- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
merhaba herkesee,
direkt konuya giriyorum :)) bikaç aydır flörtleştiğim çocuk yaşadığım şehre geliyor haftaiçi
bundan önce ben onun yaşadığı şehre nikah için gitmiştim ve kısa süreli bir görüşmemiz olmuştu, doğru düzgün sohbet edememiştik ama. yüzyüze uzun uzun konuşalım dedi ve senin şehrine gelmek istiyorum dedi
otel ayarlamış, araba kiralamış bile. gelicem dediğinden beri çok heyecanlıyım ben, napıcam nereye gidicez diye düşünüyorum. güzel zaman geçirmek istiyorum o yüzden onunda mutlu ayrılmasını istiyorum. ama asıl heyecanım yan yana gelince nasıl davranıcam
ben böyle durumlarda gereksiz heyecan yapıyorum, normalde arkadaş ortamımda çok özgüvenli açık biriyimdir ama iş karşı cinse gelince saçmalıyorum elim ayağım dolaşıyor. bir süre önce ben senden hoşlanıyorum bundan sonra seninle birlkte önüme bakmak istiyorum demişti mesajda konuşurken, ama yüzyüze konuşulacak şeyler bunlar o yüzden geldiğimde daha ayrıntılı konuşuruz dedi. şimdi bu konuları konuşurken ben kesin çok heyecan yapıcam, ona belli etmek de istemiyorum liseli kızlar gibi

her gün giyeceğim kıyafeti bile ayarladım
ama nasıl konuşcam nasıl davrancam bilemiyorum, mesela yakınlaşmamız nasıl olacak elini tutmam gerekecek mi ya da o tutmak isterse ben ne tepki vericem bunları düşünüyorum sürekli
belki burda beni rahatlatan yorumlar okurum diye konu açtım,biliyorum dert değil ama karşısında saçmalamak istemiyorum
direkt konuya giriyorum :)) bikaç aydır flörtleştiğim çocuk yaşadığım şehre geliyor haftaiçi

her gün giyeceğim kıyafeti bile ayarladım

belki burda beni rahatlatan yorumlar okurum diye konu açtım,biliyorum dert değil ama karşısında saçmalamak istemiyorum