• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim çok acıyo :(

hepsini okuyamadım ama ilk başlarına baktığım kadarıyla sen çok rahat davranmışsın adamın sevgisinden dolayı onu avucunun içinde olarak görmüşsün yıpratmışsın adamı belki gerçekten değişeceğini anlarsa sana geri dönebilir

hepsini okuyamadım ama ilk başlarına baktığım kadarıyla sen çok rahat davranmışsın adamın sevgisinden dolayı onu avucunun içinde olarak görmüşsün yıpratmışsın adamı belki gerçekten değişeceğini anlarsa sana geri dönebilir

Evet maalesef zaten farkındayım yaptığım yanlışın ve hataların :( ve pişmanım oyüzden tekrar yapmam mümkün değil

Bütün akrabaların biliyormuş , beraber gidip oturuyormuşsunuz akrabalarınıza. O zaman neden sosyal paylaşım sitelerine ilişki durumunuzu belirtecek bir şey yapmadınız ? Çekinecek insanınız da yokmuş.
Pek anlam veremedim.

Hatalarınızın farkındasınız zaten. Ama "ben de birini bulayım" demek nedir ya? Siz hayatınızda biri olmadan da bir bireysiniz; varlığınızı hissettirmek için başka hayalî şahısları neden dâhil edersiniz muhabbete?

Bence biraz oluruna bırakın. Olduğu kadar artık.

Evet maalesef zaten farkındayım yaptığım yanlışın ve hataların :KK43: ve pişmanım oyüzden tekrar yapmam mümkün değil
o zaman hatanızı anladığınızı ve değiştiğinizi ona gösterin bende bir benzerini yaşadım ve değiştiğimi gösterdim şimdi kazanan benim ;)

Hatalarınızın farkındasınız zaten. Ama "ben de birini bulayım" demek nedir ya? Siz hayatınızda biri olmadan da bir bireysiniz; varlığınızı hissettirmek için başka hayalî şahısları neden dâhil edersiniz muhabbete?

Bence biraz oluruna bırakın. Olduğu kadar artık.

Bunu onada soyledım zaten o an kızgınlıkla soyledım boyle bır fıkrım yada bole bırı olsam 1 aydır ayrıyız zaten yapardım ole bı dusuncemde fıkrımde yok ama o hemen hayatına bırını aldımı bukadarmı kolay 4 seneyı hemen sılmek bu kızgınlıkla soledım o an maalesef

Bütün akrabaların biliyormuş , beraber gidip oturuyormuşsunuz akrabalarınıza. O zaman neden sosyal paylaşım sitelerine ilişki durumunuzu belirtecek bir şey yapmadınız ? Çekinecek insanınız da yokmuş.
Pek anlam veremedim.
Çekinecek bişeyim yoktu en başlarda zaten koymustum paylasıyodum ve sonra bı kavgada kaldırmıstım tekrar koymadım oyle kaldı işte yaptıgım hataydı zaten farkındayım en cokta buyuzden uzuluyorum :KK43:

Bıraktık işte sadece 4 senedir ilk defa böle bi ayrılık yaşadığım için ve sevdiğimden üzülüyorum..

Ooooo işiniz facebook ve twitter'a kaldıysa çok zor.
Aşkın ölçütü sanal dünya mı?

Aynen ciddi bı konu olur içim acımaz ama nete nıe bukadar onem verılır anlamıyorum koymayınca utanıyorum ondan oluyo kapattım zaten hepsını

Sen kesin ya liselisin yada beyni gelisme asamasinda olan biri.okurken yarim biraktim okumadim tamamini cunku yazim tarzindan ve yaptigin sacmaliklardan yasinin kucuk oldugu belli. Cok skici :KK55: Kactim ben

Back
X