• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim kirildi

Bence burada niyet ve yakınlık durumu giriyor işin içine en yakınınız çok sevdiğiniz kardeşiniz olsa hamileliği zor geçse "nazlanıyor" demezsiniz. Yazık çok zorlanıyor dersiniz. Ama iş yerinde meslektaşınız, gelininiz ya da eltiniz vs ise işler değişiyor gibi.

Ben diğer hamileleri bilemem kendimden örnek veriyorum. İlk 4 ay zombi gibiydim, bırakın 3 ay kimseye söylememeyi uzaktan bakan hasta derdi. Ne vitamin eksikliğim var ne kansızlığım konu o değil yani. Mide bulantısı ve halsizlikten kendime gelemedim. Şu 7-7,5 ayda kendimi iyi hissettiğim 2 ay olmuştur. Şuanda da çok zorlanıyorum ama dediğim gibi bu durumda yaşayacağınız şeylerin belirleyicisi karşınızdaki insanların size verdiği değer ile sizin kendi kendinize verdiğiniz değer ve özgüveniniz arasında belirleniyor. Herkes aynı yaşamıyor tabi hamileliği, inanılmaz dinçleşen enerji gelen arkadaşlarım da var. Ama ben onlardan değilim (bundan mutlu da değilim, ilk 4 ay pişman bile oldum hamile kaldığıma) neden onlar gibi, öyle değilsin diye soracak birini de tanımıyorum, tanımam.
Bakin konumuz hamileler degil. Onu soylerken, genc ve saglik sorunu olmayan yeni nesil hamileleri baz aldim. Bu benim dusuncemdir. Ayni dusunmek zorunda degiliz. Ayrica konu sahibini kast ederek masa silerken naz yapiyorsun dedigimi de hatirlamiyorum.

Herkesin hamilelere bakis acisi farklidir. Niyet ve yakinlik derken belki akrabaniz durumunuzu biliyordur ve ondan hassas davraniyordur. Durumunuzu bilmeyen bir yabancidan hassasiyet bekleyemezsiniz.

Siz de bu konuda hassas oldugunuz icin mesajimi yanlis algiladiniz. Uzatmayalim isterseniz, konu baska yerlere gidiyor cunku... Bu da bu forumda yasak.

Bakin konumuz hamileler degil. Onu soylerken, genc ve saglik sorunu olmayan yeni nesil hamileleri baz aldim. Bu benim dusuncemdir. Ayni dusunmek zorunda degiliz. Ayrica konu sahibini kast ederek masa silerken naz yapiyorsun dedigimi de hatirlamiyorum.

Herkesin hamilelere bakis acisi farklidir. Niyet ve yakinlik derken belki akrabaniz durumunuzu biliyordur ve ondan hassas davraniyordur. Durumunuzu bilmeyen bir yabancidan hassasiyet bekleyemezsiniz.

Siz de bu konuda hassas oldugunuz icin mesajimi yanlis algiladiniz. Uzatmayalim isterseniz, konu baska yerlere gidiyor cunku... Bu da bu forumda yasak.
Ben anlatmak istediklerimi ifade ettim ve yeterince de açık. Anlamak isteyenler de anlamıştır. Uzatacak bir durum yok çünkü tartışmıyorum ben, ifade ediyorum. İyi günler.

Sen kimsenin hizmetçisi değilsin önce bunu öğrensin eşin.
Kaldı ki laf söylemek kp mi kalmış hadsiz. Eşine de ayrı bi sinir oldum. Allah ıslah etsin ne diyim

Back
X