Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternetten fake hesaptan istek atıyım mı diye sorduğun çocuk mu bu?Internetten biriyle konusuyorduk kibar olmasi hosuma gitti iyi konusuyorduk Ama beni görünce uzaklaştı. Beni kimse sevmicek sanırım. Kalbim cok kırıldı
Yok o degil. Gorunce arkadas olalim falan dediİnternetten fake hesaptan istek atıyım mı diye sorduğun çocuk mu bu?
Belki başka bir sebebi vardır uzaklaşmasının.
Fotoğraf miNasıl görünce? Fotoğrafınızı mı gördü, görüştünüz mü?
23 yaşındayımNasip kısmet bu işler, yaş kaçtı? Hayatın ne getireceği belli olmaz.
Adamın kendisi fake çıkmışİnternetten fake hesaptan istek atıyım mı diye sorduğun çocuk mu bu?
Belki başka bir sebebi vardır uzaklaşmasının.
E tamam boşver. Bunun için kendini üzmeye değer mi?Yok o degil. Gorunce arkadas olalim falan dedi
Neden kiEfkarlandım...![]()
Gençsiniz daha kimler çıkacak karşınıza. Hem kurslara falan yazılsanız gerçek hayatta birileriyle tanışıp görüşmek daha rahat olabilir.Sanalda insan karşısındakinin niyetini tam anlayamıyor.23 yaşındayım
Neden ki![]()
Yanlış zamanda yanlış kişiyse demekkiMezvular yine, ne beklesek gelmiyor ayol erkek kesiminden![]()
Dedikleri gibi internetten tanışmak biraz riskli ve şöyle de bir şey var: Herkes herkese hitap etmek zorunda değil. Bu sizinle alakalı bir şey değil kesinlikle yani kendinizi lütfen güzel bulmamazlık yapmayın. Gerçekten göreceli bir kavram. Hem ayrıca dış görünüşün önemini inkar edemeyiz ama sadece ona bakmak bir kişide yanlış olur diye düşünüyorum. Belki de böyle bir kişinin sizden uzaklaşması daha hayırlıdır. Internetten tanışmayı ben pek sevmiyorum, fotojenik biri olduğumu düşünüyorum. Fotoğraflarda beğenip kimsenin realde hayal kırıklığı yaşamasını istemem. Tanışacaksak da her ihtimali düşünmeliyiz. Üzülmeyin lütfen elbette ki sizi sevecek biri olacak. Bu olay tamamen göreceli. Sizlik bir durum yok.Fotoğraf mi
Hiç üzülmeyin.Yok o degil. Gorunce arkadas olalim falan dedi