Kalbim suçlu, yüreğim suçlu, özlem çok fena, evliliğe hazırlanıyorum!

lokum34

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
44
1
6
35
İstanbul
Bu problemin üstesinden geldim kızlar! Geleceğe yeni bir adım attım :) Paylaşmak istedim....

Son düzenleme:
Kızlar,

Gerçekten çok sevip birlikte olduğum biri var. Hayatımı o kişiyle geçirip, onunla çocuk sahibi olmayı istiyorum. Kısmetse 3-4 ay içinde de nişanım var. Onun da beni sevdiğine eminim. Buraya kadar herşey yolunda bundan sonrası maalesef biraz karanlık.

Daha önce tanışıp "ruh eşim" dediğim ve her açıdan çok iyi anlaştığım biri vardı. Onunla çok değişik bir iletişimimiz vardı. 1,5 sene önce bir anda iletişimi kesip şuanda beraber olduğum kişiyle ilişkiye başladım. Bunun nedeni onunla evlilik gibi bir gelecek görmememdi. (o zaman işi yoktu vs.) Son bir kaç haftadır bir yanım sürekli onu düşünüyor, özlüyor. Onun da hala beni unutmadığını biliyorum, şarkılarla bana çeşitli göndermeler yapıyor.

Bunu aklımdan çıkarıp birlikte çocuk isimleri seçtiğimiz şuanki erkek arkadaşımla temiz ve düzgün bir gelecek hayalleri kurmak istiyorum. Parmağımda bir erkeğin yüzüğünü taşırken bir yandan başka bir erkeği düşünmek bana göre bir şey değil. Bundan korkunç bir suçluluk ve vicdan azabı çekiyorum. Yalnız bir yandan da şuanki erkek arkadaşımı çok seviyorum. Berbat bir haldeyim kızlar bana akıl verin, yol gösterin biraz ne olur?
unut canım yoluna bak adamı takip etme yanindakinide seviyorsan çabuk unututrsun sadece içinde ukte kalmış

Canım iki ilişkin arasında ne kadar süre vardı? Yani diğerinden ayrıldıktan ne kadar sonra şimdiki nişanlınla çıkmaya başladın?
Eğer ki ruh eşim dediğin adamdan ayrılmayı başardıysan cidden o ilişkinin bir gelecei yoktur. Artık onu takip edebileceğin bütün alanları kapat. Sana şarkılarla nerden gönderme yapıyor bilimiyorum ama facebook falansa çıkar engelle.

eğer eski erkek arkadaşını istemiyorsan -ki isteme, sonuçta bitmiş- tüm iletişim yollarını kapat. şarkı vs. göndermesin...

geçmişe takılıp kalma. eskiye rağbet olsaydı, bit pazarına nur yağardı:1:..

Kızlar,

Gerçekten çok sevip birlikte olduğum biri var. Hayatımı o kişiyle geçirip, onunla çocuk sahibi olmayı istiyorum. Kısmetse 3-4 ay içinde de nişanım var. Onun da beni sevdiğine eminim. Buraya kadar herşey yolunda bundan sonrası maalesef biraz karanlık.

Daha önce tanışıp "ruh eşim" dediğim ve her açıdan çok iyi anlaştığım biri vardı. Onunla çok değişik bir iletişimimiz vardı. 1,5 sene önce bir anda iletişimi kesip şuanda beraber olduğum kişiyle ilişkiye başladım. Bunun nedeni onunla evlilik gibi bir gelecek görmememdi. (o zaman işi yoktu vs.) Son bir kaç haftadır bir yanım sürekli onu düşünüyor, özlüyor. Onun da hala beni unutmadığını biliyorum, şarkılarla bana çeşitli göndermeler yapıyor.

Bunu aklımdan çıkarıp birlikte çocuk isimleri seçtiğimiz şuanki erkek arkadaşımla temiz ve düzgün bir gelecek hayalleri kurmak istiyorum. Parmağımda bir erkeğin yüzüğünü taşırken bir yandan başka bir erkeği düşünmek bana göre bir şey değil. Bundan korkunç bir suçluluk ve vicdan azabı çekiyorum. Yalnız bir yandan da şuanki erkek arkadaşımı çok seviyorum. Berbat bir haldeyim kızlar bana akıl verin, yol gösterin biraz ne olur?

Bence ikisini de sevmiyorsunuz, yazık adamlara.

Canım iki ilişkin arasında ne kadar süre vardı? Yani diğerinden ayrıldıktan ne kadar sonra şimdiki nişanlınla çıkmaya başladın?
Eğer ki ruh eşim dediğin adamdan ayrılmayı başardıysan cidden o ilişkinin bir gelecei yoktur. Artık onu takip edebileceğin bütün alanları kapat. Sana şarkılarla nerden gönderme yapıyor bilimiyorum ama facebook falansa çıkar engelle.

Canım çok kısa bir süre vardı, zaten şimdiki erkek arkadaşımı tanıyınca "işte evleneceğim erkek bu" diyerek ondan ayrıldım. Facebook'tan sildim ama twitter'dan takip ediyorum bir şekilde. Elimde değil , sürekli hesabına bakıp duruyorum. Takıntı oldu resmen.

siz zaten nişanlınızı seçerek,hayatınız için bir tercih yapmışsınız.yani " aşk" ı değil,sevgiyi terih etmişsiniz.amacınız evlenmek husurlu olmakmış,o yüzden aşık olduğunuz ruh eşim dediğiniz adamı ,geleceğimiz yok diye terk etmişsiniz.
şimdi tercihlerinizi sorguluyorsunuz sadece..bence geç olmadan karar verin.nişanlınıza yazık etmeyin..

Şuan ki arkadaşını seviyor olsan, karşına Jude Law, Gerard Butler, Christian Bale çıksa dönüp bakmazsın.. Sen kalkmış yıllar önce terkettiğin adamı düşünüyorsun...

Eskisini bilmiyorum ama şimdikini sevmediğine eminim....

Bu ağır bir yorum olmuş. Kalbim ve aklım çok karışık desem daha iyi olur sanırım.

Neden ağır? Nesi ağır?

3 ay sonra nişanlacaksınız ve siz hala baskasını düşünüyorsunuz, normal mi bu?

kusura bakmayın ama pek sadık bir insan değilsiniz, sanırım şimdi daha uygun şartlarda daha hoş bir aday çıksa sevgilinizi yine terkedebilirsiniz.:26:

siz zaten nişanlınızı seçerek,hayatınız için bir tercih yapmışsınız.yani " aşk" ı değil,sevgiyi terih etmişsiniz.amacınız evlenmek husurlu olmakmış,o yüzden aşık olduğunuz ruh eşim dediğiniz adamı ,geleceğimiz yok diye terk etmişsiniz.
şimdi tercihlerinizi sorguluyorsunuz sadece..bence geç olmadan karar verin.nişanlınıza yazık etmeyin..

Çok iyi bir analiz olmuş, aşkı değil huzuru seçtim ve çok iyi bir erkekle beraberim. Şimdi ihtiyacım olan tek şey onu unutmak ve mutlu bir gelecek kurmak.

Elmy'e katılıyorum.. eskiyi sevsen ayrılmazdın, yeniyi sevsen eskiyi düşünmezdin.. ağır değil tam durumunuzu özetleyen bir yorum olmuş..

kusura bakmayın ama pek sadık bir insan değilsiniz, sanırım şimdi daha uygun şartlarda daha hoş bir aday çıksa sevgilinizi yine terkedebilirsiniz.:26:

Aslında sadık biriyim, sadece o dönem öyle bir şey yapmam gerekti. Şimdiki erkek arkadaşımı böyle bir nedenden dolayı bırakabileceğimi sanmıyorum.

Kızlar,

Vah vahh...:6:

Siz ikisini de sevmiyorsunuz. Nişanı da atın. Aynısını adamlar yapınca topa tutuyoruz burada,yorumlara ağır demişsin.Teselli mi verseydik ?

çok kötü birşey yaptığınızın farkındasınızdır umarım
başkasıyla evlilik aşamasında eskiyi düşünüyorsanız evliliği ertelerin ve kafanızı uzun bir süre boş bırakın derim hem size
hem evleneceğiniz adama yazık

birini bir başkasının alyansında unutmak ne kadar doğru bir seçim :44: :44:

eğer şuanki kişiyi gerçekten sevseydin aklın öncekinde olmazdı...

yorumum ağır algılanabilir ama sanırım eski aşkının işi vs. mevcut şuan aklın çelindi :ssz:

bence de iki adama da yazık.

Normal değil sanırım, beynimi esir alan bu düşünceden kurtulmanın bir yolunu bulmalıyım.

Tekrar ediyorum eğer suanda birlikte olduğunuz adamı sevseydiniz aklınıza asla kimse gelmezdi. Beyin de kontrol edilebilir bir organ neticede.

Ayrılın.

Tekrar ediyorum eğer suanda birlikte olduğunuz adamı sevseydiniz aklınıza asla kimse gelmezdi. Beyin de kontrol edilebilir bir organ neticede.

Ayrılın.

Yok kısmetse şuan birlikte olduğum kişiyle evlenip çocuk sahibi olmayı düşünüyorum. Tek yapmam gereken onu aklımdan çıkarmak. O da zamanla elbette olacaktır.

Back
X