• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim kirildi

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Iyi geceler hanimlar
Cok kirginim esime kaynanamgile bugun otumaya gittik kayinbabam yine birilerine kizmis sinirliydi. Sebebini bilmiyorum bagirip cagirdi masayi silin toplayin diye görümceme bana laf soktu neyse masayi sildim heryerim agrio egilip kalkamiyorum bile dogumumda yaklasti. Neyse kalkerken ayyy masayi bile silmeyi beceremiyorlar demis bana laf sokmus duymadim esim duymus. Yolda gelirken senin yuzunden yine laf yedik dedi. Ya dedim ben artik egilip kalkamiyorum yapamiylorum hicmi vicdan yok sizde dedim sitem ettim. Esim beni cok kirdi. Is bilmiyormusum demeden yapmam lazimmis ben babanin hizmetcisi degilim artik aileme söyleyecem dedim. Söylersen söyle annende kizlarina is ögretseymis dedi. Cok kirginim cok. Hamileyim 4yasindada 1 oglum var yaz temizligimi herseyimi kendim yaptim onlardan hic yardim istemedim ne istiyor bu kayinpeder benden. Niye benle ugrasiyor 8senedir biktim artik. Hep sana ters ters bakiyor diyor esim görüyorum diyor ne yapsam adama batiyorum dayanamiyorum artik. Allaha havale ettim ama cok kirginim esime.

Hamilelere hasta muamelesi yapmaya karsiyim ama bir masa silinmedi diye nedir bu tantana.Iyisini yapiyorsa kendisi silsin.

Sonucta onlarin da torunu. Cok bos insanlar takma.
Bende zaten yan glip yatmam ama ne bekliyorki onlara bi zararim yok evimi cocugumu cekip ceviriyorum ne istiyorlar benden

Esiniz totosunu kaldirip yardim edeymis size laf soyleyene kadar... Bir de madem araniz acik kayinpederiniz ile esiniz neden yok yan bakti, yok soyle dedi diye neden size yetistiriyor konusulanlari, amac ne yani :işsiz:

Esiniz totosunu kaldirip yardim edeymis size laf soyleyene kadar... Bir de madem araniz acik kayinpederiniz ile esiniz neden yok yan bakti, yok soyle dedi diye neden size yetistiriyor konusulanlari, amac ne yani :işsiz:
Amacini bende anlamiyorum ztn sevmiyorum oda beni sevmiyor ugrasmasin artik benle huzur birakmadi yemin ederim

Amacini bende anlamiyorum ztn sevmiyorum oda beni sevmiyor ugrasmasin artik benle huzur birakmadi yemin ederim

Kayinpederimi bende sevemedim 10 yillik evliyim. Ama kimse kimsenin etlisine sutlusune karismaz. Esinizin rolu buyuk burada hani duymadiginiz seyleri de yetistirmesi sacmalik daha cok kin gutmenize sebep.
Hamilesiniz ayrica cok ayip etmis

Kıyamam ya şöyle emoji atma:110:
Valla ver cevabını sessiz kalma hiç
Yemeğini ye otur laf söylerse de ben hamileyim ağrım var hamileye laf eden taş olur de doğumdan sonra da lohusaya laf eden taş olur de hiçbirşey diyemiyorsan bunları de. Eşine lohusa kadınların geçirdiği cinnetlerden bahset kolla kendini kocacım de beni sinirlendirmemeye dikkat et emi gülüm de babangile gitmicem keyfim yok ısrar sakın etme de böyle dan dan konuş normalde karakterin nasıl bilmiyorum ama azcık atarlı ol moralini bozma sen laf sok rahatla onlar şişsin emi gülüm

Yemeğini ye otur laf söylerse de ben hamileyim ağrım var hamileye laf eden taş olur de doğumdan sonra da lohusaya laf eden taş olur de hiçbirşey diyemiyorsan bunları de. Eşine lohusa kadınların geçirdiği cinnetlerden bahset kolla kendini kocacım de beni sinirlendirmemeye dikkat et emi gülüm de babangile gitmicem keyfim yok ısrar sakın etme de böyle dan dan konuş normalde karakterin nasıl bilmiyorum ama azcık atarlı ol moralini bozma sen laf sok rahatla onlar şişsin emi gülüm
Cok tatli yaznissiniz tsk ederim normalde kendimi ezdirmem ama BU adam benim sinirlerimle oynuyor dayanamiyorum artik gidip ayaklarini flnmi yikamami istiyor anlamiyorum

Cok tatli yaznissiniz tsk ederim normalde kendimi ezdirmem ama BU adam benim sinirlerimle oynuyor dayanamiyorum artik gidip ayaklarini flnmi yikamami istiyor anlamiyorum
Az yesin de bi hizmetçi tutsun.
Mümkün olduğunca görüşmemeye çalış ne kadar uzak o kadar iyi.

:KK45:

Back
X