baldırımdan iğne yaptım kendime.tabi tedbir amaçlı..Size de çok geçmiş olsun dilerim konu sahibi aynı şeyi yaşamasın..

Amin canim.dilerim bizde senin gibi saglikla bebegimizi kucagimiza aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…