Kalbim acıyor...

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.038
25
Merhaba, günlerdir burda konu açmayı düşünüyordum, çeşitli konularda bu forumun bana çok katkıları oldu.Fikirleriniz benim için önemli.

21 yaşındayım, üniversite 2.sınıfım güzel bir şehirde güzel bir bölümde okuyorum ancak okula pek gitmiyorum çünkü bolumum devam zorunluluğu istemiyor bu yüzden de okuldan sınırlı sayıda insan tanıyorum zaten 400 kişilik bir bölüm, daha çok ailemin bulunduğu şehirde vakit geçiriyorum, ev arkadaşımla aynı bölümdeyiz ancak pek vakit geçirmiyoruz erkek arkadaşı kıskanç olduğu için dışarda vakit geçirmeyi tercih eden birisi değil.Bende bu nedenlerle çoğu zaman tek başına vakit geçiren, yada 2 tane erkek arkadaşım var onlarla vakit geçiren biriyim.Var olan kız arkadaşlarımla ev arkadaşım sebepli bir sorun yaşandı ve onlarla arkadaşlığımız bitti.Anlayacaginiz yalnızlığın dibine vurdum.

Yukarda bahsi geçen erkek arkadaşlarımdan biri ile kahve içmeye gittim.Biri dikkatimi çekti, bana baktığı için sanırım.Hoş biriydi.Daha sonra akşam instagramdan ekledigini gördüm çok şaşırdım.Sanirim adimi swarm uygulamasindan bulmuş.Biraz muhabbet ettik, kahve içelim dedi, kabul ettim.Kahve içeceğimiz güne kadar çok fazla bir muhabbet olmadı aramızda.O gün beni okuldan aldı , kendisi benden 4 yaş büyük, o da benim gibi öğrenciymiş,aynı şehirde farklı üniversitelerde okuyorduk, o izmirliydi aile işinde çalıştığını bu yüzden okulun bir türlü bitmediğini söyledi.İlk buluşmada beni iten 2 hareketi oldu , ilki kahve içmeye giderken ikimizde aktif olarak spor yaptığımızdan konuşurken hmm bi bakıyım deyip bacağıma dokundu,etek giyinmiştim, ikincisi kahveden sonra şarap icip yemek yemek için mekan düşünürken şehir dışına doğru bir yazlık evimiz var oraya gidelim demesi oldu, bence ilk buluşma için fazlaydı ??
Etkilendiğim için sanırım görmezden geldim, mantığımı dinlemedim, ikinci buluşmada çok geç bir saatte buluştuk, ikimizden kaynaklı sebeplerden dolayı , hadi o eve gidelim dedik , doğru düzgün oturacak bir mekan yoktu çünkü, evde beni öptü ve bu bana fazla geldi açıkçası...o gün kötü ayrıldık ben ailemin yaşadığı şehre gittim, bir kaç gün sonra dogumgunumdu, mesaj atıp onu kutladı bende verdiğim tepkinin biraz fazla olduğunu söyledim o da ne istersen saygı duyarim dedi tekrar görüşmeye karar verdik.

Görüşmeye devam ettik , erkek arkadaşlarım ile vakit geçirmemi biraz problem etti ama benim içime sinmeyenler vardı, sosyal medya hesaplarımı çok sıkı kontrol ediyordu, ama kendisi arada sırada birilerini eklemeye devam ediyordu.Ben eklediğimde laf sokuyordu yada kıyamet kopuyordu, bu arada finallerim başlamıştı sürekli ders çalışmak zorundaydım görüşemez hale geldik , buluştuğumuzda da duygularından çok bahseden çok konuşabilen biri değildi zaten sadece benden hoşlandığını söyledi...bir ara görüşmek istemediğimi söyledim, bir süre sonra konusalim ani kararlar alıyorsun dedi, tekrar konuşup tekrar kavga ettik, bana söylediği " zaten ara sıra görüşen insanlarız neyin güven problemi bu , ben yüzsüz gibi sürekli peşindeyim numaram sende var sende ara müsaitsek görüşürüz " tüm bunlara rağmen yinede bitirmedim.

Son buluşmamızda beni arkadaşları ile tanıştırmak istedi , bir kız bir erkek arkadaşı ile tanıştım...sonra kız olani evine bıraktık, benim ex ile arkadaşının planı evde yemek yemekmis bana da gel dediler. bende ok dedim zaten ailemin yanına dönücem bir süre gorusemicez okul bitiyor diye düşündüm. gittik arkadaşının evine çocuk mutfakta yemek hazırlıyor bizde ex ile mutfağa oturduk hep birlikte muhabbet ediyoruz.Arkadasi da gayet iyi kibar bir çocuk...utanarak yazıyorum ki benim ex mutfakta bana dokundu sürekli öpmeye çalıştı...ikisi aralarında muhabbet ederken benim ex bir kız hakkında dedi ki " bebek gibi kız onunla bir ara bende görüştüm " sonra benim varlığımı hatırlamış olacak ki tabiki arkadaş olarak dedi...dönerken de bana arabada dedi ki 1 haftadır görüşmüyoruz sana yakınlaşmaya çalıştım o kadar , neden arkadaşımdan utanıyorsun cok iyi çocuk, keske orda kalsaydık kocaman ev bizde geçip bir odaya uyurduk(!) vss

İnanın bunlar aklıma gelenler daha çok şey yaşandı dün bitirdim çünkü swarm a bakıp instagramdan birilerini eklemeye devam ediyordu kalbim acıyor şu an :KK43:

Güncelleme : 3 hafta sonra yaz okuluna gidicem kaldığım dersler için uzun süre kalmayı düşünmüyorum ama karşılaşırsak napmam gerek???
 
Son düzenleme:
Tam bir abazaymış lütfen seni kandırmasına izin verme barışma onunla. Yaptığı hiçbir şeyin mantıklı bir açıklaması olamaz
 
Gerçekten yalnızlıktan ne dediğinin farkında değilsin, adam sana kaç kere üstü kapalı yatalım demiş, kuzum niye üzülüyorsun böyle karaktersiz biri için.
Bir kaç gün sonra geçer bak gör sonra daha mantıklı düşünürsün
 
Bütün bunlara rağmen sadece instagramdan birilerini eklemeye devam ettiği için mi ayrıldınız?
Pes.
Bazı kızlarımızda deli cesareti var maşallah.
Hayır gelmez böyle bi tipten boşver.


Gerçekten yazarken bana da inanılmaz geliyor ama oldu bunlar haklisiniz
 
Tahmin ettiğim bölümü okuyorsan çok iyi bir geleceğin var. Kendi kalitende dengin olan daha çok insanla karşılaşırsın.

Sanırım boşlukta ve yalnız hisseettiğin için bu kişiyle görüşmek sana iyi bir fikir gibi gelmiş olabilir. Ama iyi bir fikir değil emin ol. Kişiliğini bilemem ama her şeyi fazla hızlı yaşamak isteyen biri. Ve sadece seninle dde olduğunu sanmıyorum.

Arkadaşlar,ilişkiler onlarla olan sorunlar geçici. OKula odaklan, devamsızlık yapma, uzatmamaya çalış.

Ufak tefek herkesin sorunları var görmezden gel. Güzel günkerin var önünde bunula motive ol.
 
Açık açık yazıyorum bunu muhtemelende banlanırım ama yemin ediyorum kızlarımızın bu derece mal olduğunu görmekte benim kalbimi acıtıyor.
Adam abazanlıktan yanıyor yahu gözleri yerinden fırlayacak ateşinden, ben bile oturduğum yerden bunu net görüyorum. Ama adam "ilk buluşmada" spor kontrolü bahanesi ile hanım kızımızın izni olmaksızın bacağına elliyor, ilk günden eve atmaya çalışıyor, arkadaşının yanında halleniyor, üstüne başka kızla malum amaçla görüştüğünü ağzından kaçırıyor, halen başka kızları yana yakıla sağdan soldan ekliyor... Ve tüm bunlara rağmen bizim kız kalbi acıya acıya buraya gelip bu adamın amacı ne diye soruyor... Pess... Saflığına doyma. diyecek dahada bişey yok.
 
okulda veya bir arkadaş ortamında tanışsanız,uzun süren bir flört olsa veya ne bileyim cidden aşık olsanız sevişmenizde ne gibi bir problem olabilir? benim erkek arkadaşım da aynı şekilde öper sarılır dokunur ama o benim sevgilim yani bu adam sizin sevgiliniz değilmiş ki.

hala swarmdan kız düşürüyor keko. niyeti bozuk belli arada aşk olmadan kimseyle sevişme ve sana tavsiyem böyle adamlardan da uzak dur. duygu diye bir şey yok kafa tamamen orada.
 
Onun niyeti belliymiş kurtulduguna sevin. Ayrica 21 yasindasin ya okulunu oku ne güzel bir çağdasin ve derdine bak. o_OAmannn ne soylesek boş bugün yazsa donersin o izlenimi aldim senden..
 
Bedeninden faydalanmasina izin verme.

Yazdiklarindan yola çikarak söylüyorum ki onun yaptigi şey sadece bu.
 
Tahmin ettiğim bölümü okuyorsan çok iyi bir geleceğin var. Kendi kalitende dengin olan daha çok insanla karşılaşırsın.

Sanırım boşlukta ve yalnız hisseettiğin için bu kişiyle görüşmek sana iyi bir fikir gibi gelmiş olabilir. Ama iyi bir fikir değil emin ol. Kişiliğini bilemem ama her şeyi fazla hızlı yaşamak isteyen biri. Ve sadece seninle dde olduğunu sanmıyorum.

Arkadaşlar,ilişkiler onlarla olan sorunlar geçici. OKula odaklan, devamsızlık yapma, uzatmamaya çalış.

Ufak tefek herkesin sorunları var görmezden gel. Güzel günkerin var önünde bunula motive ol.

Hukuk okuyorum...cok boşlukta ve mutsuz olduğum bir dönemdi sabahtan akşama kadar sadece kendi sesimi duyuyordum sadece
 
X