Kalbim paramparça

hep onun alttan almasıyla yada hep senin alttan almanla olmaz tabi...karşılıklı konuşmaya çalışın..bence iletişim çok önemli..sana sinirlendiği zaman haklı yada haksız olsun hiç farketmez sen sakinliğini koru..git başka bir odaya...emin ol senin bu olgun davranışın sayesinde yaptığından söylediğinden utanacaktır.

sizinle aynı durumdayız şu an.benim eşimde sinirlenince gözü bir şey görmez.annesine bilebirden parlayıp bağırabilir yani.geçen maç sırasında birine bağırmış.haklı olmasına rağmen çok üzülmüştü.yani bilmiyorum bağırır ama sonra günlerce üzülür niye böyle yaptım diye çok üzülür.uyuyamaz geceleri ben teselli ederdim.siniri çok kötüdür birden gelir birden gider.ama allahtan daha bi tokat bile atmış değil.ama nerdeyse o duruma geldik hani geçen gün!!

ya kızlar herkesin durumu aynıymış!geçen sene ayrılacağım niye evlendim ki, nasıl inandım bu adama diye düşündüm hep.demek herkes düşünmüş hı :26: eşim barışınca derdiki "fırtınalı bir ilişkimiz var işte! dolu dizgin yaşıyoruz aşkımızı" herkes öyle yaşıyormuş demek

bir de kızlar üslup konusunda haklısınız galiba.ben çok inadımdır ve gıcıklığına yaparım bazı şeyleri.kışkırtmak, daha fazla sinirlendirmek için söylerim bazı şeyleri.alttan almaya gelince gerçektende ilişkimizin başından beri hep eşim alttan alırdı.5 sene öyle sabretti bana.demek evlenince sorarım sana diyormuş içinden :20: nasıl evlendik alttan almamaya başladı tabi.neyse birazda ben alttan alayım bakalım.şimdi konuşmuyoruz.mecbur kalmadıkça.o konuşana kadar da konuşmayacağım.ahhh nedir bu erkeklerden çektiğimiz.anamız bizi onların nazını sözünü çekelim diye doğurdu sanki!!

aynen canım benim eşimde çok pişman olur özür diler şakalar yapar ama bu sinir nasıl bişeyse o anda karşısında kim olduğunu unutuveriyor.bende bişeylere çok takarım defalarca üstelerim sinirleneceğini bile bile yani bizdede hata var.ve ne yazıkki erkekler bizim gibi düşünmüyor hani döksem ne olur demişya eşin eminim benimkide aynı cvp verirdi aynı şekilde yanlış anlardı bende bazen azarlar gibi konuşurum çok kızar birazcık bizimde ödün vermemiz lazım onların siniri bizimkilere benzemiyor.

aynen canım benim eşimde çok pişman olur özür diler şakalar yapar ama bu sinir nasıl bişeyse o anda karşısında kim olduğunu unutuveriyor.bende bişeylere çok takarım defalarca üstelerim sinirleneceğini bile bile yani bizdede hata var.ve ne yazıkki erkekler bizim gibi düşünmüyor hani döksem ne olur demişya eşin eminim benimkide aynı cvp verirdi aynı şekilde yanlış anlardı bende bazen azarlar gibi konuşurum çok kızar birazcık bizimde ödün vermemiz lazım onların siniri bizimkilere benzemiyor.

valla aynıymışız canım ya:))) benden bir tane daha varmış demek.açıkcası sevindim :21: vicdan azabından kurtuldum. çünkü eşim sürekli azarlar gibi konuşmamdan şikayetçidir.ben de dikkat etmeye çalışırım ama bazen olmuyo işte!!!:1: karşında öğrencilerin yok der hep. haklısın canım ya kendimizi frenlememiz lazım.gerçekten eşlerimiz dünya tatlısı ama sinirlenince ne konuştuklarını bilmiyorlar.çok fazla ağız dalaşı yapmıyorlar belki de ondandır.ne de olsa biz daha küçücük bi kızken başlıyoruz cadılığa.annemizle yapıyoruz arkadaşımızla ablamızla...işin yolunu yöntemini öğreniyoruz:)))

buradaki yazanların hepsi kulağıma küpe olsun .biraz da biz sabredelim candancım biz tutalım ya sabır çekelim ne olacak bakalım :63:

:36:
valla aynıymışız canım ya:))) benden bir tane daha varmış demek.açıkcası sevindim :21: vicdan azabından kurtuldum. çünkü eşim sürekli azarlar gibi konuşmamdan şikayetçidir.ben de dikkat etmeye çalışırım ama bazen olmuyo işte!!!:1: karşında öğrencilerin yok der hep. haklısın canım ya kendimizi frenlememiz lazım.gerçekten eşlerimiz dünya tatlısı ama sinirlenince ne konuştuklarını bilmiyorlar.çok fazla ağız dalaşı yapmıyorlar belki de ondandır.ne de olsa biz daha küçücük bi kızken başlıyoruz cadılığa.annemizle yapıyoruz arkadaşımızla ablamızla...işin yolunu yöntemini öğreniyoruz:)))

buradaki yazanların hepsi kulağıma küpe olsun .biraz da biz sabredelim candancım biz tutalım ya sabır çekelim ne olacak bakalım :63:

bende sevindim benden bi tane daha olmasına valla :66:eşim üzerime titrer çok ilgilenir ama erkekler işte herşeylerini anlatmıyorlar biz bayanlar gibi bende soru yağmuruna tutarım az bişey sinirlenir ben dahada üstüne giderim delirir artık :)aslında sonucu biliyorum ama bende o anda kendime hakim olamıyorum bu arada burcun ne senin ve eşinin.ben ikizler eşim yengeç ve tezin çok doğru bende anneme çok çıkışlar yapardım ergenliğimde aynısını eşime yapıyorum sanırım ama ahhh ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişler :)eşler dur bakalım diyor işte :8:

sizinle aynı durumdayız şu an.benim eşimde sinirlenince gözü bir şey görmez.annesine bilebirden parlayıp bağırabilir yani.geçen maç sırasında birine bağırmış.haklı olmasına rağmen çok üzülmüştü.yani bilmiyorum bağırır ama sonra günlerce üzülür niye böyle yaptım diye çok üzülür.uyuyamaz geceleri ben teselli ederdim.siniri çok kötüdür birden gelir birden gider.ama allahtan daha bi tokat bile atmış değil.ama nerdeyse o duruma geldik hani geçen gün!!

ya kızlar herkesin durumu aynıymış!geçen sene ayrılacağım niye evlendim ki, nasıl inandım bu adama diye düşündüm hep.demek herkes düşünmüş hı :26: eşim barışınca derdiki "fırtınalı bir ilişkimiz var işte! dolu dizgin yaşıyoruz aşkımızı" herkes öyle yaşıyormuş demek

bir de kızlar üslup konusunda haklısınız galiba.ben çok inadımdır ve gıcıklığına yaparım bazı şeyleri.kışkırtmak, daha fazla sinirlendirmek için söylerim bazı şeyleri.alttan almaya gelince gerçektende ilişkimizin başından beri hep eşim alttan alırdı.5 sene öyle sabretti bana.demek evlenince sorarım sana diyormuş içinden :KK20: nasıl evlendik alttan almamaya başladı tabi.neyse birazda ben alttan alayım bakalım.şimdi konuşmuyoruz.mecbur kalmadıkça.o konuşana kadar da konuşmayacağım.ahhh nedir bu erkeklerden çektiğimiz.anamız bizi onların nazını sözünü çekelim diye doğurdu sanki!!
Bi yorumunuzdan sonra konularınızı okumak isteidm,sanıyorum boşa değilmiş
Eşiniz eşittir benim nişanlım..ne yapacağımı bilmiyorum
Sinirlenince annesini babasını bile gözü görmüyo,kalp kırıyo ama on onbeş dk sonra -haklı dahi olsa- inanılmaz pişman oluyo,vicdan yapıyo. Hatta o da bana "öğrencilerin yok karşında" diyor.
Biz tartışıyoruz ortada bi sebep yokken,tartışmanın başında ben sakin kalabiliyorum,o sinirle konuşuyo
Sonra sesimi yükseltmeye başlıyorum, o da yükseltiyo.sonra sinirlerim bozuluyo,gözlerim doluyo..o bı duruma dayanamıyo,yanıma gelip sarılıyo,öpüyo,özür diliyo...ama ben kırılmış oluyorum çoktan.
Düğüne iki üç ay kaldı,aklımı kurcalıyo bu sorun
Bu karakterdeki erkekle bir hayatı paylaşmak cesaret mi ister?

Back
X