sizinle aynı durumdayız şu an.benim eşimde sinirlenince gözü bir şey görmez.annesine bilebirden parlayıp bağırabilir yani.geçen maç sırasında birine bağırmış.haklı olmasına rağmen çok üzülmüştü.yani bilmiyorum bağırır ama sonra günlerce üzülür niye böyle yaptım diye çok üzülür.uyuyamaz geceleri ben teselli ederdim.siniri çok kötüdür birden gelir birden gider.ama allahtan daha bi tokat bile atmış değil.ama nerdeyse o duruma geldik hani geçen gün!!
ya kızlar herkesin durumu aynıymış!geçen sene ayrılacağım niye evlendim ki, nasıl inandım bu adama diye düşündüm hep.demek herkes düşünmüş hı :26: eşim barışınca derdiki "fırtınalı bir ilişkimiz var işte! dolu dizgin yaşıyoruz aşkımızı" herkes öyle yaşıyormuş demek
bir de kızlar üslup konusunda haklısınız galiba.ben çok inadımdır ve gıcıklığına yaparım bazı şeyleri.kışkırtmak, daha fazla sinirlendirmek için söylerim bazı şeyleri.alttan almaya gelince gerçektende ilişkimizin başından beri hep eşim alttan alırdı.5 sene öyle sabretti bana.demek evlenince sorarım sana diyormuş içinden

nasıl evlendik alttan almamaya başladı tabi.neyse birazda ben alttan alayım bakalım.şimdi konuşmuyoruz.mecbur kalmadıkça.o konuşana kadar da konuşmayacağım.ahhh nedir bu erkeklerden çektiğimiz.anamız bizi onların nazını sözünü çekelim diye doğurdu sanki!!