- 9 Ekim 2016
- 1.293
- 699
- 123
- 34
Evet evet merhabalar hanımefendiler :)
Uzun bir aradan sonra kalbim yeniden atıyor sanırım iyileştim. Çoğunuz biliyorsunuz bir ayrılık yaşadım ve düzeldim.
Kızlar karşıma birisi çıktı..
Daha doğrusu çocuk beni çok beğenmiş. (Bir abla benden habersiz resimlerimi göstermiş)
Kızdım ama neyse :))
Çoçuk çoooook kariyerli birisi (yani bu yönü önce ilgimi çekti) neyse
Beni aradı numaramı istemiş ben de ver dedim ablaya :)
1 yaş küçük benden ama çok olgun birisi bence.
Çok kibar nasıl desem adam gibi adam tabiri varya (çok kaptırmıyorum kendimi)
Öyle birisi bence.
Çocuğa acaip içim ısındı. (Buluştuk) o beni görünce eli ayağı dolandı zaten
çok belli etti bayağı hoşlanıyor ben de etkilendim açık konuşayım :)
Nişanlımdan ayrıldığımı filan söyledim özel değilse neden dedi anlattım ben de detaya girmeden neyse Sonra bu aynı değişmedi yani mesajlar atmalar aramalar sormalar :)
Evlilikle ilgili fikrini sordum çok sıcak bakıyor.
Yani aslında hayatının bir düzene girmesini istiyormuş.
Ama çocuk bana çok utangaç geldi ya da nasıl desem yavaş ilerliyor benden hoşlanıyor beğeniyor evet biliyorum ama yavaştan ağırdan gidiyor.
Ben asla mesaj atmıyorum zaten ama günaydın mesajları filan atıyor merak ediyor öyle yani.
Utangaç herhalde.
Neyse kendisi şehir dışında ailesi burada bir daha geldiğimde yine görüşmek istiyorum tabi senin için de uygunsa filan dedi iftar yaparız dedi sizce durum Ne kızlar :))) merak ediyorum???
Bu arada Kimse vazgeçilmez değil bunu da ayrılmış ayrılacak olanlara söylüyorum kendinizi yemeyiniz
Uzun bir aradan sonra kalbim yeniden atıyor sanırım iyileştim. Çoğunuz biliyorsunuz bir ayrılık yaşadım ve düzeldim.
Kızlar karşıma birisi çıktı..
Daha doğrusu çocuk beni çok beğenmiş. (Bir abla benden habersiz resimlerimi göstermiş)
Kızdım ama neyse :))
Çoçuk çoooook kariyerli birisi (yani bu yönü önce ilgimi çekti) neyse
Beni aradı numaramı istemiş ben de ver dedim ablaya :)
1 yaş küçük benden ama çok olgun birisi bence.
Çok kibar nasıl desem adam gibi adam tabiri varya (çok kaptırmıyorum kendimi)
Öyle birisi bence.
Çocuğa acaip içim ısındı. (Buluştuk) o beni görünce eli ayağı dolandı zaten

Nişanlımdan ayrıldığımı filan söyledim özel değilse neden dedi anlattım ben de detaya girmeden neyse Sonra bu aynı değişmedi yani mesajlar atmalar aramalar sormalar :)
Evlilikle ilgili fikrini sordum çok sıcak bakıyor.
Yani aslında hayatının bir düzene girmesini istiyormuş.
Ama çocuk bana çok utangaç geldi ya da nasıl desem yavaş ilerliyor benden hoşlanıyor beğeniyor evet biliyorum ama yavaştan ağırdan gidiyor.
Ben asla mesaj atmıyorum zaten ama günaydın mesajları filan atıyor merak ediyor öyle yani.
Utangaç herhalde.
Neyse kendisi şehir dışında ailesi burada bir daha geldiğimde yine görüşmek istiyorum tabi senin için de uygunsa filan dedi iftar yaparız dedi sizce durum Ne kızlar :))) merak ediyorum???
Bu arada Kimse vazgeçilmez değil bunu da ayrılmış ayrılacak olanlara söylüyorum kendinizi yemeyiniz

Son düzenleme: