Kalbim kırık

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.931
4.223
173
Internetten biriyle konusuyorduk kibar olmasi hosuma gitti iyi konusuyorduk Ama beni görünce uzaklaştı. Beni kimse sevmicek sanırım. Kalbim cok kırıldı

Olumsuz bi durum mu oldu görüştüğünüzde ?

Nasıl görünce? Fotoğrafınızı mı gördü, görüştünüz mü?

Internetten biriyle konusuyorduk kibar olmasi hosuma gitti iyi konusuyorduk Ama beni görünce uzaklaştı. Beni kimse sevmicek sanırım. Kalbim cok kırıldı
İnternetten fake hesaptan istek atıyım mı diye sorduğun çocuk mu bu?
Belki başka bir sebebi vardır uzaklaşmasının.

Dedikleri gibi internetten tanışmak biraz riskli ve şöyle de bir şey var: Herkes herkese hitap etmek zorunda değil. Bu sizinle alakalı bir şey değil kesinlikle yani kendinizi lütfen güzel bulmamazlık yapmayın. Gerçekten göreceli bir kavram. Hem ayrıca dış görünüşün önemini inkar edemeyiz ama sadece ona bakmak bir kişide yanlış olur diye düşünüyorum. Belki de böyle bir kişinin sizden uzaklaşması daha hayırlıdır. Internetten tanışmayı ben pek sevmiyorum, fotojenik biri olduğumu düşünüyorum. Fotoğraflarda beğenip kimsenin realde hayal kırıklığı yaşamasını istemem. Tanışacaksak da her ihtimali düşünmeliyiz. Üzülmeyin lütfen elbette ki sizi sevecek biri olacak. Bu olay tamamen göreceli. Sizlik bir durum yok.

Yok o degil. Gorunce arkadas olalim falan dedi
Hiç üzülmeyin.
Arkadaş olalım klasik erkek yalanıdır.
Bana da 12 buluşma sonra denmesindense keşke ilk buluşma sonrası denseydi umutlanmazdım.
Zamanınız çalınmamış.
Bence arkadaş kalmayın.
Yol verin gitsin..

Sizi mutlu edecek birisi gelsin..

Back
X