Kalbim kırık

B
Internetten biriyle konusuyorduk kibar olmasi hosuma gitti iyi konusuyorduk Ama beni görünce uzaklaştı. Beni kimse sevmicek sanırım. Kalbim cok kırıldı

Haklısınız bu durum insanı üzer, kırar, değersiz hissettirir. Yakın zamanda benim de başıma benzer durum geldi. Benim ile dışarda buluşmak için aylarca çaba sarfeden iş arkadaşım, buluşmadan sonra ilgisini bir anda kesti. Bu bana kendimi çok kötü hissettirdi😒

B

Haklısınız bu durum insanı üzer, kırar, değersiz hissettirir. Yakın zamanda benim de başıma benzer durum geldi. Benim ile dışarda buluşmak için aylarca çaba sarfeden iş arkadaşım, buluşmadan sonra ilgisini bir anda kesti. Bu bana kendimi çok kötü hissettirdi😒
Neden bu kadar dengesizler ya!
Artık erkeklere güvenim gitti.

Kaç yaşındaydı iş arkadaşınız?

Internetten biriyle konusuyorduk kibar olmasi hosuma gitti iyi konusuyorduk Ama beni görünce uzaklaştı. Beni kimse sevmicek sanırım. Kalbim cok kırıldı
Umduğunu bulamadı belki de yan yana gelince o sıcaklığı yakalayamadı..keşke şu sanal ortamda herkes kendi gibi olsa belki de kibar biri yada senin hoşlanacağın biri değil kendini öyle tanıtmışta olabilir

Boşver kendisi kaybeder canım. Bende eşimle netten tanıştım ama biz görüşmeden uzaklastik 😂 sonuç 2 yıldır evliyiz ve bir ogluşumuz oldu nasipte varsa zaten olur üzme takma akışına bırak

Benim arkadasin basina gelmis. Bi adamla netten tanismislar, konusmuslar.. Sonra kiz Fotografini gondermis aaninda adamin whatsapp fotosu yok oldu dedi kiz.. Adam fotografi gorunce hemen kizi engellemis yani.. :KK70: En azindan seninkisi arkadas olalim demis.

Uzulme, ciddiye de alma. Internetten tanisinca bu tarz riskler olabiliyor. Begenmeyen sen de olabilirdin.

Back
X