Kalbim cok kırıldı

O su an kimin ahini yasiyormus?
Ayriliklar ah alinca mi oluyormus bir tek?

Herşeye bu kadar takılmayın, çeşit çeşit insan tipi var uğraşılır mı, sizde artık ona göre değer biçersiniz o kişiye.

Biliyorum. Hep annemin yüzünden böyle yetiştirdi bizi hep ezilip büzülmeyi ögretti. Hak aramayı ses cıkarmayı yasakladı hep bize
Benim annem aynı,sürekli baskı altında büyüttü bizi teyzemlerle aile binasında büyüdüm ben küçük teyzem otoriterdi biraz herşeye karışır sürekli laf ederdi ve annem susardı ona bizi şikayet eder oda nasihat adı altında azarlardı bu konuda çok kırgınım anneme koca kadın oldum biri karşımda konuşunca savunamam kendimi aynı o zaman ki gibi susarım kimsenin huzuru kaçmasın aman benden sebep kavga gürültü olmasın diye ben yiyip bitiriyorum kendimi bu olay benim başıma gelse aynı sizin dediğinizi derdim

Yazmayın birşey gerektiğinde karşılıklı konuşursunuz. Mesaj zaten yanlış anlaşılmaya müsait. Abinizlede arası bozuk bunuda koz olarak kullanır. Yine siz üzülürsünüz. Eşler arasında bazen söylenmemesi gereken sözler çıkabiliyor. Abiniz ailesini korumuş evinize gelmiş altında farklı sebeblerin ve bardağı taşıran son damla olduğunu düşünüyorum. Onlar geri birleştiğinde kimse bu sözü unutamayacak. Ailelere her doğrunun söylenmesi gerekmediğini düşünüyorum. Birleşirlerse o sineye çekmiş olur ama sizde derin yaralar açmış olur.

Valla ben bu tarz insanlara karşı şiddet yanlısıyım bana yanlış yapan kim olursa olsun yumruk tekme giriyorum yıllardır bu huyumu bilen hiç kimseden tek bir laf duymadım sıkıyosa konuşsunlar dünya çok kötü bir yer oldu insanlar sapıttı ben de sapıtıcam napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…