Bize karşı hiç saygısı yok cünkü annem sürekli aman yuvaları yıkılmasın derdinde. Bende tabiki bizim yüzümüzden huzursuz olmalarını istemiyorum ve o yüzden de yaptıklarını yüzüne vurmam bilmemezlikten duymamazlıktan gelirim. Ama bu sefer bana cok agır geldiTabi yengenix çok haklı abisi kumar oynasın ama anneniz aferin demesin kalksın birde elin kıxını korusun dogrumu şimdi
Yengr saçmalamış sizide yaranızdan açıtmaya çalışmış oyununa gelmeyin
Muhattap bile olmayın
Abiniz öfkesi geçince evine döner eşi ile hayatına devam eder
Siz de hayatınızı biten birşey için yormayın degmez
Her zaman kaybedeceksin.Çünkü biliyor hiç bi zaman bi hatasını yüzüne vurmadım
ADınız görümce, ne yaparsanız yapın yaranamazsınız. Her zaman sizi ve annenizi kötüler gelinlerAksam aksam duyduklarımdan sonra moralim cok bozuldu. Ben dügünüme kısa bi süre kala nişanlımdan ayrıldım. Cok kötü günler gecirdim günlerce tek lokma yemeden agladım bunlara şahit olan abimin karısı yani yengem. Bu sabah abimle bi sebepten ötürü tartısmıslar tartısma esnasında “ annen zamanında benim abimi kınamıştı onu kötülemişti şimdi onun günahı kendi evladından cıkıyor “ demiş. Yani ayrılmamı zor günleri gecirmemi annemin abisini zamanında eleştirdigi için Allahın tokadı oldugunu söylemiş. Bahsettigi şey demşu. Abisi kumarbaz kumar oynuyor sürekli karısıyla da bu sorunlardan ötürü kavgalar ediyolarmış. Gelip anneme sanki onun babasının parasını yiyor kendi calısıyor kendi yiyor deyince annemde öyle sey mi olur abin haksız demiş. Annemin zaten kanser oldugunu öğrendik yakın zamanda bi de kadın böyle seylerle ugrasıyor. Yengem öyle konusunda abimle büyük bi kavga etmişler abim evi terk edip gelmiş gitmiyor annem yalvarıyor hala git evine diye. Bende yorum yapmadım abimin yüzüne sinirle söylemiştir bişry olmaz dedim ama içim kan aglıyor. Bi kaç güne yine gelir hiç bişey yokmuş gibi. Çünkü biliyor hiç bi zaman bi hatasını yüzüne vurmadım konusmaktan kırmaktan cekinmiyor. Bu sefer konusmak istiyorum ama konu uzarsa annem de daha cok üzülecek. Bi mesaj atmak istiyorum sizce atmalı mıyım ve ne yazmalıyım
Biliyorum. Hep annemin yüzünden böyle yetiştirdi bizi hep ezilip büzülmeyi ögretti. Hak aramayı ses cıkarmayı yasakladı hep bizeHer zaman kaybedeceksin.
Keşke. Bu sefer kesin boşanacağım diye geldi gitmiyordu gitmicem diyordu annem ne oldu ne istiyosun sen bu kızdan kalk git diye zorlayınca söyledi siz hala onu savunun o böyle böyle dedi diye.abiniz keşkee bunu size hiç söylemeseydi
Aksam aksam duyduklarımdan sonra moralim cok bozuldu. Ben dügünüme kısa bi süre kala nişanlımdan ayrıldım. Cok kötü günler gecirdim günlerce tek lokma yemeden agladım bunlara şahit olan abimin karısı yani yengem. Bu sabah abimle bi sebepten ötürü tartısmıslar tartısma esnasında “ annen zamanında benim abimi kınamıştı onu kötülemişti şimdi onun günahı kendi evladından cıkıyor “ demiş. Yani ayrılmamı zor günleri gecirmemi annemin abisini zamanında eleştirdigi için Allahın tokadı oldugunu söylemiş. Bahsettigi şey demşu. Abisi kumarbaz kumar oynuyor sürekli karısıyla da bu sorunlardan ötürü kavgalar ediyolarmış. Gelip anneme sanki onun babasının parasını yiyor kendi calısıyor kendi yiyor deyince annemde öyle sey mi olur abin haksız demiş. Annemin zaten kanser oldugunu öğrendik yakın zamanda bi de kadın böyle seylerle ugrasıyor. Yengem öyle konusunda abimle büyük bi kavga etmişler abim evi terk edip gelmiş gitmiyor annem yalvarıyor hala git evine diye. Bende yorum yapmadım abimin yüzüne sinirle söylemiştir bişry olmaz dedim ama içim kan aglıyor. Bi kaç güne yine gelir hiç bişey yokmuş gibi. Çünkü biliyor hiç bi zaman bi hatasını yüzüne vurmadım konusmaktan kırmaktan cekinmiyor. Bu sefer konusmak istiyorum ama konu uzarsa annem de daha cok üzülecek. Bi mesaj atmak istiyorum sizce atmalı mıyım ve ne yazmalıyım
Doğru.ADınız görümce, ne yaparsanız yapın yaranamazsınız. Her zaman sizi ve annenizi kötüler gelinler
Ben hem gelin, hem gorumceyım.Doğru.
En basitinden bu platformda bile görümce/kaynana isen otomatikman haksızsın. Gelin isen bir adım öndesin hep. Haksızsan dahi öndesin.
Ee tabi şuan forumda gelin-piremses populasyonu yüksek. Bundan çok değil 20 yıl kadar buradaki gelinlerde kaynana olacak. O zaman görücez bugün kaynana görümce düşmanı olan gelinleri. Bahse girerim kendi kaynanalarına bile rahmet okutacaklar.
Her neyse konu dağılmasın. Konu sahibi dişini göstermedikçe daha çok ağlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?