Kalbim Çok Kırık Canım Acıyor

acemicadi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
1.433
28
358
İstanbul
erkeklerden ilgi ve şefkat beklemelerim hep hayal kırıklığıyla sonuçlanıyor.
numaradan hasta olduğumu söyledim, ama bana inanmadı. beni bihter ziyagil gibi entrikacı biri sanıyor. oysa ben sadece sevilip sevilmediğimi test etmek istemiştim.
intihar edeceğimi söyledim, hadi oradan dedi. tamam belki yalan söyledim ama tepkisi bu mu olmalıydı. gerçekten ölüp gitsem umrunda bile olmayacak.
sevgilim değildi. daha önce çıkma teklif etmiş biriydi. tekliflerini reddettikten 7-8 ay sonra çok kilo almışsın şişmanlamışsın ve çirkinleşmişsin dedi bana
bende bunun üzerine intihar ediceğimi söyledim.
umursamadı
dünyada en çok benim kalbim kırılmış gibi geliyor.
şu an dünyada en çok ben acı çekiyorum sanki.
dünyada benden daha parçalanmış kimse yok diye düşünüyorum.
sizce haklı mıyım?

Son düzenleme:
konunuzun tam açık yazmamışınız hangi konuda haklımısınız
ve neden sevgilinize sürekli yalan söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz.bir erkeğe olduğundan fazla değer vermeyin verdiğiniz değerin karşılığı olarak kendi değerinizi düşürürsünüz onun yanında

sevgilim değil ki. bana daha önce birkaç kez çıkma teklif sıradan biriydi.
değer verdiğimi sanmıyorum sadece biraz ilgi ve duyarlılık bekliyorum.
intihar edicemi söyledim umursamadı.
insan biraz önemser =(

yaşınızı sorabilirmiyim ?? konuya pat diye ortadan girmişsiniz zaten ne demek istediğinizide anlayamadım. anlayan da yok sanırım cvp gelmediğine göre

Ya kusura bakma çok saçma davranmışsın.Kendi değerini yitiriyosun onun gözünde böyle davranarak.Bırak onu senin kendine olan saygın azalmış bence.nedne böyle birşey yapma ihtiyacı duydun ki.Demekki erkek arkadaşın senin huyunu biliyor ve hiç önemsememis bile seni.Aynaya bak ve ben gerçekten bu mu olmalıyım diye sor?cevabını alırsan sorun ortadan kalkar..

Sevgiliniz bile olmayan birine, neden bunları yapıyor ve ilgi bekliyorsunuz ki?
Yaptıklarınız onun gözünde değerinizi düşürmekten başka bir işe yaramaz.
Böyle ilgiyi de kimse istemez ayrıca.
Madem bu kişiden ilgi bekliyordunuz, o zaman çıkma teklifini kabul etseydiniz.
Hem etmemişsiniz, hem ilgi bekliyorsunuz, hem de bu ilgiyi yalanla sağlamaya çalışıyorsunuz.
Bana böyle yalanlarla ilgi gösterilsin istemem ben açıkçası.
Bir yardım alsanız iyi olur.
Sıkıntı sizin kendi içinizde.
Kendinize önce siz değer verin bence.

tekliflerini reddettikten 7-8 ay sonra çok kilo almışsın şişmanlamışsın ve çirkinleşmişsin dedi bana
bende bunun üzerine intihar ediceğimi söyledim.
umursamadı

Bence Bihter Ziyagil gibi olsaydın ''intahar edeceğim''yalanına inanırdı.
Rahmetli iyi yalan söylerdi.sempatiksalakcinni

Çocuk gibi yalan söylemenize ne gerek var intahar edeceğim falanmirmirmirmir

intihar gibi 70'li yılların Türk filmlerinden kalma hareketlerle ilgi falan çekemezsin.
ilgi çekemediğin gibi itici olursun , pozitif olmalısın..
seni kırmak istemiş belli ki gülüp geçseydin söylediğine herşey daha farklı olurdu.
haksızsın ve saçmalamışsın..

intihar kelimesi ağızdan çıktığı andan itibaren tehlike çanları çalıyordur der pskiyatrlar...bence yardım almalısın..ilgi çelmek için aklına bu mu geliyor..

sevgilim değil ki. bana daha önce birkaç kez çıkma teklif sıradan biriydi.
değer verdiğimi sanmıyorum sadece biraz ilgi ve duyarlılık bekliyorum.
intihar edicemi söyledim umursamadı.
insan biraz önemser =(

çocuk gibi davranıyorsunuz oda yalanlarınızın farkında. tabii yalan olduğunu bildiği için ve sizi tanıdığı için umursamıyor.
biraz daha olgun davranırsanız,,sizi erkekler daha dikkate alacaklardır.

İnsanoğlunun en dandik düşüncelerinden biridr intihar edip başka insanları cezalandırmak:))Bunu her insan ömründe bir kez bile olsa düşünür ve çok saçmadır:)
İkide bir intihar edicem dersen bigün gerçekten etsen de inanmaz..Aklı başında düzgün cümleler kurarsan daha çok ilgilenir seninle emin ol.Kimse ikidebir ben inhihar edicem diyen biriyle olup başına bela almaz..

çocuk sana kaç kere teklif etmiş sen de red etmişsin,
daha ne yapsın ki artık.
hem ilgini çekmeyen birinin düşüncelerini niye bu kadar kafaya taktın ki???
bence orda şişmanlamışsın diyerek seni gıcık etmek istemiş çocuk bariz bi şekilde red edilmenin acısını çıkarmaya çalışmış aklınca.
sen de hemen olayı piskopata bağlayıp intihar edicem falan deyip saçmalamışsın bence.

karşınızda ki sevgiliniz bile değil ilgi bekliyorsunuz
bu ilgiyide yalan söyleyerek beni umursar diye
siz böyle yaparak kendinizi onun gözünde küçük düşürürsünüz
birinden ilgi beklerken karşımda ki kim benim neyim olur diye düşünerek ilgi bekleyiniz
siz böyle yaparak demek ki bu kız beni seviyor ama kendisini naza çekiyor
ben çıkma teklifimi ettim ama o kabul etmedi...
siz böyle yaparak karşınızda ki kişiden uzaklaştırırsınız kendinizi
ayrıca size şişmansınız demiş o kim oluyor ki şişmansız diyor size,
yerinizde olsam inat yaparım zayıflarım kendime bakarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…