• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim Taşlaştı Artık Kimseye Birşey Hissedemiyorum

pembesigara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4
0
0
İzmir
okadar çok şey yaşadım ki yaşım henüz 20 ama kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum ilk aşık olduğumda daha doğrusu sandığımda 15 yaşındaydım aşık olduğum 24... 9 ay falan çıktık çok değer veriyodu başlarda sonra aramızdaki yaş farkından sorunlar olmaya başladı ailem onaylamıyodu onun beklentileri farklıydı ayrıldık... ilk sevgilim değildi ama bi çok ilki onunla yaşamıştım toparlanmam zor oldu 6-7 ay sonra yeniden biriyle başladım aynı mahalledeydik benden 1 yaş büyüktü gecemiz gündüzümüz beraber geçiyodu ailem onu çok seviyodu tabii bende çok alışmıştık birbirimize ve tertemiz bi sayfa açmıştım onula mutluyduk oda beni sevio sanıodum 2 yıl çıktık taa ki 2007 de bi gece beni öldüresiye dövdü... daha önce dokunmaya kıyamazdı çok içmişti o gece ve ondan sonra 2 yılım kabus gibi geçti panik atak depresyon kavgalar karşılaşmalar...onunla karşılaşmayayım diye sokağa adım atamıyodum kimseyle olamadım 2 yıl.. sonra bigün 2009 da ocak ayında yakın arkadaşım sevgilisnn yakın arkadaşıyla tanıştırdı msnden aynı şehirde değildik konuş zaman geçer fln dedi aynı yaştaydık ama oda ne çocuk la ruh ikizi gibiydik 5-6 günde gece gündüz tlfnda msjlaşmalar sabaha kadar msnde konuşmalar 1 hafta sonra çıktı geldi 2 gün rüya gibiydi bütün acılarımı unutmuştum yanında okadar mutluydum ki böyle devam etti telefonlar sabahlamalar arada çıkıp gelmesi geçmişimi herşeyi silmiştim onla bu sefer fena tutulmuştum oda bana.. sonra aileler istemedi sorunlar yaşandı yaşadıklarımdan ötürü güvenemiyodum bazen durduk yere sorun çıkarıyodum ayrıldım 2-3 ay ayrı kaldık dayanamadık tekrar barıştık ama öyle bi haldeydimki yüzyüze nerdeyse hiç görüşemiyoduk ama olsun yeter ki o hayatımda olsun başka bişey istemiyodum kıskançtı çok arkadaşlarımı fln herşeyi bi kenara bıraktım sadece onu merkezim yaptım ama yine sorunlar çıkarıyodum neden bilmiyorum korkuyodum yıpratıyoduk birbirimizi uzaklıkta vardı... en sonunda tamamen ayrıldık 2 ay kadar hiç görüşmedik sonra arkadaşça tkrar konuşmaya başladık bu arada beni daha önce aldattığını fln öğrendim yıkıldım... ama yinede konuşmaya devam ettim sevgilisi vardı ama kızı sevmediğini söylüyodu kız beni buldu duymuş yaşadıklarımızı etraftaki herkes biliyodu zaten kopamadığımızı kızla konuştum sonra piyangodan bi kız daha çıktı katlanamıyodum arkadaşta olsak seviyodum sonuçta bağırdım çağırdım arkadaşta olmayalım artık çıktığın kaltaklarla uğraşmak istemiyorm fln daha bi sürü şey dedim 1 ay kdr hiç görüşmedik ama yine konuşmaya başladık sadece msnde...bu arada beni isteyenler çok oldu kimseye bakmadım bile denemedim başkası aklımdan bile geçmedi şuan artık ona aşk deilde tuhaf bi duygu hissediyorum ama başkalarına karşı ne bi hoşlatı ne bi etkilenme olmuyo bile nasıl unutucağımı ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım birine güvenmek sevmek tanımak zor geliyo herkese karşı buz gibiyim oda dahil kimseyi istemiyorum artık... bu duruma gelp sonra toparlana oldumu aranızda bn artık neresinden tutupta toparlanıcağımı bilmiyorum çok yorgun ruhum kalbim... çok uzun yazdım okuyupta akıl verirseniz şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Acını hafifletmek isterken kafanı dinlemek yerine, başka erkeklerle
teselli bularak büyük bir yanlış yapmışsın.
Daha 20 yaşında gencecik bir insansın. Çok erken yaşamışsın bazı şeyleri.
E artık bir ara ver istersen. Biraz kafanı dinle.
Sonra yeniden seversin. Bi süre erkeklerden uzak durmalısın bana göre.
Bunlara takılma. Kendi kendine ilaç olmaya çalış.
Kimse, hiçbir erkek derdine deva olamaz ki!
Olsa da bir süreliğine olur ve yine kalırsın yapayalnız.

yaptığım teselli bulmak değildi ilki büyük hataydı cahillikti.. 2.si sevdim çok svmiştim toparlanmam uzun sürdü 2yıl kimseyi düşünmedim bile ama karşıma bi anda çıktı o bi daha öyle sevebilicekmiyi korkum bu... yada tekrar onunla eskisi gibi olabilcekmiyim... yada eski ben bilmiyorum..

Canım seni çok iyi anladığımı belirteyim.
Söylediklerim çok uzak bir ihtimal gibi gelecektir şimdi. Çünkü malesef aklın hala eskide.
Ama eğer artık onunla görüşmeyi kesip kendine eziyet etmezsen unutursun, Bitiyor her şey ve yeniden başka birini sevebiliyorsun.
Bunları yazmama bile gerek yok. Sen zaten daha önce de aşık olmuşsun birine.
Yani biliyorsun ki aşık olunan erkek sadece 1 tane değil.
Önümüze başkaları da çıkıyor, çıkacak ve biz yeniden aşık olucaz.
Tabi ki de yeniden büyük aşklar yaşayacaksın.
Sana değer vermeyen, yanında olmayan ama her şeye rağmen msnde ya da telefonda konuşmayı sürdüren biri için üzülmemelisin. Seni aldatmış üstelik. Daha ne bekliyorsun?
Bir piyon gibi kullanmasın kimse seni. Sen çiz yolunu ve bağımlılıklarından kurtul.
Sonrası gelecektir, emin ol!
Kendine başka uğraşlar, seni oyalayacak bir şeyler bulursan çok daha kolay olur her şey.
Seni sevenle ol, seni üzeni boşver gitsin.

yazını okudum bu yazdıkların sanırım anlatmak istediklerinin küçük bi kısmı.öncelikle seni çok iyi anladığımı bilmeni isterim.ve kesinlikle önyargılı olupta yanlış yapmışsın hataydı demicem.çünki yaşaman gerekiyomuş ve yaşamışsın.ve bunun erkeni yada geçi yok bu olmuş bitmiş burda önemli olan esas şey senin bu genç yaşında sadece ileride yaşaman gereken şeyleri birazcık öne alıp erken yaşaman olmuş.kendini kötü ,umutsuz hissetmen normal sana unut boşver kafana takmada demicem.lafta olan sözleri yazıya dökmenin anlamı yok çünki.bende desem başkasıda dese bu olanaksız pat diye olmaz.bu zaman dediğimiz süre içerisinde sen bunu kendin başaracaksın.sen sadece sevginin kurbanı olmuşsun.erkeklerin geneli böyle kadın gibi değil.kadın gibi sevip ,sadık kalıcak türde varlıklar değildir.sürekli değişim peşindeler.bizi biri şöyle caaaanı gönülden sevse deli divane oluruz gözümüz görürmü başkasını görmez.ama onlar burda senle konuşur eve gider açar msn yi 10 tanesiyle işi pişirir.yalan dolan ne varsa bunlarda toplanmış.bak yaşın daha okadar gençki. iç dünyan kararmış tabiki kimseye güvenemezsinbiraz zaman tanı kendini dinle napıyorum ben böyle de.yani sana şunu söylim herşeyden önce sen değerlisin kendine hakim ol ve bundan sonraki birlikteliklerinde en azından hayat içerisindeki almış olduğun yada kazanmış olduğun tecrübelerle erkeklere karşı nasıl davranılması gerektiğini bil.toparla kendini daha bu yaşta bilmem kaç yıl ileriye gitme.sadece bunlardan ders çıkarman bile senin 1 adımda olsa önde olduğunu gösterir canım.

öğrencilik yıllarına 3 erkek arkadaş sığdırmışsın.. ne mezunusun çok merak ettim.. bu kadar entirikayla okul hayatı beraber gitmez kanımca :)

bilgisayar kullanırken bilgisayar kilitlendiği zaman nasıl ctrl alt del yapıp yeniden başlatıyosak
sen de bir süre nadasa bırak kendini

bir de kalbin ruhun niye yorgun ki...
ben kimsenin yasını tutmam şahsen
platonik de aolsa yeniden aşık olurum
bencil olur ve kendini kullandırmazsan aşktan çok zarar görmezsin hem

2 yıl çıktık taa ki 2007 de bi gece beni öldüresiye dövdü...

keşke şikayetçi olsaydın.
bunu bana yapan insanın yüzüne kezzap atardım ben şahsen.
ben sinirliyim bencilim kıskançlığa da gelemem sen çok taviz vermişsin. zamanında verdiğin tavizler seni bunalıma sokmuş şimdi. umarım bir daha hatalarını tekrarlamazsın..

Back
X