Kalbim çok acıyor :(

kuzenimde buna benzer bi durum içinde... erkek arkadaşı eski nişanlısıyla nikah yapmış.. çünkü kız yurt dışında kalıyor istek yapıp çocuğuda götürebilmek için... nikahlarını önceden yapmışlar.. ama aynı evde karı koca hayatı yaşamadan bitmiş.. ve o çocuk daha boşanmamış bile şuan dava sürüyor.. senin durumun kuzenime bakarak çok çok daha iyi en azından resmen boşanmışlar şuan önünüzde bi engel yok... herkesin geçmişinde illaki yaşanmışlıklar vardır... ama önemli olan neden niçin bittiğidir.. yani bir adam evlenmiş anlaşamamış ayrılmış olabilir... bu çokta büyük bir olay değildir bence .. ama bir adam evlenmiş eşine şiddet uygulamış evliliğin sorumluluğunu yerine getirememiş ve ayrılmışsa o zaman sorun var demektir... kimler neler unutuluyor.. erkek arkadaşında unutmuş olmasa yeni bişr lişkiye başlamazdı diye düşünüyorum...

Facebook adresinin şifresini biliyorum..Ve istediğimi siliyorum zaten arkadas listesinden,ve o kızlada artık görüsmediklerine eminim...
Alsından şuan ona dair bir kuskum yok canım..
Benim asıl hazmedemediğim.bazen ben bitti yürümüyor dediğimde sen bilirsin diyor..
Ama o kız her bitti dediğinde demekki onu bırakamamıs ve yıllarca hep koşmus peşinde
..
Ve dün gece ona bunu söylediğimde eğer dürüstce anlattığımı önüme getireceksen huzurumuz kalmaz dedi..Bunu sakın yapma dedi senağlama

sorumun cevabı burda,üzüntün hiçde yersiz değilmiş:1closedeyes:

amaan derde bak, ben kocamın eski sevgilileriyle dalga geçer dururm, güleriz geçenlerde birinin şehrine gidiyordum mesela hediye falan alda götüreyim dedim, zaten beni seçmiş bana ne geçmişinden

Benim yanımdayken benle cok ilgili canım..Hatta var ya ilk zamanlar beni görebilmek için işini gücünü bile bırakıyordu...Fakat son zamanlarda kıskanclık sorunları,facebook sorunları vs oldu aramızda o nedenle biraz gerilmiştik..Ama yinede ben yanındayken asla o kızdan bahsetmeyi bırak ima bile etmez..

bu mesajını şimdi gördüm,ilişki başlayalı ne kadar oluyor:3:

amaan derde bak, ben kocamın eski sevgilileriyle dalga geçer dururm, güleriz geçenlerde birinin şehrine gidiyordum mesela hediye falan alda götüreyim dedim, zaten beni seçmiş bana ne geçmişinden

Canım ama bu kızla 7 yıl cıkmıslar ve kız zorla ailene söylicem dedi diye ayrılmak zorunda kalmıs :(( Hatta bunalıma girmiş..Bunlar beni üzüyor..
Şuna eminim ki başkasıyla birlikte olup cinsellik yaşasa bile bunu asla dert etmezdim...Keşke fiziksel bir birliktelik olsaydı da bu kadar büyük aşk olmasaydı :((

hiç kafana takıp kendini boş yere üzme bence. sevgisinden eminsen tamamdır bence. ama orda sorgulama yapıyorsan ozaman canını yakabileceği ihtimalinide düşünüp doğru düzgün sorgula ve emin ol. içinde kuşku ile ilişki yaşanmaz ki. kendini yer bitirirsin olan sana olur.

Bir ilişkiyi bitiren,erkeği kadından kadını da erkekten soğutan en önemli sebeplerden biri boşu boşuna yapılan kavgalardır bence... Bu çocuk sizi seviyor gibi gözüküyor. İlk zamanlar sizinle çok ilgiliymiş,işini gücünü bırakıp sizinle ilgileniyormuş kendiniz söylüyorsunuz. Araya facebook,kıskançlık vs. kavgaları girince boşu boşuna gerilmiş ve soğumuşsunuz birbirinizden. Bu son olay da tuz biber olmuş. Ortada sevgisizlik ile ilgili bir sorun yok,sorun boşu boşuna ilişkiyi yıpratmış olmanız bence. İnsanın sevdiği erkeğin başkasını seviyor olabileceğini düşünmek,hatta bir zamanlar sevmiş olduğunu kabul etmeye çalışmak bile nasıl can yakar bilirim. Üzülmekte haklısınız. Ama durumun ayrıntılarını kafanıza takıp daha fazla ilişkinizi yıpratacağınıza durumu düzeltmeye çalışın derim ben. Yeni öğrendiğiniz için acınız bu kadar yoğun,kıskanıyorsunuz belki de içten içe. Ama belli bir süre sonra bu kıskançlık ya da acı geçecek ve belki de boş yere ilişkinizi bitirmiş olacaksınız. Kıskançlıktan ve kavga yaratacak durumlardan kaçının bir süre. Eğer sizi seviyorsa size karşı soğukluğu zamanla yok olacaktır aranızdaki gerginlik azalınca. Siz makul davrandığınız halde soğuk davranıyorsa o zaman düşünürsünüz bunları.

Bir ilişkiyi bitiren,erkeği kadından kadını da erkekten soğutan en önemli sebeplerden biri boşu boşuna yapılan kavgalardır bence... Bu çocuk sizi seviyor gibi gözüküyor. İlk zamanlar sizinle çok ilgiliymiş,işini gücünü bırakıp sizinle ilgileniyormuş kendiniz söylüyorsunuz. Araya facebook,kıskançlık vs. kavgaları girince boşu boşuna gerilmiş ve soğumuşsunuz birbirinizden. Bu son olay da tuz biber olmuş. Ortada sevgisizlik ile ilgili bir sorun yok,sorun boşu boşuna ilişkiyi yıpratmış olmanız bence. İnsanın sevdiği erkeğin başkasını seviyor olabileceğini düşünmek,hatta bir zamanlar sevmiş olduğunu kabul etmeye çalışmak bile nasıl can yakar bilirim. Üzülmekte haklısınız. Ama durumun ayrıntılarını kafanıza takıp daha fazla ilişkinizi yıpratacağınıza durumu düzeltmeye çalışın derim ben. Yeni öğrendiğiniz için acınız bu kadar yoğun,kıskanıyorsunuz belki de içten içe. Ama belli bir süre sonra bu kıskançlık ya da acı geçecek ve belki de boş yere ilişkinizi bitirmiş olacaksınız. Kıskançlıktan ve kavga yaratacak durumlardan kaçının bir süre. Eğer sizi seviyorsa size karşı soğukluğu zamanla yok olacaktır aranızdaki gerginlik azalınca. Siz makul davrandığınız halde soğuk davranıyorsa o zaman düşünürsünüz bunları.

Yorumun için cok tsk ederim canım..Evet cok haklısın.şuan onu kaybetmek zaten ölüm geliyor...Eğer biraz şu içimdeki acıyı dindirip,kafamı dağıtabilsem belkide cok mutlu olacağız..Sabah aradı beni konustuk,deminde aradı acmadım..Sonucta herkes aşık olduğuyla ömür boyu yaşamıyor ki...Severek ayrılan cok var,hepsi unutmasaydı kimse kimseyle bir daha mutlu olamazdı heralde :1no2:

Yorumun için cok tsk ederim canım..Evet cok haklısın.şuan onu kaybetmek zaten ölüm geliyor...Eğer biraz şu içimdeki acıyı dindirip,kafamı dağıtabilsem belkide cok mutlu olacağız..Sabah aradı beni konustuk,deminde aradı acmadım..Sonucta herkes aşık olduğuyla ömür boyu yaşamıyor ki...Severek ayrılan cok var,hepsi unutmasaydı kimse kimseyle bir daha mutlu olamazdı heralde :1no2:

İnsan daha iyisini bulunca eskisini unutuuurr gider yaşandı onaylandı kaydirigubbakcemile3 Seni sevmiş,seni seçmiş yedi ay da kısa bir süre değil. Yedi sene boyunca çıkmışlar zaten, çıkmamış olsalar belki içinde kalmıştır diyebilirdik ama yedi sene birbirlerini eskitmişler. Sen yeni bir heyecansın,yeni bir sevgisin onun hayatında. Yeter ki boş yere yıpratma sevgilini. Kendinden uzaklaştırma... Herşey gönlünce olsun umarım hayırlı haberlerinizi paylaşırsın ilerde burada opuyorumnanaktan

bence üstelemeyip sen bilirsin diyebilir üzülmen gereksiz. çünkü eski kız arkadaşına yıllarca üstelemiş ama sonuçta ayrılmak zorunda kalmışlar. aynı acıları, stresi yaşamak istemiyordur. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer, kendini yıpratmak istemiyordur.

ben de eski erkek arkadaşımla barışalım diye çok uğraşmıştım (5-6 sene) ama olmayınca olmuyor. şu anki erkek arkadaşımı çok seviyorum. iyiki onu tanımışım iyiki eskisiyle olmamış diyorum. ama artık kendimi kimse için yıpratmak istemiyorum. bana ayrılalım derse sevsem de artık kolay kolay ısrar etmem. sen bilirsin derim. çünkü ben değerliyim.

anlatabildim inşallah.

bence üstelemeyip sen bilirsin diyebilir üzülmen gereksiz. çünkü eski kız arkadaşına yıllarca üstelemiş ama sonuçta ayrılmak zorunda kalmışlar. aynı acıları, stresi yaşamak istemiyordur. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer, kendini yıpratmak istemiyordur.

ben de eski erkek arkadaşımla barışalım diye çok uğraşmıştım (5-6 sene) ama olmayınca olmuyor. şu anki erkek arkadaşımı çok seviyorum. iyiki onu tanımışım iyiki eskisiyle olmamış diyorum. ama artık kendimi kimse için yıpratmak istemiyorum. bana ayrılalım derse sevsem de artık kolay kolay ısrar etmem. sen bilirsin derim. çünkü ben değerliyim.

anlatabildim inşallah.

vereliniortak

aynı olay benim başımada geldi 9 sene çıkmışlar ve aralarında bazı şeyler geçmiş ben buna aldırmadım unutturabilirim sandım aynı şekilde aileler izin vermemiş evlilik yok ama evlilikten öte bağlanmışlar sırf aileler istemiyo diye ayrılmışlar 1 sene geçmişken tanıştık ... ve herşey çok mükemmelken ben onu hala unutamadım ve sana haksızlık yapıyorum onu hergece rüyamda görürken seninle olamam dedi yıkıldım resmen alsanaalsanasmile

ama onun 2 sene olmuş canım ya az değilki takma kafana bu kadar :teselli:

aynı olay benim başımada geldi 9 sene çıkmışlar ve aralarında bazı şeyler geçmiş ben buna aldırmadım unutturabilirim sandım aynı şekilde aileler izin vermemiş evlilik yok ama evlilikten öte bağlanmışlar sırf aileler istemiyo diye ayrılmışlar 1 sene geçmişken tanıştık ... ve herşey çok mükemmelken ben onu hala unutamadım ve sana haksızlık yapıyorum onu hergece rüyamda görürken seninle olamam dedi yıkıldım resmen alsanaalsanasmile

ama onun 2 sene olmuş canım ya az değilki takma kafana bu kadar :teselli:

Bu tecrübe beni cok üzdü canım :( insallah basıma gelmez ama ona defalarca sordum seviyorsan sakın benim hakkıma girme diye yalvardım tlf da,ben o kadar serefsizmiyim diyor..
OOofff bilmiyorum cok uzun sene olması beni cok korkutuyor..

Back
X