• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim kirildi

Kocanızda iş yok, ne o öyle? hemen yetiştirmiş babasının söylediğini.
Gitme arkadaşım ziyarete filan eş ailesini.
Eşin zorlarsa da 'sen git,ben kıymet görmediğim,arkamdan laf söylenen eve bundan sonra bayramdan bayrama giderim' de.
Bu arada masa silmenin hamilelikle ne ilgisi var? Onu anlayamadım.
Evimi çekip çeviriyorum dediğinize göre masa silmek basit iş.Eğilip kalkılmıyor sonuçta.

Kocanızda iş yok, ne o öyle? hemen yetiştirmiş babasının söylediğini.
Gitme arkadaşım ziyarete filan eş ailesini.
Eşin zorlarsa da 'sen git,ben kıymet görmediğim,arkamdan laf söylenen eve bundan sonra bayramdan bayrama giderim' de.
Bu arada masa silmenin hamilelikle ne ilgisi var? Onu anlayamadım.
Evimi çekip çeviriyorum dediğinize göre masa silmek basit iş.Eğilip kalkılmıyor
Orda 2 görümcem duruken benden umalari sinirimi bozdu. Aslunda gercek bu yoksa camda silerim masada

Evet orda 2 görümcem varken onlar yapsa nolur yani esime cok kirildim beni sasirtti

Gerçekten şaşırttı mi sizi. Asla böyle biri değil ama birden bire ruhundaki saygısız kişiyi mi çıkardı ?

Masanın silinmesine emir veren bir erkek hayal edemedim.
Ya kalkıp kendi siler ya da yapılmayan işe müdahale etmez .

Erkek dediğin ağır olur.

Buradaki tek kabahatli eşiniz.

Gerçekten şaşırttı mi sizi. Asla böyle biri değil ama birden bire ruhundaki saygısız kişiyi mi çıkardı ?

Masanın silinmesine emir veren bir erkek hayal edemedim.
Ya kalkıp kendi siler ya da yapılmayan işe müdahale etmez .

Erkek dediğin ağır olur.

Buradaki tek kabahatli eşiniz.
Bugune kadar hep yanimdaydi savunjrdu beni ezdirmezdi dunde onlarin yaninda bsy demedi ama evde babasi3hakliymis gibi davranmasi beni yaraladi hemde cok

Evet orda 2 görümcem varken onlar yapsa nolur yani esime cok kirildim beni sasirtti
Bence de sorun eşinizde. Baba terör estirmiş, herkes birbirine girmiş. Boşverin
K.v varsa oğlunu ve eşini doldurmuştur. İş yapmıyor diye. Çok boş konular insanlar hayatı böyle zehir ediyor.

Annem kızlarına iş öğretmedi de neden o çok bilmiş baban sana öğretmedi? Bir masayı bile toplamayı bilmiyorsun! Derdim!

Iyi geceler hanimlar
Cok kirginim esime kaynanamgile bugun otumaya gittik kayinbabam yine birilerine kizmis sinirliydi. Sebebini bilmiyorum bagirip cagirdi masayi silin toplayin diye görümceme bana laf soktu neyse masayi sildim heryerim agrio egilip kalkamiyorum bile dogumumda yaklasti. Neyse kalkerken ayyy masayi bile silmeyi beceremiyorlar demis bana laf sokmus duymadim esim duymus. Yolda gelirken senin yuzunden yine laf yedik dedi. Ya dedim ben artik egilip kalkamiyorum yapamiylorum hicmi vicdan yok sizde dedim sitem ettim. Esim beni cok kirdi. Is bilmiyormusum demeden yapmam lazimmis ben babanin hizmetcisi degilim artik aileme söyleyecem dedim. Söylersen söyle annende kizlarina is ögretseymis dedi. Cok kirginim cok. Hamileyim 4yasindada 1 oglum var yaz temizligimi herseyimi kendim yaptim onlardan hic yardim istemedim ne istiyor bu kayinpeder benden. Niye benle ugrasiyor 8senedir biktim artik. Hep sana ters ters bakiyor diyor esim görüyorum diyor ne yapsam adama batiyorum dayanamiyorum artik. Allaha havale ettim ama cok kirginim esime.
Madem eşin şahit oluyor,ne diye sinema varmış gibi sessiz gözlemliyor.
Orada baba karım ağırlaştı ben yapayım desin!
Bu ne rahatlık bir insan yemeğe gidiyor tabiki hep birlikte toplanır edilir yardım yapılır.
Ama özel bir durumunuz var nasıl gözardı edebiliyorlar anlamış değilim.
Aklı selim kimse yok mu etafınızda ?

Bilmiyorum babasi cok dolduruyor aslinda öyle degil eminim taniyorum 8senedir bi yanlisini görmedim
Düşünüyorum da ,hamileyken karnım masayla arama girdiği için rahat rahat silemezdim.vucut uygun değil bazı durumlara ,bunu görmek için 10 tane göze gerek yok .onun da çocuğu karnındaki. Biraz merhametli bir adam olsa babasını susturur ,seni de teselli ederdi .

Madem eşin şahit oluyor,ne diye sinema varmış gibi sessiz gözlemliyor.
Orada baba karım ağırlaştı ben yapayım desin!
Bu ne rahatlık bir insan yemeğe gidiyor tabiki hep birlikte toplanır edilir yardım yapılır.
Ama özel bir durumunuz var nasıl gözardı edebiliyorlar anlamış değilim.
Aklı selim kimse yok mu etafınızda ?
Hep bahane gözü sürekli üstümde babasinin gitmicem ztn dogumuma az Kaldi gitmeyi dusunmuyorum torunlarini görmek isteyen buyurur gelir

Düşünüyorum da ,hamileyken karnım masayla arama girdiği için rahat rahat silemezdim.vucut uygun değil bazı durumlara ,bunu görmek için 10 tane göze gerek yok .onun da çocuğu karnındaki. Biraz merhametli bir adam olsa babasını susturur ,seni de teselli ederdi .
Afedersiniz egilemiyorum bile alt tarafim agriyor 40gunum kaldi cok sukur bu halime yinede zorlaniyorum

Kv öyle söylendiğinde siz duymadan o duyduysa kalkıp kendi silmeliydi. Hem yardım etmiyor, hem lafı yetiştiriyor hemde haklı çıkmak için annen iş öğretseydi diye saçma saçma konuşuyor. Kp dış kapının dış mandalı gitmezsin, görmezden gelirsin olur biter. Eşinize size nasıl davranması gerektiğini öğretin. Problemli olan eşiniz.

Kv öyle söylendiğinde siz duymadan o duyduysa kalkıp kendi silmeliydi. Hem yardım etmiyor, hem lafı yetiştiriyor hemde haklı çıkmak için annen iş öğretseydi diye saçma saçma konuşuyor. Kp dış kapının dış mandalı gitmezsin, görmezden gelirsin olur biter. Eşinize size nasıl davranması gerektiğini öğretin. Problemli olan eşiniz.
Zaten gitmicem artik gercekten yoruldum benim derdim bana yetiyor ztn sorun esimde korumayi ögrwnmeli beni savunmali susmamali haklisiniz

Aynı şarkıyı söyleyerek okudum konuyu :KK8:

Konuya gelinceee

senin kayınpederinde iş yok falanda kocanda suç... Adam olamamış. Karısını koruyup savunması gerekirken senin yüzünden bıdıbıdıbıdd...

Doldurmak gibi olmasın ama bu koca kişisiyle bi konuşma yap bence.. Farkında değil galiba ailesinin sen olduğunun...

Back
X