• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim çok acıyor :(

Ee bu durumda evlenip boşanmış olanlar bir daha evlenmeyi akıllarından bile geçirmesin mi yani?

hayır canım,benim dert ettiğim nokta birşeyler gecmiş olması değil başından..
Onunla severek ayrılmıs olması beni kahrediyor..kız içinde kalmıs diye üzülüyorum..
Ama keske bir kac yıl evlilik yaşasaydı anlasamayıp rızasıyla ayrılsaydı erkek arkadasım o zaman hiç sorun etmezdim bunu..

"şimdi ben ve o kız yanyana dursak ve birimizi seçecek olsa hangimizi seçerdi" diye düşünürsen işin içinden çıkamazsın...

herkesin sevgilisinin eski sevgilisi var, o işin içine giren çıkamaz yani.. kimisi severek ayrılmış, kimisi terk edilmiş bir tek sen değilsin. kurcalamamak en doğrusu

hayır canım,benim dert ettiğim nokta birşeyler gecmiş olması değil başından..
Onunla severek ayrılmıs olması beni kahrediyor..kız içinde kalmıs diye üzülüyorum..
Ama keske bir kac yıl evlilik yaşasaydı anlasamayıp rızasıyla ayrılsaydı erkek arkadasım o zaman hiç sorun etmezdim bunu..

Bi de şu açıdan düşün.
O sana bunu detaylarıyla anlatana kadar sen bunun farkında değildin öyle değil mi?
Ne zaman ki sana anlattı o zaman kafanda "acaba hala o kızı seviyor mu" sorusu belirdi.
Eğer ki seni değil halen başkasını seviyor olsaydı sence sen bu durumu fark etmez miydin o sana anlatmadan?
İnan bana ederdin... bu yüzden rahatlamaya çalış biraz.

Bi de şu açıdan düşün.
O sana bunu detaylarıyla anlatana kadar sen bunun farkında değildin öyle değil mi?
Ne zaman ki sana anlattı o zaman kafanda "acaba hala o kızı seviyor mu" sorusu belirdi.
Eğer ki seni değil halen başkasını seviyor olsaydı sence sen bu durumu fark etmez miydin o sana anlatmadan?
İnan bana ederdin... bu yüzden rahatlamaya çalış biraz.

Çok sağol canım..Evet hiç farketmedim..Ne bilim sadece ilk basta birbirimize gecmişimizi anlatırken anlatmıstı ben tabiki cok üztünde duramadım ve hemen kapattırdım konuyu..
Onun dısında tlf una beni canımın içi diye kaydetti..Ve bir konusmasında ilerde aileler de devreye girer evlilik olursa gibi seylerde söyledi...
İnsallah bu ramazan günü güzel dilekleriniz,olumlu düsünceleriniz benim bu derdimi siler :(

"şimdi ben ve o kız yanyana dursak ve birimizi seçecek olsa hangimizi seçerdi" diye düşünürsen işin içinden çıkamazsın...

herkesin sevgilisinin eski sevgilisi var, o işin içine giren çıkamaz yani.. kimisi severek ayrılmış, kimisi terk edilmiş bir tek sen değilsin. kurcalamamak en doğrusu

Evet cok haklısın bitanem,sonucta tek terkedilen benim erkek arkadasım değil..
İnsallah bu geceden sonra huzurla uyurum .....

valla canim benim! seni üzmek istemem ama 7 sene hic te kolay degil be güzelim! insan 1 senede neler neler paylasiyorda kalmiski 7 sene ! hernekadar bitti densede eger sol yaninda hala külleri kalmissa bir parca her sarkida onu hatirlar. her yerde onun hatiralari vardir, belki sana baktiginda asil görmek istedigi o kizdir! sende diyorsunki bana karsi soguk diye! emin ol ayni heyecani sendede yasasayi bunlari yazmasdim ama o kiz icin baya seyler yapmis! :1no2: hadi onuda gec sen bu süpheyle nasil onu hala sevmeye devam edeceksin be güzelim! bu öyle bir duygudurki insanin icini günden güne kemirirsin! olan ona degil sana olur bu süphe seni yer bitirir be güzelim!

Ne diyeceğimi ve ne söyleyeceğimi bilemiyorum...
Artık bana karşı o kadar soğukki anlatamam ama o kızla ilgili konusmadan önce başlamıstı soğukluğu..
Halbuki ilk tanıstığımız aylarda o kadar ilgili ve heyecan doluydu ki anlatamam..
Tamam benim hatalarım oldu kıskanclık ve başka sebeplerle üstüne gidip,bitti dediğim oldu..O ilk zamanlar bitrmek istemiyordu fakat son zamanlarda ben bitti desemde sen bilirsin diyip umursamıyor bile :(
Artık dün iftarda aradım konustuk sonra bi daha bana ne döndü ne bişey,sonra sahurda msj atmıs uyuyakaldım diye ama o kadar soğukki anlatamam ne canım ne bitanem hiç bişey yazmamıs...Son zamanlardaki msjları hep böyle soğuk :(
Bende msj attım güzelce cvp verdi ikinci msjıma cvp yazmadı bende aradım meğerse uyuyakalmıs..Hiç inanmıyorum önceden tek msjıma cvp yazmamayı bırak gec bile cvp yazmazdı..
Bende aradım ve neden böyle yapıyorsun dedim,bana o kadar kötü konustu ki anlatamam.Sen neden benden beklediğin seyleri kendin yapmıyorsun,bencil davranıyorsun,aynaya dönüp bakman lazım vs.. bir sürü sey söyledi..Üzülürek kapattığımı bile bile ne msj cekti ne aradı..Bende msj cektim arkadan,beni cok kırıyorsun neden böyle yaptığını bilemiyorum ama benden sıkıldıysan lütfen dürüstcesöyle yazdım..
Ancak sabah uyandığında msj yazmıs,sana cok kırgınım karsılıklı sabredelim insallah düzelecek,ben kin tutmak vs. yazmıs...
Bende arkadan bende sana cok kırgınım ama senin gibi acımazsız davranmıyorum yazdım...
Ben anlaamıyorum bu adam benden neden bu kadar soğudu,o kızdan bahsetmemizin etkisi vardır ama ondan öncede soğumustu benden..Halbuki ilk zamanlar peşimden kosuyordu,
Bilmiyorum cok üzülüyorum bitmesinden cok korkuyorum ama böyle soğuk olmasını ve eski yaşadıklarını da hazmedemiyorum,kalbim kırık ve cok üzülüyorum :a015:

kusura bakma ama kendin kaşınmışsın,ne geçti eline geçmişi öğrenmekle kendini üzmekten başka,geçmiş geçmiştir,zamanında o kızı çok sevmesi evlenip ayrılmış olmasıyla,seni sevmediği sonucunu nasıl çıkartıyorsun,biz kadınların en kötü huyu sanırım bu,geçmişi didiklemek,sonunda üzülüceğimizi bile bile,erkek arkadaşına geçmişi sen hatırlatıyosun ona anlattırarak,çok yanlış birşey yapmışsın bence,umarım düzelir ilişkiniz,

Çok kurcalamak iyi değildir. Kendi ellerinle hatırlattın belki de. İnşallah düzelecek filan diyorsa devam et.İncelirse kopar nasılsa.Ayrıca değer vermeyen insan düzelecek gözüyle bakmaz.

Ne diyeceğimi ve ne söyleyeceğimi bilemiyorum...
Artık bana karşı o kadar soğukki anlatamam ama o kızla ilgili konusmadan önce başlamıstı soğukluğu..
Halbuki ilk tanıstığımız aylarda o kadar ilgili ve heyecan doluydu ki anlatamam..
Tamam benim hatalarım oldu kıskanclık ve başka sebeplerle üstüne gidip,bitti dediğim oldu..O ilk zamanlar bitrmek istemiyordu fakat son zamanlarda ben bitti desemde sen bilirsin diyip umursamıyor bile :(
Artık dün iftarda aradım konustuk sonra bi daha bana ne döndü ne bişey,sonra sahurda msj atmıs uyuyakaldım diye ama o kadar soğukki anlatamam ne canım ne bitanem hiç bişey yazmamıs...Son zamanlardaki msjları hep böyle soğuk :(
Bende msj attım güzelce cvp verdi ikinci msjıma cvp yazmadı bende aradım meğerse uyuyakalmıs..Hiç inanmıyorum önceden tek msjıma cvp yazmamayı bırak gec bile cvp yazmazdı..
Bende aradım ve neden böyle yapıyorsun dedim,bana o kadar kötü konustu ki anlatamam.Sen neden benden beklediğin seyleri kendin yapmıyorsun,bencil davranıyorsun,aynaya dönüp bakman lazım vs.. bir sürü sey söyledi..Üzülürek kapattığımı bile bile ne msj cekti ne aradı..Bende msj cektim arkadan,beni cok kırıyorsun neden böyle yaptığını bilemiyorum ama benden sıkıldıysan lütfen dürüstcesöyle yazdım..
Ancak sabah uyandığında msj yazmıs,sana cok kırgınım karsılıklı sabredelim insallah düzelecek,ben kin tutmak vs. yazmıs...
Bende arkadan bende sana cok kırgınım ama senin gibi acımazsız davranmıyorum yazdım...
Ben anlaamıyorum bu adam benden neden bu kadar soğudu,o kızdan bahsetmemizin etkisi vardır ama ondan öncede soğumustu benden..Halbuki ilk zamanlar peşimden kosuyordu,
Bilmiyorum cok üzülüyorum bitmesinden cok korkuyorum ama böyle soğuk olmasını ve eski yaşadıklarını da hazmedemiyorum,kalbim kırık ve cok üzülüyorum :a015:

şimdi anlaşıldı problem.

bak nina, adamın soğukluğunun o kızla ilgisi yok. şimdi senden ayrılsa gider başka bir kız arkadaş bulur ve onunla gayet iyi anlaşacağından eminim. (böyle bir şey yazmak istemezdim ama durum böyle görünüyor)

eski sevgilisini istemiyor o, sadece senden sıkılmış olabilir. (sıkılmış demiyorum, anlattıklarından sıkıldıığı sonucunu tam çıkaramadım. belki biraz daha ayrıntı versen karar verebilirim)

Kızlar dün gece yeniden konusmaya karar verdim herseye rağmen..
Ve dedim ki anlattıklarını unutamıyorum cok kötüyüm,hala onu sevdiğini düsünüyorum..
O da "sana anlatırım ama önüme getrimiceksin demiştim,ama getiriyorsun" dedi :(
Bende napabilirim bu duygusal bir konu birsey yokmus gibi davranamam dedim..Her bakışın,ağzından çıkan sarkı sözü her ne varsa artık aklıma takılıyor dedim,Yine sinirlendi bağırdı çağırdı..
Dedim ki içinde zerre kadar o kıza karsı sevgi varsa benim hakkıma girme dedim,o da aynı sekilde ben bu serefsizliği yapmam dedi..
Ve yeminler etti böyle bişey olmadığına dair...Eğer hareketime takılacaksan ve bana güvenmiyorsun sevme beni,ben bu konuda bi daha konusmak istemiyorum dedi :(((
o kadar üzüldüm ki anlatamam...
Sonra tlf konusmasının sonuna doğru toparladık ama yine de kalbim cok kırık..
İnsallah düzelir..

şimdi anlaşıldı problem.

bak nina, adamın soğukluğunun o kızla ilgisi yok. şimdi senden ayrılsa gider başka bir kız arkadaş bulur ve onunla gayet iyi anlaşacağından eminim. (böyle bir şey yazmak istemezdim ama durum böyle görünüyor)

eski sevgilisini istemiyor o, sadece senden sıkılmış olabilir. (sıkılmış demiyorum, anlattıklarından sıkıldıığı sonucunu tam çıkaramadım. belki biraz daha ayrıntı versen karar verebilirim)

Evet canım aramız ilk günlere nazaran gitgide kötüye gidiyordu bu mesele de tuz biber oldu..
Bilmiyorum ama önceden her fırsatta göürsmek isteyen adam artık eskisi gibi değil..
Aslında sebepleri az cok biliyorum,ben onu böyle her seye takılarak üzyorum,boğuyorum :((
Ne diyim kendimi toparlamam lazım ama insallah gec olmaz..

Back
X