- Konu Sahibi honeysuckle
-
canimEtmeyin sakın.
O p.çe meydan bırakmayın bu 1.
Çok istiyorlarsa tazminatınızı verip çıkarsınlar 9 yılın hakkını sakın bırakmayın bu 2.
İstifa et derler derler tazminatımı verin diyince g.tleri yemez yola gelirler merak etme.
ozel sektor evetKonularını bilmiyorum ama özel sektordesin sanırım.ne zor ya özel sektörde çalışmak.sonucta onun zoruyla istifa edemezsin herhalde.huzursuz ortamda çalışmak zor ama gizlice iş aramaya çalış bulana kadar da istifa etme
Takma kafana.Eve gelince de is dusunup canini sikma.Anliyorum seni bu aralar ben de isten yana sanssizim ama bir takim dangalaklar yuzunden hasta mi olalim.Salla gitsin.
Neyse ne
canim
en çok senden akil aldim biliyorsun
peki böyle ne olacak adam resmen hakarete basladi her aradiginda kalbim carpiyor
Yeni iş arama nasıl gidiyor kız?
Bu herifin amiri biri varsa ona yaran. Sonra da laf arasında o herif de bana kötü davrandı de....normalde böyle sinsilikler yapmam ama bu herif hakediyor.
İşten çıkarılmazsın merak etme. Sen kendin git diye abuk subuk konuşuyor ya bu yüzden.
İşdışı aradığında açma, ... Bey nesai saatleri dışında lütfen aramayın şeklinde mesaj at. Yazılı hakaretle cevap verirse tazminat davalık malzemen olur oh missss
az once baktim gene ilanlara hic bisey yok
caliskanimdir aslinda ama belki yasim sorun
malesef amiri ofise gelmiyor tum idareyi buna vermis buda surekli sekreterle
yazili beceriksizsin istifa et dedigi var hatta mail atayim tum ofis gorsun dedim ama cikip gitmrm gerekir o zaman
Valla bir daha istifa et derse
... Beycim tazminatımı vererek siz beni çıkarırsınız, benim istifa etme niyetim kesinlikle yok. Saygısız maillerinizi de sakladım, mobbing davası için ayrıca saklıyorum.
diciksin
dedim bugun zaten verirsiniz tazminatimi cikarim ben kac yildir emek veiyorum dedim cok yuz goz olmayayim diye sustum ama olmuyor
Tazminat işine gelmemiş işte bir halt yiyemez korkma.
Senin sigortanı aldığın ücretten ödüyorlarmı ödemiyorlarsa işin çok kolay fazlasını alırsıniyi geceler arkadaslar
her zamanki gibi gene buraya attim kendimi çünkü konusacak dertlesecek kimsem yok
is konusunda sıkıntilarim vardi konular acttim sagolun yardimci oldunuz
uzun zamandır is yerinde sorunlarim var ve artik saçma sapan seylerden hakarete varacak seyler soylemeye basladi
bu gün doldum beceriksiz dedi bana dedimki elimden gelen bu calistirip calistirmamak sizin elinizde
istifa edecekmisim 2007den beri ordayim
peki ben yarin ne yapayim kafam kazan gibi
iyi geceler arkadaslar
her zamanki gibi gene buraya attim kendimi çünkü konusacak dertlesecek kimsem yok
is konusunda sıkıntilarim vardi konular acttim sagolun yardimci oldunuz
uzun zamandır is yerinde sorunlarim var ve artik saçma sapan seylerden hakarete varacak seyler soylemeye basladi
bu gün doldum beceriksiz dedi bana dedimki elimden gelen bu calistirip calistirmamak sizin elinizde
istifa edecekmisim 2007den beri ordayim
peki ben yarin ne yapayim kafam kazan gibi
boyle surermi diyosun
ben nasil cekcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?