• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim Kırıldı...

Demin yanlis alinti yapmisim meger:oops:
Bence konusup halledin. Birbirinize en ihtiyac duydugunuz zamanda sogukluk olmasin.
Karsilikli özür dileyin olsun bitsin..

ayrı şehirlerde olduğunuzu bilerek dedim zaten canım konuyu açma diye.arama bekle o arasın ama oda aramazsa aramıyorsun diye arayıp sitem etme.eğer aramazsa ararsın konuşmasına göre hareket edersin.erkekten küt canım ya öyle hemen dank etmiyor kafalarına herşey.
dediğin gibi yapacağım canım umarım geç de olsa dank eder kafasına yaptığı şey...

Demin yanlis alinti yapmisim meger:oops:
Bence konusup halledin. Birbirinize en ihtiyac duydugunuz zamanda sogukluk olmasin.
Karsilikli özür dileyin olsun bitsin..
aramasını bekleyeceğim bir müddet, aramazsa arayacağım... ben ondan özür dilemiştim, bir daha dilerim problem değil. o benden özür dilemese de olur sadece yaptığının kırıcı olduğunu anlasın yeter...

Tamam fbdan oyle paylasimlar felan cok itici. Ama esinin yaptigida cok asagilayici bisey. Isi bittikten snra uykumun icine .. diye tekrar kus moduna girmek felan kabul edilemez. Esin cok buyutmus olayi. Sen sonucta bebegini kaybettin, biraz sevgi verse nolur? Sarilsa oylece kalsa nolurki?

Sen ozur dilememelisin, o dilemeli. Kendini degersiz gorme. Dir dir etmemeye ozen goster ve o yazana kadar sen hic bisy yazma su gunler.

Herkese merhaba...

3 hafta önce bebeğimi kaybettim, kürtaj oldum. Sorunlu bir dönemden geçmekteyim o yüzden psikolojim dalgalı seyrediyor, bir an iyiyken bir anda kendimi ağlarken/kızgınken buluyorum.

Geçen gün eşimin beni umursamadığını düşünüp ona kızdım, hiçbir şey söylemeden yanından kalktım sonra fbooka ters bir ileti yazdım. O da buna kızdı. Tartışmadık ama kızdığını belirtti.

(Bu arada, O çok yoğun çalışıyor. Aynı zamanda maddi problemlerimiz de var. Yorgun olduğunu ve kafasının bunlarla dolu olduğunu söylüyor.)

O akşam fbook'a yazdığım ileti yüzünden sonradan ben de üzüldüm/pişman oldum. O benden önce yatmıştı yanına gittim sarıldım vb. benim başlatmamla birlikte olduk.

Sonrasında bana hiç sarılmadı. Şevkat göstermedi. Neden fbooka öyle yazdığımı sordu. Ben de o an moralimin bozulduğunu düşünmeden yazdığımı söyleyip, özür diledim. O da özür falan dileme bunu hep yapıyorsun, benle konuşmak yerine oradan laf sokuyorsun, zaten zor bir süreçten geçiyorum, gerginim şimdi de sana kızgınım dedi. Sonra da kalkıyorum ben, uykumun içine ettin deyip beni yapayalnız bırakıp gitti.

Birlikte olduktan sonra her kadın ilgi görmek ister, onun böyle yapması bana çok değersiz hissettirdi.
Ertesi gün beni hiç aramadı. Eve geldiğinde daha ılımlıydı, sıcaktı. Gece yine ona yaklaştım çünkü beni sevmesine ihtiyacım vardı, özel zaman geçirmemize ihtiyacım vardı. (Çünkü o gecenin sabahı ailemin yanına gidecek, 1-2 ay kalacaktım ve onu özleyeceğimi biliyordum...) Bu kez reddetti, "çok yorgunum ve gerginim" dedi. Bütün gece ağladım...

O beni maddi problemlerimize karşı "umursamaz" olmakla itham ediyordu. Sabah çok üzgündüm ve hışımla yanına gittim ve asıl umursamayanın kendisi olduğunu söyledim. Sonra o da beni ilgisiz olmakla suçladı. Ben de ona asıl kırıldığım şeyi söyledim. "Benle seviştikten sonra bana sarılmadan, öpmeden, saçımı okşamadan, uykumun içine sıçtın diyerek yanımdan kalktın gittin, bana fahişe muamelesi yaptığın için ilgi göstermemişimdir belki." dedim. Çok kızdı. Öyle bir muamele yapmadığını söyledi, bense tavrının öyle olduğu konusunda direttim. O ise kabul etmedi. Beni havaalanına bıraktı. Alana giderken hiç konuşmadık, ayrılırken bana tavırlarımı düzeltmemi söyledi ben de ona asıl sen düzelt tavırlarını dedim. Buz gibi öptü. Kısaca küs ayrıldık.

Çok üzülüyorum, çok kırıldım. Bu muameleyi hakedecek kadar kötü bir şey yapmamıştım...
Arkadasim yeni bir olay atlatmissin ve hersey gozune batiyor oyle dusunme yorgunken birlikte olmus ertesi gun bekleme yanlis anlama sabah uykusu cok tatlidir uykusuz da kalicak ve maddi skintilar istemeden gerginlik yapar uykuya ihtiyaci varmis demek onu biraz anla bence eminol seviyordur seni byle yaparak aranizi acarsin siz evlisiniz nisanli yada sevgili olsasinz sosyal medyadan gonderi yap ama ordan sizi taniyanlarda okuyor ve anliyorlardir seni onemsemese yazdigina bakmaz

Öncelikle geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda başka bşr melek gönderir inşallah.
Ben eşinizi haksız bulmadım.
Birebir konuşmak varken facebook gibi saçma sapan bir ortamdan laf sokmaya çalışmak saçma.
Siz ne kadar üzgünseniz eşiniz de o kadar üzgündü bebeğin kaybına. Hal böyleyken tek yara alan sizmişsiniz gibi davranmak yersiz.
Aranızdaki iletişimsizliğin seks yaparak ortadan kalkacağını düşünmeniz de doğru değil. Nihayetinde her şeyi unutturacak bir mucize değil cinsel ilişki.

Neden 2 ay kocanı bırakıp gidiyorsun? Birde böyle sıkı sıkı birbirinize sarılmanız gereken zamanlarda? Ben 2 yıllık evliyim iş ile ilgili durumlar haricinde hiç ayrı yerlerde kalmadık... Keyfi ise kısa kesmeni öneririm. Tartışmanız ise fbook kısmında eşin haklı ama ilişki sonrası sana çok kötü davranmış... Özür dilemesi gerekli bu konuda hem de büyük bir özür.

Back
X