Normalde çok iyiyiz acaba aşk gözümü kör mü ediyor diye düşünüyorum ama normalde çok iyi çokkSana söyleyeceğim tek şey; evlenince de değişmeyecek. Bunu bilerek adım at lütfen.Zaten önünüzde zaman varmış, biraz daha tanımış olursunuz
BilmiyorumEvlenince de değişmez. 20 yıl 30 yıl bunlara katlanabilir misin?
Bunun cevabını sen vereceksin..
Bilmiyorumbu durum evlenince şiddete dr dönüşür mü diye de korkuyorum
Bende çok sinirlenince öyleyim ama o hemen sinirleniyor ve hemen lanlar havada uçuyorNe olmuş lan diyorsa?
Ben sinirlenince bayağı saydırıyorum ve gittikçe dozu artıyor.
Arayınca nasıl davranmalıyımBelli olmaz.. Yani biz ne desek boş. Düzeledebilir belki, belki daha da kötü olabilir. ..
Arayınca nasıl davranmalıyım
Arayınca " ne var lan" diye aç telefonu. Sonra sor bakalım hoşuna gitmiş mi?Arayınca nasıl davranmalıyım
Çok seviyorum onu ama beni o kadar yordu kü şu an üzülemiyorum bileBu yaslar evlilik dusunulecek yaslar degil bence canim
Siz evlenene kadar kim ole kim kala
Planlarinizi buna gore yapmayin bence
Adam olumlu yonde degisir mi sanmam ama gittikce olumsuza gidecegine neredeyse yemin bile edebilirim
Bencede saygı çok önemli ama aşk sanırım böyle yaşlarda saygının önüne geçiyorSaygı önemli canım ya.
Saygı yoksa sevgi olsa ask olsa ne yazar ki...
Aynı şeyi sen yapsan, kendisi ne düşünürdü senin için acaba?
Bence uzunca bir sure üstüne dusme akli başına gelir belki. Ama bir insani değiştirmeyi düşünme ve de bekleme.
Sen bu insani boyle kabul edip, mutlu olcaksan devam et derim..
Ona da sinirleniyorBu davranışlarının hoşuna gitmediğini, eğer bir daha böyle hareket ederse seni kaybedeceğini söyle ve soğuk davran.
Daha çok saydırmaya başlar malesefArayınca " ne var lan" diye aç telefonu. Sonra sor bakalım hoşuna gitmiş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?