• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim kırık: ((

Canimmannemherseyimm

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
41
11
8
Merhaba hanımlar
3 haftalik evliyim ama 2 gündür eşim beni hüngür hüngür ağlatıyor.
Esim evde yalnizken cok yardimci olur bana hepte sever sevgisini cok gizel belli eder fakat disardayken bambaşka biri olur.Elimi tutmaktan nefret eder mesela.Bu el tutma meselesi yüzünden o kadar cok tartistikki artik tutmaya baslamistiki bu kezde yok suna ayip olur burda tutusmayalim yok annemler balkondan bakar simdi sitede elini tutmiyim yok ise gidiyoruz is arkadaslarimiz gormesin ayip olur deyip ise yakin bi yerde elimi tutmayi birakmalar filan artik gina geldi dün tartistim yine.sanki biz ayip bisey mi yapiyoruz dedim yasak bir iluski filan mi yasiyoruz dedim neyin ayibi bu neyi gizliyosun dedim. Sonra sarildi filan baristik uzatmadim.
Neyse bugün uzun zamandan beri gorusmedigim bi arkadasim yemege bize gelcekti.evime gelcek olan ilk misafir.hakiyle biraz ozendim ve kiza cok yakin davrandim.arkadasim gittikten sonra esimin surati bes karis.neyin var hayatim iyi misin dedim iyiyim dedi usteledim biraz ama iyiyim deyip kestirip atti.bende yorgundum uzandım.bana böbürlene böbürlene serapa guvenme dedi. Senin verdigin kadar deger vermiyo o sana dedi.seni takmiyo dedi.nasil yani dedim.sen konusuyodun ama o he hee deyip kestirip atiyordu hep dedi ama o konusmayi sevmiyo dedim hayir diyo sen onun umrunda degilsin diyo.ayrica sen insanlarin yaninda nasil davranilmasi gerektigini bilmiyorsun dedi. Sok oldum.
Bunu soylemesinin nedenide arkadasimla sohbet ederken beyefendinin cayi bitti kas goz yapti cayimi doldur demek istedi sözüm ona saka yapmış bende gülerek kibar bi sekilde hayatim sen doldur hatta al kariciginada doldur dedim hatta güldük filan o sirada.yok efendim öyle soylememeliymisim onu kucuk dusurmusum nasil davranacagimi bilmiyormusum.ben haliyle sinirlendim ve hararetli hararetli konusurken sesim azcık yukseldi.Bana rezilsin sen diyo yetmiyo gibi benide rezil ediyorsun dedi.hatalisin hatani bastirmak icin bagiriyosun dedi.Agladim aglamayi aliskanlik haline getirmissin diyo
Aptalim ondan agliyorum dedi evet oylesin dedi.sinirlendim odaya gittim arkamdan geldi sarildi bi saat kadar öptü filan hatani bastirma yapma böyle filan diyo hala sustum hic tepki vermedim gitti simdi.
Hanimlar ben mi haksizim.ne soyliyim simdi bu adama nasil davranayım. Kalbim cok kırık : ((

Bazı insanlar sinirlendiklerinde aglarlar. Bende öyleyim. Öyle olmayanlar bunu suç bastırmak olarak algılıyorlar. Ortada suç da yok ama neyse

el tutmama olayinda haklisiniz kari kocanin el tutusmasinin neresi ayip ki..eve gelen misafir olayinda cay konusunda sizin hayatim sen doldur hatta kariciginada doldur demeniz ortama uymamis ama bu derece abartilcak birsey degil rahatsiz olduysa hayatim bir daha oyle deme diyebilirdi ama o abartmis bu kdr basit bir olay icin bosuna tartisma olmus

el tutmama olayinda haklisiniz kari kocanin el tutusmasinin neresi ayip ki..eve gelen misafir olayinda cay konusunda sizin hayatim sen doldur hatta kariciginada doldur demeniz ortama uymamis ama bu derece abartilcak birsey degil rahatsiz olduysa hayatim bir daha oyle deme diyebilirdi ama o abartmis bu kdr basit bir olay icin bosuna tartisma olmus
Yaa tmm ortama uymamis olsa bile bunun icin sen nasil davranmasini gerektigini bilmiyorsun demek ağır olmuyor mu

Hem onun kaş göz yaparak çayımı doldur demesi ortama uyuyormu beni küçük düşüren bi hareket degil mi bu da

Yaa tmm ortama uymamis olsa bile bunun icin sen nasil davranmasini gerektigini bilmiyorsun demek ağır olmuyor mu
evet daha yumusak bir sekilde ifade edebilirdi sanki buyuk birsey yapmissiniz gibi tavir almis size haksiz tabiki ama sizde tepkinizi belli edin kirici oldugunu anlatin daha 3 haftalik evlisiniz uzgun ve tartisarak gecirmeyin bu zamanlarinizi

İyi tanımadan mı evlendiniz?
Eşiniz sizden utanıyor gibi.

Annanem hep der, esin evde ne yaparsa yapsin basklarinin yaninda anlatma diye. Yani baskasinin yaninda cay doldur demen biraz garip geldi, evde esiniz size nekadar yardimci olursa olsun baskasinin yaninda bunu belli etmeyin

dışarda bi erkeğın karısının elini tutmasından daha doğal birşey yok. valla bu, evde yaşadığnîz hadiseden daha garip geldi bana.

Cay doldurmakta ne var ki cay doldurunca erkekligi mi gidiyormus?
El ele tutusma konusu da sacma geldi siz evlisiniz insanlardan neden cekiniyor, acaba sizden mi utaniyor yanina yakistiramama gibi bir durum olabilir mi.

Merhaba hanımlar
3 haftalik evliyim ama 2 gündür eşim beni hüngür hüngür ağlatıyor.
Esim evde yalnizken cok yardimci olur bana hepte sever sevgisini cok gizel belli eder fakat disardayken bambaşka biri olur.Elimi tutmaktan nefret eder mesela.Bu el tutma meselesi yüzünden o kadar cok tartistikki artik tutmaya baslamistiki bu kezde yok suna ayip olur burda tutusmayalim yok annemler balkondan bakar simdi sitede elini tutmiyim yok ise gidiyoruz is arkadaslarimiz gormesin ayip olur deyip ise yakin bi yerde elimi tutmayi birakmalar filan artik gina geldi dün tartistim yine.sanki biz ayip bisey mi yapiyoruz dedim yasak bir iluski filan mi yasiyoruz dedim neyin ayibi bu neyi gizliyosun dedim. Sonra sarildi filan baristik uzatmadim.
Neyse bugün uzun zamandan beri gorusmedigim bi arkadasim yemege bize gelcekti.evime gelcek olan ilk misafir.hakiyle biraz ozendim ve kiza cok yakin davrandim.arkadasim gittikten sonra esimin surati bes karis.neyin var hayatim iyi misin dedim iyiyim dedi usteledim biraz ama iyiyim deyip kestirip atti.bende yorgundum uzandım.bana böbürlene böbürlene serapa guvenme dedi. Senin verdigin kadar deger vermiyo o sana dedi.seni takmiyo dedi.nasil yani dedim.sen konusuyodun ama o he hee deyip kestirip atiyordu hep dedi ama o konusmayi sevmiyo dedim hayir diyo sen onun umrunda degilsin diyo.ayrica sen insanlarin yaninda nasil davranilmasi gerektigini bilmiyorsun dedi. Sok oldum.
Bunu soylemesinin nedenide arkadasimla sohbet ederken beyefendinin cayi bitti kas goz yapti cayimi doldur demek istedi sözüm ona saka yapmış bende gülerek kibar bi sekilde hayatim sen doldur hatta al kariciginada doldur dedim hatta güldük filan o sirada.yok efendim öyle soylememeliymisim onu kucuk dusurmusum nasil davranacagimi bilmiyormusum.ben haliyle sinirlendim ve hararetli hararetli konusurken sesim azcık yukseldi.Bana rezilsin sen diyo yetmiyo gibi benide rezil ediyorsun dedi.hatalisin hatani bastirmak icin bagiriyosun dedi.Agladim aglamayi aliskanlik haline getirmissin diyo
Aptalim ondan agliyorum dedi evet oylesin dedi.sinirlendim odaya gittim arkamdan geldi sarildi bi saat kadar öptü filan hatani bastirma yapma böyle filan diyo hala sustum hic tepki vermedim gitti simdi.
Hanimlar ben mi haksizim.ne soyliyim simdi bu adama nasil davranayım. Kalbim cok kırık : ((
Kirilmasin kalbin, ellere gosteris yapmak icin mi evlendin? Oyle bir izlenim verdin, esin elini tutuyor ama tanidiklarinin oldugu yerde tutmuyorsa biraz saygi duysan isteklerine, sen istiyosun diye tutmus elini, istemedigi yerde de birak bir zahmet, ama sen ozellikle tanidiklar gorsun istiyorsun heralde ayrica arkadasinin yaninda esine karicigina da doldur vs bu davranislarin bana "gormemisin bir kocasi olmus ..." dedirtti inan

Yanlış bisey mi yaptim ben.Gercekten cok mu agir bisey hayatim kalk sen doldur demek anlamadimki

Yani ben eşime başkasının yanında böyle demem ilişkidem ilişkiye fikirdem fikire değişir. Benim eşimde kızar. Kavga sebebi olmaz ama söyler böyle bişey yapsam huyunu biliyrıum.
El tutma olayıda aslında bize abartı geliyor ama eşinizin huyu bu. Aranızda 3 adım varsa birer adım atarak mesafeyi 1e düşürmeniz lazım.

Yani benim esim evde herseyi yapar ama biz yalnizken. Eve misafir geldimi ben onceden tembihlersem bak ben yorgunum yardim et diye o zaman yardimci olur. Ama sizinde hani kalk sen doldur cayi demeniz pek uygun degil ama kavga cikaracak kadar buyuk biseyde degil tabiki. Esler zamanla birbirini tanir ve ona gore sekillenir evlilik. Ben 2 yillik evliyim hala esime evimde misafir varken hayatim hadi kalk benim cayimida doldur demem ama baktigim zaman anlar zaten cayini kendinin doldurmasi gerektigini. Birde ilk misafiriniz belki esinizde rencide olmustur kizin yaninda nede olsa yeni bir surec bu.Demem o ki uzulmeyin daha cok yeni hersey, zamanla anlayacaksiniz birbirinizi. El tutma konusunda haklisiniz ona birsey diyemem.

Bi çay doldur demişsiniz ne var yani bunda? kadınlar da nasıl kocanızı bu konuda haklı buluyor anlamıyorum. evimize misafir gelince servis yapıyoruz,çay koyuyoruz. bunlar kadının görevi mi? ne kadar ataerkil zihniyete sahip bir kocanız ve üyelerimiz(!) var. eşinizi yontmanız gerek diycem ama bu yaştan sonra çok zor. nasıl bir zihniyet anlamadım doğrusu

yok canım ne saklı gizli bir şey yapacaksın

kapı gibi kanunun ,hukukun verdiği

yapabilirlik belgesini almışsın (evlilik cüzdanı)....

toplumda ayıbı yok yanii....

yalnız şu konuda sana tavsiyem :

evli bir erkek ,içtiği suyu kendisi alamıyorsa ,çayını çorbasını kendi koyamıyorsa ,

ben o evliliğin ileri aşamasını sağlıklı göremiyorum ...

evlilikle ilgili netlerini şimdi başında iken orta ser derim

Back
X