kalbim pıt pıt

Bence heyecanını yansıtmaktan korkma doğal ol saçmalamaktan korkarak hareket edersen daha çok saçmalarsın sen kendin ol ki ilişki devam edecekse seni hep kendin olarak tanısın. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun çok mutlu olun🤗
teşekkür ederiiimm☺️ umarım hayırlısı olurr ben de mutlu olurum artıkk🙏🏻

Sizi doğal halinizle sevdiyse o şekilde olmaya devam edin kendinizi bir kalıba sokarsanız daha çok gerilirsiniz..heyecanlanacaksanız da olsun Yani karşı tarafa belki bu halleriniz sevimli geliyordur bilemezsiniz

Ya ne tatlis heyecanlar :dondurma:
Sunu soyleyebilirim her ayrintiyi planlamissan kafanda asla kurmadigin sekilde yasanacak hepsi ama eminim daha guzel olacaktir. Sen sadece gideceginiz yerleri ve kombinlerini ayarla gerisini birak o dusunsun eger acilmayi dusunuyorsa daha cok o kendini anlatacaktir zaten. Elimi tutarsa napmaliyim diye dusunme eger icin isindiysa zaten sen de tutmak istersin ya da operse sen de karsilik vermek isteyeceksin. :21:

Esimle ilk görüşmemiz tıpkı bu sekilde olmustu 💕 telefonda bi sure konustuktan sonra gördük birbirimizi ve tamam olur bizden demistik 💕 zaman ne hızlı gecmis ikinci bebegimiz yolda. İnsallah sizin hakkinizda da hayırlısı olsun. Ben ne yapmistim gayet dogal nasil istersem oyle davranmıştım vantuz gibi yapismistim adama sarilip hic birakmamistim 😁😁

Bu heyecanını mutluluğunu azıcık kıskanmış olabiliiyyyimmm . :KK45: çok tatlı yazmışsın...🦋 oluruna bırak kendine tabiki özen giyim falan olarak . Açık ol kendini hiç kasma ... kendini doğru şekilde ifade et . Istersen de saçmala olur böyle şeyler zamana bırak hiç kasılma 👍

O heyecanı keşke bende yaşayabilsem. Çok duygulandım maziye gittim.

Bende aynı böyle görüşme için eşimin gelmesini dört gözle bekleyip hazırlık yapıyordum.

Sorularınıza gelince içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Kendinizi belli bi kalıba sokmanıza gerek yok. Herşey gönlünüzce olsun :KK68:

merhaba herkesee,
direkt konuya giriyorum :)) bikaç aydır flörtleştiğim çocuk yaşadığım şehre geliyor haftaiçi 😇 bundan önce ben onun yaşadığı şehre nikah için gitmiştim ve kısa süreli bir görüşmemiz olmuştu, doğru düzgün sohbet edememiştik ama. yüzyüze uzun uzun konuşalım dedi ve senin şehrine gelmek istiyorum dedi😇 otel ayarlamış, araba kiralamış bile. gelicem dediğinden beri çok heyecanlıyım ben, napıcam nereye gidicez diye düşünüyorum. güzel zaman geçirmek istiyorum o yüzden onunda mutlu ayrılmasını istiyorum. ama asıl heyecanım yan yana gelince nasıl davranıcam 🙈 ben böyle durumlarda gereksiz heyecan yapıyorum, normalde arkadaş ortamımda çok özgüvenli açık biriyimdir ama iş karşı cinse gelince saçmalıyorum elim ayağım dolaşıyor. bir süre önce ben senden hoşlanıyorum bundan sonra seninle birlkte önüme bakmak istiyorum demişti mesajda konuşurken, ama yüzyüze konuşulacak şeyler bunlar o yüzden geldiğimde daha ayrıntılı konuşuruz dedi. şimdi bu konuları konuşurken ben kesin çok heyecan yapıcam, ona belli etmek de istemiyorum liseli kızlar gibi🙈😀
her gün giyeceğim kıyafeti bile ayarladım😀 ama nasıl konuşcam nasıl davrancam bilemiyorum, mesela yakınlaşmamız nasıl olacak elini tutmam gerekecek mi ya da o tutmak isterse ben ne tepki vericem bunları düşünüyorum sürekli 🙈
belki burda beni rahatlatan yorumlar okurum diye konu açtım,biliyorum dert değil ama karşısında saçmalamak istemiyorum :KK43:
nasıl tanıştınız :) ortak arkadaş falan mı tanışırdı?

merhaba herkesee,
direkt konuya giriyorum :)) bikaç aydır flörtleştiğim çocuk yaşadığım şehre geliyor haftaiçi 😇 bundan önce ben onun yaşadığı şehre nikah için gitmiştim ve kısa süreli bir görüşmemiz olmuştu, doğru düzgün sohbet edememiştik ama. yüzyüze uzun uzun konuşalım dedi ve senin şehrine gelmek istiyorum dedi😇 otel ayarlamış, araba kiralamış bile. gelicem dediğinden beri çok heyecanlıyım ben, napıcam nereye gidicez diye düşünüyorum. güzel zaman geçirmek istiyorum o yüzden onunda mutlu ayrılmasını istiyorum. ama asıl heyecanım yan yana gelince nasıl davranıcam 🙈 ben böyle durumlarda gereksiz heyecan yapıyorum, normalde arkadaş ortamımda çok özgüvenli açık biriyimdir ama iş karşı cinse gelince saçmalıyorum elim ayağım dolaşıyor. bir süre önce ben senden hoşlanıyorum bundan sonra seninle birlkte önüme bakmak istiyorum demişti mesajda konuşurken, ama yüzyüze konuşulacak şeyler bunlar o yüzden geldiğimde daha ayrıntılı konuşuruz dedi. şimdi bu konuları konuşurken ben kesin çok heyecan yapıcam, ona belli etmek de istemiyorum liseli kızlar gibi🙈😀
her gün giyeceğim kıyafeti bile ayarladım😀 ama nasıl konuşcam nasıl davrancam bilemiyorum, mesela yakınlaşmamız nasıl olacak elini tutmam gerekecek mi ya da o tutmak isterse ben ne tepki vericem bunları düşünüyorum sürekli 🙈
belki burda beni rahatlatan yorumlar okurum diye konu açtım,biliyorum dert değil ama karşısında saçmalamak istemiyorum :KK43:

Cok makyaj yapip asiri takip takistirma derim..
Erkekler irite oluyor.
Kafelerde oturmak yerine bulundugunuz sehrin etrafinda gezilebilecek yerlere gidin.
Deniz kenari biyerde yasiyorsaniz bi aksam balik yemeye gidin, martilara simit atin filan ☺️
Agac altinda cimenlere yayilin,piknik yapin..
Fotograf cekin beraber eger ilginiz varsa..
Yani bi mekanda sabahtan aksama kadar oturmayin..

Ay resmen 2.5 yıl önce eşim benim yaşadığım şehre geleceği zaman ki hallerim 😂😂 2017 sonuydu ilk defa görecektim onu. (Nasıl tanıştığımızı yazamam ifşa olurum) Her gün elbise hazırlıyordum ütülüyordum benimkiler yetmedi arkadaşımdan aldım. Okulda aklım beş karış müdür bile Leyla oldu muzkad hoca diyordu 🤣 ne konuşacağım nereye gezdireceğim hep prova yapıyordum. Ay beni beğenir mi acaba diye diye arkadaşlarımın kafayı bitirdim söylene söylene 😬😬 geldi ve iyi ki geldi tanıştık 6 ay sonra evlendik. Vay be üstünden 2 yıl geçti evleneli. Ülen iyi ki evlendim be keşke daha önce evlenseydim 😁 asla acele etme biz uzak kalamadık. Herşey evlenmek için hazırdı ve engel yoktu. Böyle acele edip ters tepenler oluyor çünkü. Sen temkinli ol. Kıyafetlerini ayarla götüreceğin yerleri günlük listele güzel vakit geçirsin. Yanında doğal davran. Sen asla acele etme o konuşsun sende sonra yorumunu yap. Heyecan midede pır pır kelebekler uçuyor diye ciddi konularda tepkisiz kalma kabul edemeyeceğin şeyler olursa baştan belirt. Yolun açık olsun 🌺♥️

ama plan yapmaktan alıkoyamıyorum kendimi:)) gelince şöyle derim yemek yerken bunu söylerim:))) adam pat diye öpse kalırım öyle ama 🙈😀
Sakin ol şampiyon .ilk buluşmada cesaret edemez büyük ihtimalle. Ama bu kadar plan yapma. Akışına bırak keyifli vakit geçirmeye bak 😛

ah hemde nasıl yük... kıyafet ayarlamak gibi kafamda cümle ayarlıyorum😀 o da aslında benim gibi heyecanlı biri nasıl iletişim kurcaz bilemiyorum🙈 bide bir sürü yer gezcez birlikte yani onları bile ayarladım😀 gezerken el ele mi tutuşmalıyız acaba yani o böyle bişey isterse benim türkan şoray kurallarım var diyerek yürüyüp gitmeli miyim yoksa minnoş minnoş elini tutmasına izin mi vermeliyim🙈😀😀
Biraz ağır git. Daha ilk buluşmalar bunlar

pazartesi başıma geldi aynı sizin gibi bir durumdu benimkisi de. evimin yakınlarında merkezi bir okulun konumunu attım geldiğinde evden çıkıp yanına gittim. araba plakasını söyledi. plakaya bakarken o zaten beni görmüş arabanın dışında beni bekliyormuş hani nerdesin falan derken pat yanında buluverdim kendimi. tokalaştık yanaktan öpüştük klasik şeyler... heyecanlanmaya gerek kalmadı arabayı bulacam derken :KK54:
sonrasında bi yemek yedik ilk suskunluk geçtikten sonra sohbet muhabbet çay kahve... hatta hala şuan şehirde ama ben işte olduğum için otelde duruyor
ben hiçbir zaman fazla kasıntı olmadım. ama gerçekten muhabbet sarmasaydı onun yanından kaçardım. şimdi iş çıkışı çeşmeye gidiyoruz siz de gelin

Oluruna bırakın. Kendinizi kasmayın. Nasıl olması gerekiyorsa öyle olur zaten. Tadını çıkarmaya çalışın.

Ama otel konusuna anlam veremedim.

Tanımadığınız biri olduğunu düşünüyorum,onunla otel hariç heryeri gezebilirsiniz....yürüyüş tercihimdir...
hayır önceden de tanıdığım biri:)) aynı üniversiteden mezunuz ama son 3-4 aya kadar normal arkadaştık, sonradan flörte gitti:) o yüzden sanırım daha fazla heyecan yapıyorum:)

Oluruna bırakın. Kendinizi kasmayın. Nasıl olması gerekiyorsa öyle olur zaten. Tadını çıkarmaya çalışın.

Ama otel konusuna anlam veremedim.
neden anlam veremediniz, şehir dışından geliyor ve yeni tanıdığım biri değil zaten. aynı okuldan mezunuz ama bu zamana kadar uzaktan iletişim halindeydik son aylarda flört etmeye başladık. yaşadığım şehre gelince nerde kalacaktıki:)

pazartesi başıma geldi aynı sizin gibi bir durumdu benimkisi de. evimin yakınlarında merkezi bir okulun konumunu attım geldiğinde evden çıkıp yanına gittim. araba plakasını söyledi. plakaya bakarken o zaten beni görmüş arabanın dışında beni bekliyormuş hani nerdesin falan derken pat yanında buluverdim kendimi. tokalaştık yanaktan öpüştük klasik şeyler... heyecanlanmaya gerek kalmadı arabayı bulacam derken :KK54:
sonrasında bi yemek yedik ilk suskunluk geçtikten sonra sohbet muhabbet çay kahve... hatta hala şuan şehirde ama ben işte olduğum için otelde duruyor
ben hiçbir zaman fazla kasıntı olmadım. ama gerçekten muhabbet sarmasaydı onun yanından kaçardım. şimdi iş çıkışı çeşmeye gidiyoruz siz de gelin
yaaa çok güzellll :))) ben de kesin ararım öyle arabayı🙈😀 normalde tanıdıgım biri zaten ama arkadaştık o yüzden flört etmeye başlayınca daha çok heyecan yaptım :)) bir kere yüzyüze geldik zaten uzun bi aradan sonra, o günde heyecanlandım doğru düzgün yüzüne bakamadım🙈 şimdiki farklı, evsahibi konumundayım😀

Ay resmen 2.5 yıl önce eşim benim yaşadığım şehre geleceği zaman ki hallerim 😂😂 2017 sonuydu ilk defa görecektim onu. (Nasıl tanıştığımızı yazamam ifşa olurum) Her gün elbise hazırlıyordum ütülüyordum benimkiler yetmedi arkadaşımdan aldım. Okulda aklım beş karış müdür bile Leyla oldu muzkad hoca diyordu 🤣 ne konuşacağım nereye gezdireceğim hep prova yapıyordum. Ay beni beğenir mi acaba diye diye arkadaşlarımın kafayı bitirdim söylene söylene 😬😬 geldi ve iyi ki geldi tanıştık 6 ay sonra evlendik. Vay be üstünden 2 yıl geçti evleneli. Ülen iyi ki evlendim be keşke daha önce evlenseydim 😁 asla acele etme biz uzak kalamadık. Herşey evlenmek için hazırdı ve engel yoktu. Böyle acele edip ters tepenler oluyor çünkü. Sen temkinli ol. Kıyafetlerini ayarla götüreceğin yerleri günlük listele güzel vakit geçirsin. Yanında doğal davran. Sen asla acele etme o konuşsun sende sonra yorumunu yap. Heyecan midede pır pır kelebekler uçuyor diye ciddi konularda tepkisiz kalma kabul edemeyeceğin şeyler olursa baştan belirt. Yolun açık olsun 🌺
ben allahtan ilk defa görmicem zaten eskiden de tanığım biri ☺️ buna rağmen yine de heyecanlıyımm🙈 günde kırk kere giyeceklerimi kafamda değiştiriyorum saç modelimi değiştiriyorum 😀

• Muhteşem
Reactions: JES
Cok makyaj yapip asiri takip takistirma derim..
Erkekler irite oluyor.
Kafelerde oturmak yerine bulundugunuz sehrin etrafinda gezilebilecek yerlere gidin.
Deniz kenari biyerde yasiyorsaniz bi aksam balik yemeye gidin, martilara simit atin filan ☺
Agac altinda cimenlere yayilin,piknik yapin..
Fotograf cekin beraber eger ilginiz varsa..
Yani bi mekanda sabahtan aksama kadar oturmayin..
ah keşke deniz kenarında yaşasaydım :) o deniz kenarından küçük bir şehre geliyor:)) ama yakınımızda turistik bir şehir var oraya götürmeyi düşünüyorum:) zaten normalde de aşırı makyaj yapan takılar takan biri değilimdir:)

Back
X