- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Neden beğenmiyor çok itici hissediyorum bu yüzdenBence abartıyorsun, sebebi ne bilmiyorum ama seni begenmiyor olabilir, kendisi ile ilgili psikolojik bi durum olabilir, birine benzetilmekten hoşlanmıyor olabilir...Bundan bu kadar etkilenmen ve kırılman normal degil...Ben olsam hiç kafama takmam açıkçası...Beni cirkin bulmus olsa bile umursamam...Herkes beni begenmek zorunda değil, bence boyle dusunmeye calis...
Neden beğenmiyor ama başkalarıda onun gibi düşünüyorsa çok itici hissediyorumBelki size değil, her gün gördüğü herhangi birine benzemek onu rahatsız ediyordur.
Ya da sandığınız gibi sizi beğenmiyordur.
Ne çıkar? Takılmayın siz de gülün geçin.
Çünkü yine aynı şeyleri yaşadımDaha oncede aynı konuyu actınız, sebep?
Neden takıldınkı o ogretmenden hoşlandınmı?Kızlar bir okulda öğretmenim,beni çalıştığım okuldan bi öğretmene çok benzetiyorlar, derste öğrencimin biri hocam o kardeşiniz mi size çok benziyordu dedi dhaa sonra aynı sınıfa bu öğretmen arkadaşta girdi ona da aynı şeyi demişler, bu bunu duyunca öğretmenler odasına morali bozuk geldi benzemiyoruzki falan dedi ama nasıl söylüyor hem morali bozuk hemde kzıgın çocuklarada kzımış benzetmeyin diye , bu olaya çok moralim bozuldu kalbim kırıldı bana benzemek onu üzmüşüzerinde çok durmamaya çalıştım çünkü bu mesele dışında muhabbetim olan aramın iyi olduğunu bi öğrtmen arkadaş kendisi ama geçen yine sınıfa giricektik öğrencinin biri geldi hocam ne kdr benziyorsunuz dedi bu yine bu lafı duyunca baya sinirlendi surat astı morali bozuldu fark ettim bu olay artık çok sinirime dokunmaya başladı demekki beni o kdr çirkin görüyorki benzemek istemiyor kaç gündür moralim o kdr bozuk o kdr üzgünümki çok antipatik hissediyorum ama giyimim kıyafetim bakımlıyımda öğrencilerim hep der hocam güzel giyiyorsunuz ben anlamıyorum bana benzemek bir insanı neden bu kdr üzüyor sinirlendiriyor çok kalbim kırık çok kötü hissediyorum kendimi
Öğretmen arkadaş bayanNeden takıldınkı o ogretmenden hoşlandınmı?
Ya Allahaskina beğenmiyorsa begenmiyor...Begenmesin nolacak...Sevgilim beni begenmiyor, kocam beni begenmiyor falan desen, bunlari kafana taksan belki anlayabilirim ama...Buna bu kadar üzülmen gercekten normal degil,diyecek baska bi sey bulamiyorum...Neden beğenmiyor çok itici hissediyorum bu yüzden
Sızı begenmiyor oyuzden uzulmusÇünkü yine aynı şeyleri yaşadım
Ben karşımdaki insanı beğenmesem bile asla böyle demem onun yaptığı kalbimi çok kırdı özgüvenimi düşürüyorBu sizinle alâkali bir durum degil..Karşıdaki hanimefendinin kompleksinden kaynakli bir durum hic uzulmeyin..
Ya başkalarıda böyle düşünüyorsaYa Allahaskina beğenmiyorsa begenmiyor...Begenmesin nolacak...Sevgilim beni begenmiyor, kocam beni begenmiyor falan desen, bunlari kafana taksan belki anlayabilirim ama...Buna bu kadar üzülmen gercekten normal degil,diyecek baska bi sey bulamiyorum...
Kalbim kırıldı amaSızı begenmiyor oyuzden uzulmus
Gıdın kendisine söyleyınKalbim kırıldı ama
Burayada yazmak istedimGıdın kendisine söyleyın
Bana da kırılma ama gerçekten şaka gibisin, dalga mi geçiyorsun bilmiyorum ama umarim oyledir diyim artik ne diyim bilemedim...Ya başkalarıda böyle düşünüyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?