Kalbim suçlu, yüreğim suçlu, özlem çok fena, evliliğe hazırlanıyorum!

Normal değil.Ama hayat siyah veya beyaz değildir. Duygularını insanlar yönlendiremez.Bayan rahatsız olmuş yardım istiyor demek ki yanlış bir şeyler olduğunun farkında.İnsan psikolojisi o kadar değişik olaylarla değişebiliyor ki bunlar da öyle duyguları tetikliyor ki... Vicdan azabı çeken sevgilisine karşı suçluluk duyan birine sevgilisi için ''yazık adama'' demeyin bence. Kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz.
Basıma geldiginde mantığımla karar veririm.
Bazi seyler siyah beyazdir bende. Parmağımda birinin yüzüğünü taşırken aklımda baskası olamaz.
İnsan psikolojisi okumadım empati yeteneğimi kullanıyorum. O adamın yerinde olmak istemezdim, üzüldüğüm insana da "yazik" derim.
Net. Benim yorumum, benim kararım.

Son düzenleme:
Herkes benzer durumlari yasayabilir...
Sizde iz birakmis bir iliski...
Kendi kafanizda bitirin, zamanla gececek, kararinizi alin ve bir daha akliniza geldiginde kovalayin fikirleri...
Sanirim face ine falan bakiyorsunuz, sarki gondermeler, alttan alta mesajlar...
Eger bunu yapiyorsaniz, yanlis yoldasiniz, yapmayin...
Sadece akliniza dustuyse, zamanla gecer gider, bu kadar vicdan yapmayin...
Karsinizda ki kisinin bunu haketmediginin farkindasiniz, biraz zaman verin kendinize, hem yeni sevgilinizi ozlemek, hem de bu fikirlerden uzaklasmak icin...

konu başlığını okuyunca aklıma bihter'le behlül geldi .)))

Bence ayrılın erkek arkadaşınızdan...Aşk öyle birşey ki diğerini düşünmenize neredeyse fırsat bile vermiyor..

canım kardeşim yargılamaya gerek yok herkezin başına gelebilir
evleneceğin adam başka kıza iç geçiriyor olsa ne hissederdin
bunu düşün aklına getirmemek içim elinden geleni yap
aklına geldiği anda başka şeylere odaklan
bu da bir aldatmadır
aldatan aldatılır unutma
kendine gel ilişkinin masumiyetine gölge düşürme

Kızlar,

Gerçekten çok sevip birlikte olduğum biri var. Hayatımı o kişiyle geçirip, onunla çocuk sahibi olmayı istiyorum. Kısmetse 3-4 ay içinde de nişanım var. Onun da beni sevdiğine eminim. Buraya kadar herşey yolunda bundan sonrası maalesef biraz karanlık.

Daha önce tanışıp "ruh eşim" dediğim ve her açıdan çok iyi anlaştığım biri vardı. Onunla çok değişik bir iletişimimiz vardı. 1,5 sene önce bir anda iletişimi kesip şuanda beraber olduğum kişiyle ilişkiye başladım. Bunun nedeni onunla evlilik gibi bir gelecek görmememdi. (o zaman işi yoktu vs.) Son bir kaç haftadır bir yanım sürekli onu düşünüyor, özlüyor. Onun da hala beni unutmadığını biliyorum, şarkılarla bana çeşitli göndermeler yapıyor.

Bunu aklımdan çıkarıp birlikte çocuk isimleri seçtiğimiz şuanki erkek arkadaşımla temiz ve düzgün bir gelecek hayalleri kurmak istiyorum. Parmağımda bir erkeğin yüzüğünü taşırken bir yandan başka bir erkeği düşünmek bana göre bir şey değil. Bundan korkunç bir suçluluk ve vicdan azabı çekiyorum. Yalnız bir yandan da şuanki erkek arkadaşımı çok seviyorum. Berbat bir haldeyim kızlar bana akıl verin, yol gösterin biraz ne olur?

İnsanız içimizde var.. Biriyle ciddi bir yola girdiğimizde eskilerin anıları duvar gibi dikilir önümüze. Şeytan dürter.. Hatırlarsın, özlediğini sanırsın.. Aslında olayın özü çok başka. Sen eski sevgilinin gölgesinde evliliğe hazır mısın değil misin onu irdeliyorsun.. Onu her hatırladığında onu neden bıraktığını hatırla ve şuanki sevgilinle güzel anlarının tadını çıkar.. Canını sıkma. Yakında geçer.

yaşanmamışlıklar ve hayal kırıklığı olduğu için geçmişte bunlar normal aslında. Bu süreç geçer yeter ki saçma bişey yapma nişanlınla evlen kur yuvani sonra bu hallerine güleceksin zaten

yaşanmamışlıklar ve hayal kırıklığı olduğu için geçmişte bunlar normal aslında. Bu süreç geçer yeter ki saçma bişey yapma nişanlınla evlen kur yuvani sonra bu hallerine güleceksin zaten

Katiliom sana.konu sahibine kolay gelsin

Back
X