Kalbi yavaş atıyor

Hayirlisi Can'ım kac haftalıktı sende?

Hepiniz cok sagolun, yatak döşek hasta olduğumda bile istemeye istemeye ilaç alırım, o yüzden tavsiye ile ilaç kullanmam zaten teşekkürler arkadaşlar. Sonuçları kotu olabilir baska okuyanlar da konumu, tavsiye edilen ilaçlari kullanmasın doktor tavsiye etmeden.

Tabi ki, Rabbim hayırlısını versin, doktorlar ayni seyleri yasaya yasaya biraz ruhsuzlasiyorlar.

Sizi üzmek istemem ama aynısını bende yaşadım.
Sonuç 9 küsür haftalık iken kürttaj oldum.
Umarım siz sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Ben üç doktora gitmiştim, sonuç değişmedi.

Peki Can'ım kac mm dı 6. Haftada. Su an 5.65 mm gösteriyor. Zannedersem benim de sonlanacak cunku gecen hafta da yavaştı doktor yeni atmaya başlamış olabilir demişti Ama bu hafta da aynısı olunca ve olmasi gerektiği kadar büyumeyince acık konuşmak gerekirse diye basladi doktor. O an üzüldüm yolda üzgündüm ağlamayacak gibiydim ama kapıdan içeri girer girmez hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım.

Seni çok iyi anlıyorum emin ol, ama geçiyor zaman en iyi ilaç.
Benim kese boyu, Bebek boyu herşey normaldi , kalp atışı durdu hemde eşimle gittiğim ilk randevuydu, ona da dinletecekti doktorum.
Kısmet, çabucak atlatmaya bak üzülme ne olur, ama umudunu kaybetme, bebeğinin kalbi hala atıyor çünkü)
Benim 3. kaybımdı Allah büyük dedim.

Hayirlisi Can'ım kac haftalıktı sende?

Bebim 8 haftalıkken kalbi durmuş canım.Önce aynı senin gbi kalp atışları çok yavaş dedi kan sulandırıcı verdi.kullanMaya başladım.daha sonra miğde bulantılarım azaldı ve hamilelik belirtilerim yok olmaya başladı Allah allah dedim kontrole gittim. malesef ki kaybetmişim.Sıkma sakın canını.benim oldu diye sende de olacak değil ya.ama genelde ilk gebelikler de oluyormuş doktorum söylemişti

Son düzenleme:

bende 32.haftaya kadar kullandım coraspin doktor kesti şimdi siz kullanıyor musunuız hala

Pazartesi günü ilk doktoruma gittim ve doktorum sadece bir titreşim oldugunu, onun da benim nabzım olabileceğini ama yine de beklemek istediğini söyledi. Gercekten de ekranda kalp atışı yoktu bu defa. Cuma gunu tekrar gidecegim ve hala aynı ise cansız diyecek. İki haftadır 6 haftalık görünüyor. Cuma gunu kürtaj olabilirim muhtemelen.

Malesef yarın kürtaj oluyorum. Kalbi durmuş kese bozulmaya başlamış.

Malesef yarın kürtaj oluyorum. Kalbi durmuş kese bozulmaya başlamış.

Başın sağolsun canım üzülme sakın.Ben kürtajdan 2 ay sonra hemen hamile kaldım.Kızım kollarımda uyıyor şuanda. Rabbim en kısa zamanbda tekrar nasip etsin.1 gebeliklerde oluyor.2.si de olcak die korkma sakın

Sagol Can'ım Hayirlisi olsun hakkimda. Allah evladını bağışlasın uzun ömürler versin çiçeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…