• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim kırıldı..

Çözüm bulamıyorsanız, tavrınızı değiştirip bakmak lazım.
Geçelim diye bağırdı mı, arkanıza bakmadan bırakıp gideceksiniz o zaman.
Akrabalarınız içinde size bağırdı mı, siz de ona bağıracaksınız.
Bir kere en azından ne yaptığının, ne hale düştüğünüzün farkına varsın.
Bazen kendi yaprıklarını, kendi gözlerinden yaşayarak görmesi gerekebilir.
Neler hissettiğinizi bu sayede anlamış olabilir.

bunu bir kere yapmıştım ve çok büyük bi kavga etmiştik ailesi falan da katılmıştı onun için tekrar yapmak gibi ibr niyetim yok ne yalan söyleyeyim.
aslında ben ondan bile sinirliyimdir ama onun yüzünden sürekli içime atmaktan mülayim görünen bi canavar olmuş bile olabilirim boshayallersmile

Son düzenleme:
birçok erkekte var sanırım bu huy..benim nişanlım da öyle kızınca bi sürü bişey söyler.
sonra özür diler.hatta sizin de dediğiniz gibi hatırlamaz bile bazılarını.
burda asıl yanlış olan bunun sokakta ya da diğer insanların arasında yaşanması. :oklava:
umarım bu son kırılışınız olur opuyorumnanaktan

inşallah.. teşekkür ederim duan için :1hug:[

bunu bir kere yapmıştım ve çok büyük bi kavga etmiştik ailesi falan da katılmıştı onun için tekrar yapmak gibi ibr niyetim yok ne cesaret edeyim.
aslında ben ondan bile sinirliyimdir ama onun yüzünden sürekli içime atmaktan mülayim görünen bi canavar olmuş bile olabilirim boshayallersmile

İşiniz zor o zaman.
Ama böyle sus sus ta nereye kadar.
Kendinize dert etmeseniz, umursamasanız hadi boşverin diyeceğim,
ama öyle değil.
Eşiniz sinilerine hakim olamıyor anlaşılan.
Bir yardım alsa iyi olur.

İşiniz zor o zaman.
ama öyle değil.

bencede, az once soylediniz reddedecegini sanmiyorum diye,
denemeye deger diyorum ben..

rolleri değiştireceksiniz onun yaptığı hareketlerin aynısını ona uygulayacaksınız küsmekle çözüm olmaz ancak o vakit kendini görür taklit yeteneğinizi kullanın!

İşiniz zor o zaman.
ama öyle değil.

evet böyle susmak küsmek de bir işe yaramıyor bi yerden sonra. ki benim de bi zaman sonra normale dönmem zorlaşıyor. galiba bir yardım ikimiz için de iyi olacak..

rolleri değiştireceksiniz onun yaptığı hareketlerin aynısını ona uygulayacaksınız küsmekle çözüm olmaz ancak o vakit kendini görür taklit yeteneğinizi kullanın!

daha once yapmis canim ama isler dahada buyumus

bu dediğiniz yaptım sonrasında daha büyük kavga çıktı..
sonra mesela bi kere de ben kendime hakim olmadım kızdım bağırdım çağırdım o da bağırdı tabi. sonra bana böyle bağırma kötü oluyor dedi. anladı yani benim hissettiklerimi ama onun da etkisi geçti..
şu da var insan bağırınca gerçekten rahat ediyormuş :2:

ankiset olabilir o halde tedavi şart çay ve sigara bağımlılığı nasıl?

ankiset olabilir o halde tedavi şart çay ve sigara bağımlılığı nasıl?

ne çay ne sigara ne alkol hiçbirine bağımlılığı yok. ankiseti daha önce hiç duymamıştım.CADIARZU

ankiset=sinir tedavisi

belki benim yanlış (veya oun rahatsız eden diyim) davranışlarım yüzünden böyle oluyoruzdur bilemiyorum. galiba bunu anlamanın en iyi yolu bi psikolog. bu sorunu yaşayıp da önerebileceğiniz bi psikolog var mı? gaha önce hiç psikoloğa gitmedim nerden başlamalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum. boshayallersmile

Karşıdan karşıya geçerken tartışan tek karı-koca olduğumuzu düşünüyordum
bayramda tatile gitmiştik bizde bu sorunu aynen bu şekilde yaşadık
tartıstık,küstük barıştık ama ogün çok kırılmıştım
saçma sapan bir nedenden eşim beni insanların öünde azarladı diye...
Neden acele ederler anlamıyorum,bir kaza olsa dahamı iyi bilmiyorum
üstelik eşime araba çarpacaktı diye onu kolundan tutup çektim
dur geçmeyelim bekleyelim dedim...ama hatalı ben oldum

şimdi karsıdan karşıya gececeiğimiz zaman elini bırakıyorum
sen istediğin zaman geç diyorum...
Buda ona en iyicevap oluyor,özürdilerim diyor
özrünü kabul ediyorum ama nezaman karsıdan karsıya gececek olsam
aklıma geliyor birkez daha kırılıyorum.Normalde hiçbirşekılde insanların yanında
tartısmayızda,azarlamazda ama ne olduysa ogün oldu bilmiyorum

Karşıdan karşıya geçerken tartışan tek karı-koca olduğumuzu düşünüyordum
bayramda tatile gitmiştik bizde bu sorunu aynen bu şekilde yaşadık
tartıstık,küstük barıştık ama ogün çok kırılmıştım
saçma sapan bir nedenden eşim beni insanların öünde azarladı diye...
Neden acele ederler anlamıyorum,bir kaza olsa dahamı iyi bilmiyorum
üstelik eşime araba çarpacaktı diye onu kolundan tutup çektim
dur geçmeyelim bekleyelim dedim...ama hatalı ben oldum

şimdi karsıdan karşıya gececeiğimiz zaman elini bırakıyorum
sen istediğin zaman geç diyorum...
Buda ona en iyicevap oluyor,özürdilerim diyor
özrünü kabul ediyorum ama nezaman karsıdan karsıya gececek olsam
aklıma geliyor birkez daha kırılıyorum.Normalde hiçbirşekılde insanların yanında
tartısmayızda,azarlamazda ama ne olduysa ogün oldu bilmiyorum

bencillik edip bi nebze de olsa yanlız olmadığıma sevindim ne yalan söyleyeyim..:1rolleyes:
ben de dönüş yolunda bunun gibi birşey yaptım. yağmur çok artmıştı yerlerde bayağı su birikmişti kaldırımdan gidiyorduk ama inşaatın önünden geçtik etraf çamur içindeydi ben farkettim sesimi çıkarmadım. geçtikten sonra sen görmüş nmüydün dedi görmüştüm dedim. gördün de niye ses çıkarmıyosun dedi ben de sen ordan geçmeyi seçtiğin için dedim sadece ve sustum o da bişey demedi :1rolleyes:

canım ınan adına cok uzuldum.senın durumunu kımse bılmez anlayamaz.sadece sen bılırsın neler cektıgını.bende senın durumundayım.evlenelı 2 yıl olmadı ben hayattan usandım bıktım.esımın karsısında gunbe gun erıyorum.bıtıyorum.hamıleyım bır ayım bıle kalmadı.ama bebegım olcak dıye adam akıllı sevınemıyorum.bende bugun artık sınırımden canıma kıycaktım.esım bagırıyo cagırıyo sureklı annesı dolduruyo her zaman.bgun annesı gıle gıttı geldı laflarıyla benı oldurdu.bu haalde annesıne gıdıp ev ıslerıne falan yardım etmem gerekıyomus bılmem ne?bende kaynanamlara gıtmıyorum artıkk.bıze maddı manevı hıc yardım etmedı.esım asgarı ucret alıyo.640 alıyo.bunun 300u kıraya gıdıyo 220de borclar ıcın kredı cekmıstı ona gıdıyo.kaynanam bıldıgı halde hıc yardımda bulunmadı.ben bırde kalkıp orayamı gıdeyım.bebegım dogcak henuz bırsey alınmamıs bıle.bız kadınlar bu bos erkeklerı nıye hyatımıza alıyoruz.BACIM KOCANLA BENIM KOCAM AYNI ALLAH BIZLERE SABIR VERSIN mafoldumben

bencillik edip bi nebze de olsa yanlız olmadığıma sevindim ne yalan söyleyeyim..:1rolleyes:
ben de dönüş yolunda bunun gibi birşey yaptım. yağmur çok artmıştı yerlerde bayağı su birikmişti kaldırımdan gidiyorduk ama inşaatın önünden geçtik etraf çamur içindeydi ben farkettim sesimi çıkarmadım. geçtikten sonra sen görmüş nmüydün dedi görmüştüm dedim. gördün de niye ses çıkarmıyosun dedi ben de sen ordan geçmeyi seçtiğin için dedim sadece ve sustum o da bişey demedi :1rolleyes:

Bende yalnız değilmişim diye sevindim :)))
Şu saatten sonrada eminim ki
bizim gibi olan başkalarıda var :)

ohh iyi yapmışsın
en güzel cevap oluyor
kendilerini sorguluyorlar
her nekadar bize hissettirmeseler bile.
yerimseniben

canım ınan adına cok uzuldum.senın durumunu kımse bılmez anlayamaz.sadece sen bılırsın neler cektıgını.bende senın durumundayım.evlenelı 2 yıl olmadı ben hayattan usandım bıktım.esımın karsısında gunbe gun erıyorum.bıtıyorum.hamıleyım bır ayım bıle kalmadı.ama bebegım olcak dıye adam akıllı sevınemıyorum.bende bugun artık sınırımden canıma kıycaktım.esım bagırıyo cagırıyo sureklı annesı dolduruyo her zaman.bgun annesı gıle gıttı geldı laflarıyla benı oldurdu.bu haalde annesıne gıdıp ev ıslerıne falan yardım etmem gerekıyomus bılmem ne?bende kaynanamlara gıtmıyorum artıkk.bıze maddı manevı hıc yardım etmedı.esım asgarı ucret alıyo.640 alıyo.bunun 300u kıraya gıdıyo 220de borclar ıcın kredı cekmıstı ona gıdıyo.kaynanam bıldıgı halde hıc yardımda bulunmadı.ben bırde kalkıp orayamı gıdeyım.bebegım dogcak henuz bırsey alınmamıs bıle.bız kadınlar bu bos erkeklerı nıye hyatımıza alıyoruz.BACIM KOCANLA BENIM KOCAM AYNI ALLAH BIZLERE SABIR VERSIN mafoldumben

çok üzüldüm senin için canım.. gerçekten evdeki tatsızlıkları bi yaşayan anlıyor. benim çocuğum yok senin bir de hamilelik psikolojin var aslında bunu da düşünmeli eşin ama..
benimkisi dolduruşa gelmiyor Allahtan. zaten onu doldurmaya çalışacak bir kayınvalide değil benimkisi Allaha şükür. tek problemimiz bana olan saygısızlığı işte.. seninki annesinin dolduruşuyla benimki kendi kurduklarıyla bağırıyor..
dediğin gibi Allah yardımcısı olsun herkesin.

Bende yalnız değilmişim diye sevindim :)))
Şu saatten sonrada eminim ki
bizim gibi olan başkalarıda var :)

ohh iyi yapmışsın
en güzel cevap oluyor
kendilerini sorguluyorlar
her nekadar bize hissettirmeseler bile.
yerimseniben

evet bunu yaşayan insanlar var gerçekten de ama bunu bilmek insana teselli vermiyor :)
bazen öyle şeyler okuyorum ki bu forumda şükretmeliyim diyorum ama gururum rencide olduğunda da bunu mu hakettim ben diyorum..

kendini sorguluyordur eminim ama inşallah sonunda yine beni suçlamıyordur :) ağzı iyi laf yapar en sonunda kendini bile ikna edebilir benim suçlu olduğuma :umursamaz:

Amın canım amın.allah herseyı bılır.bıze bu sıkıntıları verıyosa elbet bı bıldıgı vardır

Back
X