Kalbim kırık

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Kızlar bir okulda öğretmenim,beni çalıştığım okuldan bi öğretmene çok benzetiyorlar, derste öğrencimin biri hocam o kardeşiniz mi size çok benziyordu dedi dhaa sonra aynı sınıfa bu öğretmen arkadaşta girdi ona da aynı şeyi demişler, bu bunu duyunca öğretmenler odasına morali bozuk geldi benzemiyoruzki falan dedi ama nasıl söylüyor hem morali bozuk hemde kzıgın çocuklarada kzımış benzetmeyin diye , bu olaya çok moralim bozuldu kalbim kırıldı bana benzemek onu üzmüş üzerinde çok durmamaya çalıştım çünkü bu mesele dışında muhabbetim olan aramın iyi olduğunu bi öğrtmen arkadaş kendisi ama geçen yine sınıfa giricektik öğrencinin biri geldi hocam ne kdr benziyorsunuz dedi bu yine bu lafı duyunca baya sinirlendi surat astı morali bozuldu fark ettim bu olay artık çok sinirime dokunmaya başladı demekki beni o kdr çirkin görüyorki benzemek istemiyor kaç gündür moralim o kdr bozuk o kdr üzgünümki çok antipatik hissediyorum ama giyimim kıyafetim bakımlıyımda öğrencilerim hep der hocam güzel giyiyorsunuz ben anlamıyorum bana benzemek bir insanı neden bu kdr üzüyor sinirlendiriyor çok kalbim kırık çok kötü hissediyorum kendimi

Bence abartıyorsun, sebebi ne bilmiyorum ama seni begenmiyor olabilir, kendisi ile ilgili psikolojik bi durum olabilir, birine benzetilmekten hoşlanmıyor olabilir...Bundan bu kadar etkilenmen ve kırılman normal degil...Ben olsam hiç kafama takmam açıkçası...Beni cirkin bulmus olsa bile umursamam...Herkes beni begenmek zorunda değil, bence boyle dusunmeye calis...

Ne takıyorsunuz kafanıza Allah aşkına? Biraz olgun davranın. Bu kadar rahatsız oluyorsa benzetilmekten, tarzını değiştiririp saçını yeşile boyatsın :) Öğretmen mi çocuk mu belli değil.

Belki size değil, her gün gördüğü herhangi birine benzemek onu rahatsız ediyordur.

Ya da sandığınız gibi sizi beğenmiyordur.
Ne çıkar? Takılmayın siz de gülün geçin.

Neden beğenmiyor çok itici hissediyorum bu yüzden

Belki size değil, her gün gördüğü herhangi birine benzemek onu rahatsız ediyordur.

Ya da sandığınız gibi sizi beğenmiyordur.
Ne çıkar? Takılmayın siz de gülün geçin.
Neden beğenmiyor ama başkalarıda onun gibi düşünüyorsa çok itici hissediyorum

Neden takıldınkı o ogretmenden hoşlandınmı?

Neden beğenmiyor çok itici hissediyorum bu yüzden
Ya Allahaskina beğenmiyorsa begenmiyor...Begenmesin nolacak...Sevgilim beni begenmiyor, kocam beni begenmiyor falan desen, bunlari kafana taksan belki anlayabilirim ama...Buna bu kadar üzülmen gercekten normal degil,diyecek baska bi sey bulamiyorum...

Ya başkalarıda böyle düşünüyorsa

Seni cirkin buluyor. Kendini senden cok guzel goruyor belli ki. Yaptigi igrenc bir davanis. Kirilmakta haklisin. Ben olsam mesafeli davranirdim. Tabi kirildigim noktayi da soylerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…