Kalbim yerinden sökülüyor gibi

SeviyomHee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.838
7.042
158
Eşimi terkettim. O kadar canım yanıyor ki. Ayrılıyoruz bitiyor herşey. Anlaşmalı kabul ederse hemen bitecek. Çok ilgisiydi sevgisini hissedemiyorum derdim. Ama gösterdi mi çok güzel gösterirdi. Seviyordum iste deliler gibi. Herkes eşine ne kadar aşıksın derdi.

Açıktım nikah gunu kapanmaya soz ver yoksa evlenmem dedi ağlaya ağlaya kabul ettim. Birliktelik yaşamıştık nikahtan önce zaten. Bi nevi mecbur kaldim. Sonradan kendi isteğinle kapandım ama beni o gün nasıl aglattigini unutamıyorum. Ben dışında her şey onu mutlu etti benle sevişti yemek yedi yattı ama benimle mutlu olmayı seçmedi. Ne istese yapardim maça gidelim dese giderdim ama bensiz eğlenmeyi seçerdi. Hep onu bekleyen olurdum.

Arkadaşlarımdan ayırdı yapmazsan ayrılırız dedi. Tehditlerle tehditlerle her şeyi yaptırdı. Benim kendim olmama izin vermedi. Cok seviyoeum dedi hep boyle dedi. Sevgimiz icin herseyi yaptım. Ama görüyorum ki seven sadece benmisim

terkettim evi bugün adet oldum çok ağrım vardı aradım açmadı. Mesaj attım dönmedi. En son ulaştım çok ağrım var bayilcam çok ağlıyorum dedim. Oyun oynuyorum çok canım sıkılmıştı nolur izin ver diyo. Katlanamıyorum artık kızlar. Kocaman adam bu çocuk mu? Tahammül edemiyorum artık. Özür dileyip dileyip yalvarıp yalvarıp aynı şeyleri yapmasına dayanamıyorum. Kendime son çok az bi saygım kaldi onu da kaybetmemek için ayrılıyorum. Teselli edin nolur çok üzgünüm yaşadığım tüm kötü durumlar için. Özellikle boşanmış kadınlar. O kadar çok acı çekiyorum ki bu acıyı fiziksel başka bir acıyla bastırsam mi diyorum. Karnım ağrıyordu ama şuan onu hissedemiyorum. Kalbim sanki biri tarafindan tutulmuş sıkılıyor. Çok yanıyor canım

Açıktım nikah gunu kapanmaya soz ver yoksa evlenmem dedi ağlaya ağlaya kabul ettim. Birliktelik yaşamıştık nikahtan önce zaten.

nefret ediyorum iki yüzlü insanlardan.
açık kadın günah ama sevişmek serbest.
kapalı kapılar arkasında yaptığı mübah ama karısı olursa kapansın..

canınız yanmasın boşuna hiç. eşiniz olacak zat kişisel gelişimini bile tamamlayamamış. vaktiniz değerli bir an önce boşanıp mutlu olma şansınızı yakalayın.

Boyle sevgiyi anlayamiyorum kusura bakmayin. Hatta ileri gidip diyorum ki bunun adi sevgi olamaz.

Size saygi duymayan, istedigi gibi bicimlendirmeye calisan birine olan bu bagimliliginizin adi olsa olsa özsaygi eksikligidir.

Daha fazla su adamin pesinde dolanip da kendini bisey sandirmayin.

Her turlu goruse saygim var fakat o gorusun arkasinda olmak lazim

Esinizin yaptiklari celisiyor ve sen sevdiginden cok taviz vermissin

Erkekler kolay elde ettigi ve her seye evet diyen kisilerin kiymetini bilmez.

Esin seni elinin altinda goruyor acini anliyorum insan sevince gozu mantigi ve karsindaki insanin senin iyi niyetini kullandigini gormuyor gonul bu, hakkinda hayirlisi olsun.

nefret ediyorum iki yüzlü insanlardan.
açık kadın günah ama sevişmek serbest.
kapalı kapılar arkasında yaptığı mübah ama karısı olursa kapansın..

canınız yanmasın boşuna hiç. eşiniz olacak zat kişisel gelişimini bile tamamlayamamış. vaktiniz değerli bir an önce boşanıp mutlu olma şansınızı yakalayın.

Resimlerde o kadar kötüyüm ki bakmak bile istemiyorum. O kadar aglatmisti ki. Çok üzülüyorum mutlu ailelere bakarak. Keşke daha şanslı olabilseydim

Ayrılmazsınız korkmayın.
Böyle devam edersiniz siz.
Konunun hiç bi şekilde elle tutulur bi yanı yok da.
Evlilik öncesi ilişki yaşandı diye kendisini ağa paşa ilan eden size kul köle muamelesi yapan birinden ne köy olur ne de kasaba.
Bu saatten sonra mucizeler beklemeyin.
Tehditler, şantajlar, dayatmalar..
Bütün derdi bi et paçası mıymış sormadınız mı kendisine?
Keşke daha önce arkanıza bakmadan kaçıp kurtarsaydınız kendinizi .
Evlenmek gibi bi hataya düşmeseydiniz. Şu saatten sonra ne değişir bilmiyorum ama kimseye mecbur olmadığınızın farkına vararak başlayın işe.
Teselli edilmek için bile adama yalvarıyorsunuz .
Hala sevgi, şevkat, ilgi dileniyorsunuz.
Ve bu adamdan ayrılacaksınız?
Hıhı tabi.
Barışırsınız büyük ihtimal ama böyle bi zihniyetle bir ömrü nasıl geçirirsiniz hiç bilmiyorum .

Ayrılmazsınız korkmayın.
Böyle devam edersiniz siz.
Konunun hiç bi şekilde elle tutulur bi yanı yok da.
Evlilik öncesi ilişki yaşandı diye kendisini ağa paşa ilan eden size kul köle muamelesi yapan birinden ne köy olur ne de kasaba.
Bu saatten sonra mucizeler beklemeyin.
Tehditler, şantajlar, dayatmalar..
Bütün derdi bi et paçası mıymış sormadınız mı kendisine?
Keşke daha önce arkanıza bakmadan kaçıp kurtarsaydınız kendinizi .
Evlenmek gibi bi hataya düşmeseydiniz. Şu saatten sonra ne değişir bilmiyorum ama kimseye mecbur olmadığınızın farkına vararak başlayın işe.
Teselli edilmek için bile adama yalvarıyorsunuz .
Hala sevgi, şevkat, ilgi dileniyorsunuz.
Ve bu adamdan ayrılacaksınız?
Hıhı tabi.
Barışırsınız büyük ihtimal ama böyle bi zihniyetle bir ömrü nasıl geçirirsiniz hiç bilmiyorum .

Nikah günü neye uğradığını sasirdim düşünmek için zamanım olsaydı her şey farklı olabilirdi

Bir de sunu soyleyeyim hayatta neyi cok yuceltir ve cok ama cok seversek ordan darbe almadan olmuyoruz bu es olur is olur evlat olur aile olur.

Cok sevmemek lazim inanc yonunden soyle dusunuyorum o seyi put yapiyoruz Allah da sanki onu kiriyor bak cok deger verdigin bu mu diyor.

Ben de bunu düşünüyordum. Rabbim neylerse güzel eyler. Boynum eğik ama canım çok yanıyor

Eşimi terkettim. O kadar canım yanıyor ki. Ayrılıyoruz bitiyor herşey. Anlaşmalı kabul ederse hemen bitecek. Çok ilgisiydi sevgisini hissedemiyorum derdim. Ama gösterdi mi çok güzel gösterirdi. Seviyordum iste deliler gibi. Herkes eşine ne kadar aşıksın derdi.

Açıktım nikah gunu kapanmaya soz ver yoksa evlenmem dedi ağlaya ağlaya kabul ettim. Birliktelik yaşamıştık nikahtan önce zaten. Bi nevi mecbur kaldim. Sonradan kendi isteğinle kapandım ama beni o gün nasıl aglattigini unutamıyorum. Ben dışında her şey onu mutlu etti benle sevişti yemek yedi yattı ama benimle mutlu olmayı seçmedi. Ne istese yapardim maça gidelim dese giderdim ama bensiz eğlenmeyi seçerdi. Hep onu bekleyen olurdum.

Arkadaşlarımdan ayırdı yapmazsan ayrılırız dedi. Tehditlerle tehditlerle her şeyi yaptırdı. Benim kendim olmama izin vermedi. Cok seviyoeum dedi hep boyle dedi. Sevgimiz icin herseyi yaptım. Ama görüyorum ki seven sadece benmisim

terkettim evi bugün adet oldum çok ağrım vardı aradım açmadı. Mesaj attım dönmedi. En son ulaştım çok ağrım var bayilcam çok ağlıyorum dedim. Oyun oynuyorum çok canım sıkılmıştı nolur izin ver diyo. Katlanamıyorum artık kızlar. Kocaman adam bu çocuk mu? Tahammül edemiyorum artık. Özür dileyip dileyip yalvarıp yalvarıp aynı şeyleri yapmasına dayanamıyorum. Kendime son çok az bi saygım kaldi onu da kaybetmemek için ayrılıyorum. Teselli edin nolur çok üzgünüm yaşadığım tüm kötü durumlar için. Özellikle boşanmış kadınlar. O kadar çok acı çekiyorum ki bu acıyı fiziksel başka bir acıyla bastırsam mi diyorum. Karnım ağrıyordu ama şuan onu hissedemiyorum. Kalbim sanki biri tarafindan tutulmuş sıkılıyor. Çok yanıyor canım
Fazla fedakarlık fazla vefasızlık getirmiş. Güzelliğinizin, şu taşıdığınız pırlanta kalbinizin farkına varın. Eziyeti değil sevgiyi hak ettiğinizin farkına varın. İnsan alışkanlıklarından kolay vazgeçemiyor. Tabi ki aynı evi paylaştığınız insanı bir kenara koymanız zaman alacak. Ama sadece aynı evi paylaşmışsınız. Sevilmeyi hak ediyorsunuz. Asla böyle bir adamdan ayrıldığınız için pişmanlık duymayın. Size kendinizi unutturmuş. Ve olur bir daha kimse için kendinizden fedakarlık etmeyin. Henüz hak eden tek bir insan tanımadım.

Evden çıkarken bıraktığınız notta ne yazdınız

Sorunları neden ayrılmak istediğimi Ve şu sözleri ``Ve biliyor musun beni ve seni gerçekten seven hiç bir kadını mutlu edemeyeceksin `` gibi bişeydi. Tam hatırlayamadım. Profilime yazmıştım.

Fazla fedakarlık fazla vefasızlık getirmiş. Güzelliğinizin, şu taşıdığınız pırlanta kalbinizin farkına varın. Eziyeti değil sevgiyi hak ettiğinizin farkına varın. İnsan alışkanlıklarından kolay vazgeçemiyor. Tabi ki aynı evi paylaştığınız insanı bir kenara koymanız zaman alacak. Ama sadece aynı evi paylaşmışsınız. Sevilmeyi hak ediyorsunuz. Asla böyle bir adamdan ayrıldığınız için pişmanlık duymayın. Size kendinizi unutturmuş. Ve olur bir daha kimse için kendinizden fedakarlık etmeyin. Henüz hak eden tek bir insan tanımadım.

Çok teşekkür ederim yüreğime şu serptiniz Allah da sizi mutlu etsin

Valla anlayamadım konunuzu. Şimdi siz eşinizi aradınız ağrım var dediniz ama eşiniz şimdi oyundaydım canım sıkkın dedi ve siz evi mi terkettiniz? Hem de bu denli aşıkken eşinize. Valla regl dönemi buhranı çökmüş üstünüze aman yanlış adım atmayın

Kavgaliydik evi terketmistim. Sonra çok ağrım vardı ağlıyordum onla sorunları konuşmak istiyordum o yüzden aradım ama ulaşamadım ulaşınca da oyun oynamak istiyorum dedi beni umursamadi

Aynısı başımda vardı gece 3 lere kadar oyun oynar sabahta keyfince yatardı banada ona ilişki yönünden bişey vermediğimden yakınırdı onun keyfi olacak oyunu bitecek ben bebeği uyutucam onla ilgilenicem diğerini yatakta bekleyip oyunu bitsin diye gönlünü edicem vs vs şuanda kapıya atıldım bebeğimle birlikte uzaklaş sende o adamdan zamsn herseyin ilacı

Daha yaşın küçücük kendine eziyet etme.Çocuk için ne olur çok dikkat et .Yoksa hayatın daha kötü olur.Kendini toparla güçlü ol inşallah hayat bu herşey bizim için.Ailem destek olur mu? bundan sonra ne yapabilirim diye düşün kendini düşün.Kimseyi düşünme...

Aynısı başımda vardı gece 3 lere kadar oyun oynar sabahta keyfince yatardı banada ona ilişki yönünden bişey vermediğimden yakınırdı onun keyfi olacak oyunu bitecek ben bebeği uyutucam onla ilgilenicem diğerini yatakta bekleyip oyunu bitsin diye gönlünü edicem vs vs şuanda kapıya atıldım bebeğimle birlikte uzaklaş sende o adamdan zamsn herseyin ilacı
Şu mübarek ayda Allah yardımcınız olsun...

Back
X