kalbim göğsümden fırlayacak!!!!!!!!!!!!!

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
arkadaşlar son 2, 3 gündür kialbim o kadar hızlı atıyorki anltamam nefes almakta zorlanıyorum sanki her an bi işey olacakmış gibi içim daralıyor 3,5 aylık hamileyim ve son haftalarda başladı bu şikayet iki güngür de feci arttı dr nabız yüksekliği normal diyor ama ne k adar yüksek doğru dürüst soru bile soramiyorum çok meşgul baştan savıyor

geçmiş olsun cnm tansiyonla alakalımı acaba? ölçtürsen..

merhaba vertigo,
öncelikle tebrik ederim.allah sağ salim kucağına almayı nsaip etsin.arkadaşım bana kalırsa panik atak gibi belirtilerin.bence bir an önce bir psikologa danışmanda fayda var.allah şifa versin.

bende aynı durumdayım özellikle yorulduğum zaman nabzım 110 a çıkıyor..Doktorum banada normal olduğunu söyledi

Merhaba

Doktor normal dediyse ne ala. İlk aylar biraz zor geciyor ne yazık ki. Benim de basım ayakta duramayacak kadar dönüyordu o zamanlar. Doktor bana da normal demişti. 3.5 aydan sonra baş dönmelerim büyük oranda gecti. Öyle durumlarda bir yere oturup sakinleşene kadar beklemenin faydası olabilir. Önemli olan bunların normal olabileceginiz dusunup sakin olmak.

İstersen başka bir doktora daha sor böyle şeylerde görüş almanın faydası olabilir. Geçmiş olsun :71:

Selam arkadaşlar cts günü drla randevum var o zaman daha detaylı sorabilecem bu arada nette biraz araştırdım büyük oranda kansızlık belirtisiyimiş çarpıntı ama ben demir ilacı kullanmıyorum gerek görmedi sanırım dr

selam vertigo hayırlı olsun hamileligin allah tamamına erdirsin nabız atıslarının yüksekligi normal hamileligin biz kadınlara getirisi demir hapı kullanmıyosan kansızlıgnda yok demektir genelde altıncı aydan sonra baslanıyomus demir ilaclarına ben ne yazıkki hamileligimin ilk ayından beri iciyorum ve korkunc kilo aldırıyolar kullananlar bilir suan yedinci ayımı doldurmak üzereyim ve kalp atıslarım illk aylardan cok daha yüksek kısacası suanın tadını cıkart ve sakin ol ileriki aylarda bugünlerini cok arıyacaksın

selam vertigo hayırlı olsun hamileligin allah tamamına erdirsin nabız atıslarının yüksekligi normal hamileligin biz kadınlara getirisi demir hapı kullanmıyosan kansızlıgnda yok demektir genelde altıncı aydan sonra baslanıyomus demir ilaclarına ben ne yazıkki hamileligimin ilk ayından beri iciyorum ve korkunc kilo aldırıyolar kullananlar bilir suan yedinci ayımı doldurmak üzereyim ve kalp atıslarım illk aylardan cok daha yüksek kısacası suanın tadını cıkart ve sakin ol ileriki aylarda bugünlerini cok arıyacaksın

canım sen öyle diyince çok korktum nasıl geçecek 9 ay böyle ben daha şimdiden zorlanıyorum nefes almakta napcam***

Back
X