• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim kırıldı..

kesinlikle sen sorunun çözümünü biliyorsun zaten ki bir tane çözmüşsün..

evt işin büyük kısmını çözdük de gerisinde tıkandık :)
sağol yardım ettiğin için.. insana bunları yaşayanlarla konuşması iyi geliyor.
aslında sorunun çözümü çok basit bazen o da alttan almayı bilse bana biraz kızma sinirlenme payı bıraksa ben de bi kadar verici olur alttan alırım ama tek taraflı olunca olmuyor pek..

ya tamam iyi hoşta nekadar sudan bir sebepten bu kavgalar küslükler ,evliliklerde böyle şeylerden dolayı eşler birbrini kırmamamalı diye düşünüyorum ..karşıdan karşıya geçerken hıyar bir minibüsçü yüzünden kalp kırmaya ,küs kalmaya değermi yani ..

onun burnunun iyice sürtülmesi lazım canım..........hemen affetmeki birdaha tekrarladığında affettirmek için uğraşacağını bilsin.............erkeklere arada ayar çekmek lazım yoksa bırak tepene çıkmayı orda tepinmeye başlıyolar ...........bana anam babam bağırmamış başkası kimki azarlıyo ?hemde ondan bundan sebeplerle sakın sineye çekme canım tepkini koy yoksa devamı gelir..............sen yuvana sahip çıkıp huzun devamı için uğraşmak zorundaysan karşındakide bununla yükümlü............yuvayı dişi kuş yapar lafı geçmişte kaldı herşey karşılıklı ...........ne kadar ekmek okadar köfte misali düzelir canını sıkma hiç hayırlısı..

tecrübelerle sabittir ki bunları yapmaya devam edecek
eşiniz öfke kontrolü konusunda sorunlu galiba kaydirigubbakcemile
yani benim eşim gibi :sinifsinif:
bence onu terpi almaya ikna etmniz kesin bir çözüm olacaktır ,
yada sizin böyle kitapları okuyup eşinize destek olmanız gerekecek
biliyorum bu zor kolay değil
sizinde sinirleriniz harap olacak ama bunu ancak siz düzeltebilirsiniz olumunekankayizsmile

kesinlikle evde söylesın sorununu.acaba sinirlennce kendnı tutamıyor kendne hakimmi olamıyor??özür dilemeli ve söz vermeli bidaha yapmıcagına ...yıne konusmayı deneyin anlatın cok üzüldüğünüzü...

kesinlikle evde söylesın sorununu.acaba sinirlennce kendnı tutamıyor kendne hakimmi olamıyor??özür dilemeli ve söz vermeli bidaha yapmıcagına ...yıne konusmayı deneyin anlatın cok üzüldüğünüzü...

konuyu akşam etraflıca konuştuk. artık böyle şeylere eskisi gibi dayanamadığımı söyledim ona. aynısını benim sana yapmam mı gerekli tekrar,, böyle mi anlayacaksın benim hissettiklerimi dedim. ama zaten o farkındaymış ben hatamı biliyorum ama sen de hep küsüyorsun konuşmuyorsun acaba bende de hata var mı diye düşündüğünü bana belli etmiyorsun. bana sanki hep beni suçluyormuşsun gibi geliyor dedi.. ikimiz de birbirimize söz verdik ben onu anlamaya çalışacağım o da kavga etmek için eve kadar sabredecek :teytey: bu da bişeydir değil mi :)
bilerek yaptığını düşünsem kızgınlığımın geçeceğini sanmıyorum da o da hatasınn farkında ve istemeden bağırdığını bildiğimiz için konuyu uzatmadım..
psikoloji kitaplarıyla ve konularıyla ilgiliyimdir eşimle de konuşurum yeni öğrendiğim şeyleri ve o da böyle konulara açık bir insan onun için sorun tekrarlamaz inşallah ama tekrarladığında ikimiz de yardım alabiliriz diye düşünüyorum.

tecrübelerle sabittir ki bunları yapmaya devam edecek
eşiniz öfke kontrolü konusunda sorunlu galiba kaydirigubbakcemile
yani benim eşim gibi :sinifsinif:
bence onu terpi almaya ikna etmniz kesin bir çözüm olacaktır ,
yada sizin böyle kitapları okuyup eşinize destek olmanız gerekecek
biliyorum bu zor kolay değil
sizinde sinirleriniz harap olacak ama bunu ancak siz düzeltebilirsiniz olumunekankayizsmile

evet öfkesine hakim olamıyor. erkeklerin böyle olması daha kötü oluyor çünkü kadınlar sanki ne kadar öfkesini kontrol etmese de dışarda da bağırılmayacağını biliyor gibime geliyor.

onun burnunun iyice sürtülmesi lazım canım..........hemen affetmeki birdaha tekrarladığında affettirmek için uğraşacağını bilsin.............erkeklere arada ayar çekmek lazım yoksa bırak tepene çıkmayı orda tepinmeye başlıyolar ...........bana anam babam bağırmamış başkası kimki azarlıyo ?hemde ondan bundan sebeplerle sakın sineye çekme canım tepkini koy yoksa devamı gelir..............sen yuvana sahip çıkıp huzun devamı için uğraşmak zorundaysan karşındakide bununla yükümlü............yuvayı dişi kuş yapar lafı geçmişte kaldı herşey karşılıklı ...........ne kadar ekmek okadar köfte misali düzelir canını sıkma hiç hayırlısı..

ben konuya birbirinin burnunu sürtmekten ziyade nasıl beni anlamasını sağlayabilirim diye yaklaşmak istedim ama o zaten benim hislerimi anlamış ki bu konuda üzgünmüş de. burnunu sürtmeye kalksaydım sinirlerin daha çok gerilmesinden başka bir işe yarayacağını sanmıyorum. bu sefer daha sinirli olup o üste çıkmaya çalışabilir konu anlamını yitirirdi herhalde..
dediğiniz doğru iki taraflı uğraşmak gerekir umarım bunu başarabilriz hepimiz..olumunekankayizsmile

ben konuya birbirinin burnunu sürtmekten ziyade nasıl beni anlamasını sağlayabilirim diye yaklaşmak istedim ama o zaten benim hislerimi anlamış ki bu konuda üzgünmüş de. burnunu sürtmeye kalksaydım sinirlerin daha çok gerilmesinden başka bir işe yarayacağını sanmıyorum. bu sefer daha sinirli olup o üste çıkmaya çalışabilir konu anlamını yitirirdi herhalde..
dediğiniz doğru iki taraflı uğraşmak gerekir umarım bunu başarabilriz hepimiz..olumunekankayizsmile

vereliniortak

olacaktır emin ol arada gerçekte sevgi varsa hallolur zamanla oturur herşey...

Back
X