kalbim sıkısıyor

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
iyi geceler arkadaslar
her zamanki gibi gene buraya attim kendimi çünkü konusacak dertlesecek kimsem yok
is konusunda sıkıntilarim vardi konular acttim sagolun yardimci oldunuz
uzun zamandır is yerinde sorunlarim var ve artik saçma sapan seylerden hakarete varacak seyler soylemeye basladi
bu gün doldum beceriksiz dedi bana dedimki elimden gelen bu calistirip calistirmamak sizin elinizde
istifa edecekmisim 2007den beri ordayim
peki ben yarin ne yapayim kafam kazan gibi

Konularını bilmiyorum ama özel sektordesin sanırım.ne zor ya özel sektörde çalışmak.sonucta onun zoruyla istifa edemezsin herhalde.huzursuz ortamda çalışmak zor ama gizlice iş aramaya çalış bulana kadar da istifa etme

canim
en çok senden akil aldim biliyorsun
peki böyle ne olacak adam resmen hakarete basladi her aradiginda kalbim carpiyor

ozel sektor evet
zorlamayi nereyekadar goturcek bilmiyorumki

canim
en çok senden akil aldim biliyorsun
peki böyle ne olacak adam resmen hakarete basladi her aradiginda kalbim carpiyor

Yeni iş arama nasıl gidiyor kız?

Bu herifin amiri biri varsa ona yaran. Sonra da laf arasında o herif de bana kötü davrandı de....normalde böyle sinsilikler yapmam ama bu herif hakediyor.

İşten çıkarılmazsın merak etme. Sen kendin git diye abuk subuk konuşuyor ya bu yüzden.

İşdışı aradığında açma, ... Bey nesai saatleri dışında lütfen aramayın şeklinde mesaj at. Yazılı hakaretle cevap verirse tazminat davalık malzemen olur oh missss

az once baktim gene ilanlara hic bisey yok
caliskanimdir aslinda ama belki yasim sorun
malesef amiri ofise gelmiyor tum idareyi buna vermis buda surekli sekreterle
yazili beceriksizsin istifa et dedigi var hatta mail atayim tum ofis gorsun dedim ama cikip gitmrm gerekir o zaman

Valla bir daha istifa et derse

... Beycim tazminatımı vererek siz beni çıkarırsınız, benim istifa etme niyetim kesinlikle yok. Saygısız maillerinizi de sakladım, mobbing davası için ayrıca saklıyorum.

diciksin

dedim bugun zaten verirsiniz tazminatimi cikarim ben kac yildir emek veiyorum dedim cok yuz goz olmayayim diye sustum ama olmuyor

Senin sigortanı aldığın ücretten ödüyorlarmı ödemiyorlarsa işin çok kolay fazlasını alırsın

saf mısın sakın istifa etme hatta kendini zorla kovdurt sana tazminat ödesin

boyle surermi diyosun
ben nasil cekcem

Sen de onu umursamaz tavırlara bürün.
Telefonu açma.
Mesaj at.
Mesaj da hakaret ederse ki bir yerden sonra mutlaka eder bu sana delil olur.

Mailini de silme sakın.

Pes etmeyin yahu. Emeğinize yazık değil mi.

Düsünmeyin.
Aklınıza gelince başka işlerle meşgul olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…