- Konu Sahibi forestnight
Kaçan kovalanır ..kendini daha fazla küçük düşürme ne olur.evlensen bile sonu yok sonra buraya bizim gibi konu açarsın eşim çok ilgisiz diye yol yakınken kendine gel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman gecicek peki? Ben kendimden geçtim nefes bile alamıyorum bazen o kadar sevmisim ki beni sevmemesi bu sevgimi degistirmiyocanım seni okadar iyi anlıyorum ki bende bosandım cok sevmiştim ama ondan nefret edererk bosandım bosanalı cok uzun bi zaman sonra ilk defa birine cok yogun duygular hissettim oda kendince sebeplerden ayrılmak istedi cok agladım kalbim sancıdı cok deger verdim sen gibi hic bişeyini silemedim her saniye aklımdaydı sonra ne mi oldu unutmaya basladım ve kac kere aradı yazdı nolur dön diye asla dönmedim beni yarı yolda bırakan bi insandan bana hayır gelmez dedim ve herseyini sildim suan aklımdan bile gecmiyo sadece zaman ve biraz güç
Hep yarım kaliyo aşklarım hep bi yere kadar gidiyo sonrası yok. Yoruldum artık çok sevdim ben onu herseyine katlandim ama o beni neden sevmedi. Bana sen çok iyi birisin dedi annem bile bu kadar iyi davranmadı Bana dedi güzel degilmiyim dedim yaninami yakistirmadin dedim alakası yok dedi çok güzelsin iyisin dusuncelisin dedi peki madem öyle neden beni sevmedi neden?Kaçan kovalanır ..kendini daha fazla küçük düşürme ne olur.evlensen bile sonu yok sonra buraya bizim gibi konu açarsın eşim çok ilgisiz diye yol yakınken kendine gel
azcık zaman 1 ay 2 ay sonra biraz daha iyi olursun ama sende caba göstermelisin kendini salma mutlu olabilcegin seylere yönel gecicek bak görüceksinNe zaman gecicek peki? Ben kendimden geçtim nefes bile alamıyorum bazen o kadar sevmisim ki beni sevmemesi bu sevgimi degistirmiyo
Beni mutlu eden şey oydu ama artık oda yok çok mutsuzum çok yalnızım ben nasıl iyilesicem nasıl atlaticam unutmak istemiyo kalbim onu yapamıyorumazcık zaman 1 ay 2 ay sonra biraz daha iyi olursun ama sende caba göstermelisin kendini salma mutlu olabilcegin seylere yönel gecicek bak görüceksin
sartlama kendini tek oydu diye hayata onla gelmedin hayatının merkezi o degil bu kadar kendini degersiz görme sen önemlisin bu felsefeyi beynine kazı ben önemliyim de seni istemeyeni sen hic isteme bu kadar erkelerin g.tünü biz kaldırıyoruz erkekler bizim etrafımızda kossun onlar bizim icin delidivane olsun kendine bunu yapma kimki o bulunmaz hint kumasımı erkegin kökümü bitti ne iyiler var ne sevenler var bırak oda sevecegi birini bulsun seni sevmiyosa zaten sana mutsuzluktan baska bişey vermez yapma bunu kendine azcık güclü ol salma kendini amaaaBeni mutlu eden şey oydu ama artık oda yok çok mutsuzum çok yalnızım ben nasıl iyilesicem nasıl atlaticam unutmak istemiyo kalbim onu yapamıyorum
Tabi kesin kimse girmez hayatina.. Ya adam seni sevmiyorki sen neden hala üstüne dusuyorsun ? Kendine eziyet etme. Sil numarasini filan ya engelle her yerden. Ağla,içine atma ama ona belli etme. Bu kadar ezdirme kendini ya açık açık istemiyorum demiş daha ne duyman gerekiyor vazgeçmen için ?Inan denedim yapabileceğim sandım tam 1 hafta dayanabildim ptesi sabahı ağlayarak uyandım bütün gün ağladım donmicek bana biliyorum hiç umut yokmu dedim hayır dedi daha fazla oyalayamam seni dedi bundan sonra hayatıma kimse girmicek dedi ona son bi kez sarilmama bile izin vermedi dün iyiyidim bugün gene fenalasmaya başladım çok yaniyo canım
Maço ve sevgisini belli etmeyen bir adamda kızlar ne bulur da çok sever acaba?Yaklaşık 1 senedir çıkıyorduk. O istanbul da ben tekirdag da. Bana göre güzel bi ilişkimiz vardı. Çok emek verdim. Çok sevdim. Anlatamam. O hep sinirli bi adamdı. Sevgisini belli etmez rahat maco bi adamdı. Geçen hafta face yüzünden kavga ettik artık sabrım taşmıştı. Bana ilgisizliği soğukluğu zaten cabası. Ağır konuştum. Bıktım artık dedim tamam sen bilirsin dedi. Ayrılık muhabbeti uzadı sonra ben yapamıyorum dedi gitti. Ertesi günü aradım geri dön diye bağırdı çağırdı istemiyorum dedi kapattı. 1 hafta dayanabildim ıstanbul a geldim onu görmeye. Gelince aradım çağırdım geldi ama o kadar katiydiki ona yaklasmama bile izin vermedi. Sevmeyi denedim olmuyo dedi. Ben ilişki yapamıyorum dedi. İstemiyorum dedi Ben gururumu hiçe saydım yalvardım yakardim dönmedi. Kimse bana senin kadar değer vermedi annem bile dedi. Ama olmuyo bizim geleceğimiz yok dedi. Evlilik hayali kurduk dedim evet sana umut verdim Allah beni kahretsin dedi. Beni kiskandirsaydin belki ben gelirdim dedi. Ben ağladım ağlama git artık dedi. Peşinden bile kostum kendimi kaybettim. Olmadı dönmedi canım çok yaniyo benim için swarm kullanmazdi dün bi baktım çoktan başlamış kullanmaya beğenme dediğim kızların fotolarini beğenmiş. Kendime bişey yapmiyim diye eve gidersen 1 saatliğine hafta sonu gelirim yanına dedi. Aradı o akşam geldim eve dedim. Sonrası bu ışte çok acı çekiyorum dayanamıyorum ben aşkımn peşinden gittim ama gördüm ki bomboş.. Nolur ezmeyib beni daha çok ama bana yardım edin çok dua ettim rabbime dönsün diye olmadı.
Su an mantığım devre dışı dediklerinizi anlıyorum ama nasıl desem bu acimin önüne gecmiyoEger ilerisi icin evlilik düsüncen varsa bu adamla, Allah yardimcin olsun derim.
Sevgisini belli etmeyen maco bir adamla bir ömür gecirmek sana cok aci verecek. Simdi kör asIksin göremiyorsun. Sana ne desekte inanmayacaksin zaten, ama inan ki evlendikten 2-3 yil sonra bu macolugu sana zarar verecek. Birde Tekirdag'dasin, oralar serbest yerler, büyük ihtimalle sen rahat büyümüssündür, seni sIkar bu adam. Tabi senin sevgilini anlatmana göre yorum yapiyorum, dogru anlattigini varsayarak.
"Sevgisini belli etmemek". Bu cümleye dikkat et. Bazi insanlar sözlerle degil, esi, sevigilisi olana hareketleriyle, icraatlariyla sevgilerini belli ederler. Bazilari sözlere döker. Bazilari baska türlü. Iyi düsün bakalim, sevgilinin sevgisini belli etmeme sebebini? Acaba yeteri kadar sevmedigi icin mi sevgisini belli etmiyor, yoksa sevgi dilimi farkli?
Ayrica sevgisini belli edememek psikolojik sebeblerdende kaynaklanabilir unutma. Ailesi ile iliskilerine dikkat etmek gerekir, nasil büyümüs, aile icinde huzur varmiymis, sevgi görmüsmü, baba anneye sevgi göstermis mi? Abartma diyeceksin belki ama bunlar ilerisi icin cok önemli seyler.
Ben sevgiline hic kizmadim. Bence ya tam anlamiyla sevmiyor, yada akillica davranip seninle kisilik farkliliklari oldugu icin bir geleceginiz olmayacagini görüyor. Ama sen sevdigin icin göremiyorsun. Bende senin gibiydim, senin tabirinle maconun birine kapildim, benimki gerci cok belli ediyordu sevgisini, ama dereyi gecene kadarmis hersey. Evlendik, 5,5 sene cektim, sonra terk ettim. Iyi düsün, belki bugün ayrilmaniz cok hayirlidir senin icin. Kendini iyi tani. Maco bir adamla evlilik cooook zor bunu lütfen aklina sok. Bu tarz adamlar ne evde yardim eder, ne cocuga yardim eder, capkin olabilirler. Dua et Allah'a hayirlisini iste, illa onu istiyorum deme, belki senin icin cok hayirsizdir. Askin gecsin anlarsin.