Kalbim Çok Kırık Canım Acıyor

Ne diyorsun güzelim,şaka gibi. Yalan söyledim inanmadı ne demek ya. Yalan söylemişsin zaten. tabi inanmaz. Az biraz olgun olursanız karşınızdaki insanlar söylediklerinizi daha fazla önemseyeceklerdir.

Bence Bihter Ziyagil gibi olsaydın ''intahar edeceğim''yalanına inanırdı.
Rahmetli iyi yalan söylerdi.sempatiksalakcinni

Çocuk gibi yalan söylemenize ne gerek var intahar edeceğim falanmirmirmirmir

Allah iyiliğini versin çok güldüm yorumuna rahmetli cidden hakkını veriridi yalanın:lepi:

arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama öyle oyunlar yalanlar ancak filmlerde işe yarar gerçek hayatta erkeklerin hiç hoşlanmadığı bir şeydir gerçi ben bile hoşlanmadım yaptığından çok itici kafamçokkarıştı

yaş bir hayli küçük herhalde
öyle olmasa,çocuk size kilo almışsın çirkinleşmişsin dedi diye intihar etmeyi düşünmezsiniz
dünya erkeklerin etrafında dönmüyor ki..bırakın boşverin..
zamanında istememiş reddetmişsiniz şimdi kaçan balık büyük olur hesabı hırs yapıp küçük duruma düşürüyorsunuz kendinizi

sevgilim değil ki. bana daha önce birkaç kez çıkma teklif sıradan biriydi.
değer verdiğimi sanmıyorum sadece biraz ilgi ve duyarlılık bekliyorum.
intihar edicemi söyledim umursamadı.
insan biraz önemser =(
değer verdiğinizi sanmıyorsunuz ve ilgi bekliyorsunuz öylemi...yani değer vermediğiniz kişidenmi bekliyorsunuz bu ilgiyi...akannehirakannehir

Tek sorun şu küçükhanım... Sen EGONU tatmin etmek istemişsin. Karşındakini de buna alet etmeye çalışmışsın.Ama akıllılık etmiş yememiş. Sen de bu durumda "saf" durumuna düştüğün için üzülüyorsun=) Bilinçaltın aynııı bu işte.

Adınız Pinokya'ya çıkmış nazarında.
Yalan söyledim, inanmadı diyorsunuz, inanması mı gerekirdi, anlamadım ki hiçbir şey :sm_confused:

ailenden sevgi goruyor musun?
merak etme dunya uzerinde en cok haksizliga ugrayan ne sensin ne benim.. burda bir derdim vardaki konulari oku anlarsin en cok haksizlik edilenler kimlermis..
ilgi gormek icin yalan soyleme ihtiyaci hissediyorsun belli ki sevgi acisin..
git annene saril kardesine hediye al.. bir sekilde kendini bunlarla mutlu etmeye calis..
yoksa daha coook bos beklentilere girip kalbini kendin kirarsin..

yahu kizlar anlasaniza deger bile vermedigi bir adamin daha evvel cikma teklifi edp de simdi sismansin cirkinsin lafini gurur meselesi yapmis kizimiz ardindan da intihar edicem ilgilensin benle diyor..
herkes oyle parmak ucunde oynatilmaz kucuk hanim.. yalanlarla da dunya donmez..
dun begenmedigin adam da gun gelir seni begenmez..
hayat bu simdiden ogrenmeye bak..

Böyle çocukça numaralarla sana değer vercek olan erkek hiç vermesin daha iyi. Ne gerek var böyle saçma yalanlara.

tekliflerini reddettikten 7-8 ay sonra çok kilo almışsın şişmanlamışsın ve çirkinleşmişsin dedi bana
bende bunun üzerine intihar ediceğimi söyledim.
umursamadı

eyvaaaaahh.....hayatla işin var senin...

gerçek hayat böyle bişey değil...erkekler anlar canım böyle şeyleri...pardon cümle yanlış "akıllı aklı başında mantıklı herkes" anlar bu numaraları...anlaşıldığı zaman da hoş olmaz sen de hoş olmayan bir duruma düşersin...

kusura bakma canım ama ben olsam ben de umursamazdım.....

maalesef haksızsın....

pardonda canım sen adamı kaç ay reddetmişsin sonra bana şişman dedi çirkin dedi ne dicek beni reddettin ama ne güzelsin hayır sen intihar edicem diyonda inanmıyo neden inansınki çok saçma sen hayatına almamışsınki onu neden seni önemsesinki

offf Allahım daha neler duyacaz..
millet dertsiz başına dert arıyor...
çocuksu hareketlere ne gerek var anlamıyorum..
gerçi arkadaşın yaşı baya ufak olmalı...

ilgi ve sevkat beklemek icin numaradan hasta oldugunu veya intihar edecegini söylersen, karsindaki insan elbette sana bihter ziyagil yakistirmasini yapar.
Numara yapan insanlarin kahrini cekmek zordur, onlara güvenmekte.
Yanlis yolda oldugunu sana belirtmek isterim canim, bu oyunlara hic gerek yok.
Sana bu numaralar hic birsey kazandirmiyor, aksine seni daha kötü yapmis bak.
Ben numaradan bir ise kalkissam,bunun üzerine sevkat ve ilgi görsem, vicdanim rahat etmez.
Sirf benle ilgilensinler diye, insanlara yalan söyledigim icin. Dolayisiyla o sevkat ve ilgide beni mutlu etmez.
Insan dürüst oldugu sürece mutludur. Bence acik olmalisin herkese karsi. Ilgi bekliyorsan, ilgi bekledigini söylemelisin. Bu kisi senin sevgilin degil, sana ilgi göstermesini bekleyemezsin ama eger ilerde hayatinda bu kisi veya baska biri oldugunda, o kisiye karsi acik olmalisin. Ilgisizse "ilgi istiyorum" demelisin.
Aglamayana meme yok.

Mutlu ol insAllah..

"Ben çok hastayım", "Kendimi intihar ediciiiim" gibi sözlerle ilgi çekmek isteyen birini kimse kaale almaz ki... İnsanlar saygı duydukları kişileri önemserler, dikkat çekmek için kendini olduğundan daha âciz gösterenleri değil.

Allahtan sıradan bir insanmış da değer vermiyormuşsunuz, bir de değer veriyor olsaydınız kim bilir adamın karşısında kendinizi başka ne hallere düşürecektiniz demek ki...

"Son zamanlarda kilo almışsın" dendi diye intihar edeceğini söyleyen birine ancak acınılır kusura bakmayın. Bunun blöf olması da ayrı trajedi.

Yani ne beklediniz ki.. Ayaklarınıza kapanıp "ay nolur intihar etme ben sensiz bir hiçim" mi deseydi, yoksa bir diyet listesi mi önerseydi.. Benim başıma gelse, o kişi yakınımsa kendine güven ve saygı konularında sorunları olduğunu ve bunu aşması için bir profesyonelden yardım alması gerektiğini söylerdim, herhangi biriyse de "hıı, tabi tabi" der geçerdim. Sürekli "ay hastayım, ay gidiciyim biri beni tutsun buna muhtacım" deyip dolanan biri olsaydı da güler geçerdim, bence o kişi son numaranızı ve sizi umursamadığı için şanslısınız, ağır birkaç laf edebilirmiş, bu psikoloji ile onu hiç kaldıramazdınız herhalde.

tekliflerini reddettikten 7-8 ay sonra çok kilo almışsın şişmanlamışsın ve çirkinleşmişsin dedi bana
umursamadı

ha bu arada söylemeyi unuttum...çocuk nasıl almış intikamını valla alsanaalsanasmile

bu söylenen sözler de seni üzmek için bilerek söylenmiş ve amacına ulaşmış nasıl üzülmüşsün.....

sen de ne sıkıyorsun ki canını "sen uzak dur diye aldım o kiloları" diyecektin alacaktı ağzının payını....

yapılan bir çok yoruma katılıyorum , malesef gerçekten intihar edicem demeniz çok ama çok saçma,intihar laf olsun diye söylenebilcek en son şey .

umursamadı

teklifini reddedip sonradan aşık mı oldunuz ? yani niye bu kadar ilgi görmek istiyorsunuz hayatınızda yeri olmayan bi insandan?
ve neden yalanlar söyleyerek kendinden kaybediyorsun ki...sana çirkinleşmişsin diyen bi insana intihar edicem demek ne demek lmaz: ben böyle iyiyim begenen begeniyor desen bak nasıl cuk diye oturuyor laf..
çocukça şeyler yapma canım degerini bilen insanları umursa anladığım kadarıyla kendine güveninde yok canım ...bunun üzerine gitmelisin zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…