Kalbim kırık

Ben kendimden eminsem,kendimle mutluysam ve deger veriyorsam, kimseyi bana benzettiklerinde o üzülüyor diye üzülemem .Herkes beni begenmeyebilir,sevmeyebilir önemli olan benim nasil hissettigimdir.Boşu boşuna üzmeyin kendinizi ,cok gereksiz bence

Ben kendimden eminsem,kendimle mutluysam ve deger veriyorsam, kimseyi bana benzettiklerinde o üzülüyor diye üzülemem .Herkes beni begenmeyebilir,sevmeyebilir önemli olan benim nasil hissettigimdir.Boşu boşuna üzmeyin kendinizi ,cok gereksiz bence
Onun ne düşündüğü umrumda değilde ya başkalarıda böyle düşünüyorsa

Onun ne düşündüğü umrumda değilde ya başkalarıda böyle düşünüyorsa
Onun ne düşündüğü umrunda degil mi?? Hiç oyle anlamadim ben, bak tekrar soyluyorum bunu bu kadar kafana takman,ya baskalari da boyle dusunuyorsa diye uzulmen gercekten kötü bir durum...acaba senin kendinle ilgili bi sorunun olabilir mi, kendini mi sevmiyorsun??

Yani itici hissetmez miydiniz çok özgüvenimi düşürüyor
Aslaa hissetmezdim hem de.Başkalarının düşüncelerine bu kadar önem vereceginize kendinize önem verin ilk önce.Birisi bana olumsuz bir düşünce ile bakiyorsa o zaten onun sorunudur benim degil.Hele hele fizigim vs ileyse bu sıfır tepki veririm .En güzel tepki tepkisizliktir ki bu insanin kisiligini korur ve yükseltir.Yıllardir hayat felsefem .Bunu yapin ,özgüveniniz hep yerinde dimdik olur.net

Konunun tarihine baktım, yeni. Ne garip, bunun aynısını yaşayan bir öğretmen arkadaş daha vardı bu forumda dedim. Meğer o yine sizmişsiniz. Cidden, aylar geçmiş, aşamadınız mı bunu?

Back
X