- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
Kizlaaaaar adetime 4 gun var ovula ultra erken gebelik testi yaptim bu ay daha ilkkez deniyoruz 2 dk sonra silik ikinci cizgi belirdi ilk
Hayırlı olsun cnmm var sanırım
Dört gün önce bu kadar çıkmış daha ne olsun maşallah gayet bariz bebek geliyo hayırlı olsunKizlaaaaar adetime 4 gun var ovula ultra erken gebelik testi yaptim bu ay daha ilkkez deniyoruz 2 dk sonra silik ikinci cizgi belirdi ilk denedigim aydan tutacagini dusunmemistim allahim insallah dogrudur. arkasindan ucuz klasik testlerden yaptim ondada cooook silik bir cizgi belirdi zor gorunuyor adet gunumde yine yapicam
Siz bir baksanizaaa su erken gebelik testine
Hayirli olsun cnm bn bata ne kadar kaldigiyla ilgilenmiyrm pek onmli olan yumurtlamadan ne kadar gecti testi yaptgnda? Biliymsn yum. Gununu ....
Rabbim sagliklica almayi nasip etsn kanda netlestrrsin cnm
Dört gün önce bu kadar çıkmış daha ne olsun maşallah gayet bariz bebek geliyo hayırlı olsun
Kafani rahat tut hersey piskolojiyle bityr tatlm unutma Rabbim sizi korusunCanim yumurtlama gunumden tam 10 gun gecti bugun. biz adetim bttigi gunden beri gun asiri iliski yasadik.
Insallah canim isteyen herkese insallah bir problem yoktur
Tabiki öyle rahat olYa oylemi diyorsunuz hadi insallah
En onemli an ALALIM BELIRTILERI
varmydi dikkatni ceken bisey cnm
En onemli an ALALIM BELIRTILERI
varmydi dikkatni ceken bisey cnm
Ya bnmi abartyrm dedim bnmde yumurtlamadan 6. Gunum ama kasiklarm cok agryo ve ozellikle sabhlari uyannca agryr bnde bn abartyrm dyip gecyrm insallah bnmkide bebstn olsaValla canim yumrtlama gunumden 3 gun sonra baslayan ve hala devam eden bazen uyutmayan kasik agrilari, ates basmalari, son iki gundur ara ara belimde sizi oluyor.
En dikkatimi ceken gogus agrimdi cunku benim adetimden 1 gun once hafif birgogus agrim baslardi. bu sefer yumurtlamadan bir gun sonra basladi uclari aciyordu. orda killandim arastirdim
Iliskinin ertesi gunu bile dollenme olsa gogusler hemen kendini sute hazirladigi icin agrirmis.
Bide ara ara bas agrisi
Hayirli olsun cnm yarin ilk idrarla diger testi yap insallh sag salim gelir kuzucuk
Bence hamilesin pazartesi kan testindede çıkacak şimdiden tebriklerKizlaaaaar adetime 4 gun var ovula ultra erken gebelik testi yaptim bu ay daha ilkkez deniyoruz 2 dk sonra silik ikinci cizgi belirdi ilk denedigim aydan tutacagini dusunmemistim allahim insallah dogrudur. arkasindan ucuz klasik testlerden yaptim ondada cooook silik bir cizgi belirdi zor gorunuyor adet gunumde yine yapicam
Bariz hamilesin canimmKizlaaaaar adetime 4 gun var ovula ultra erken gebelik testi yaptim bu ay daha ilkkez deniyoruz 2 dk sonra silik ikinci cizgi belirdi ilk denedigim aydan tutacagini dusunmemistim allahim insallah dogrudur. arkasindan ucuz klasik testlerden yaptim ondada cooook silik bir cizgi belirdi zor gorunuyor adet gunumde yine yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?