geçen yıl sevgilimin facebookta bir kızla konuşmasını okumuştum..uykucuğuna daldın mı falan yazmış..2 3 gece konuşmuşlar ama gördüğümde kız silinmişti..bu kim dedim akrabam dedi ama akrabası olmadığını ortaya çıkardım..gerçekleri anlattı bi sayfada tanışıp eklemişler 2 3 kez konuşmuş ama kötü niyetli değilmiş sayfada uykuyla ilgiliymiş..yıkıldım o an tokat attım vurdum ağladı sadece ama yalvardı affettim neden mi beni çok sevdi her isteğimi yaptı hep yanımda oldu çünkü
bu olaydan sonra o kızı sevgilimin hesabına ekledim sevgilimmiş gibi ben konuştu...senden hoşlandığımı söyledimmi dedim yok dedi kız çok tatlısın söyledimmi yok dedi kız..asılmamış ama amacı asılmakmıydı bilemem
affettim ve bidah olmayacak diye yeminler ettirip barıştım ama kalbimde hep şüphe kaldı sizce affetmeye değer mi
kıza tüm yazılarında gülümseme var zaten çok azını gördümde çünkü o zamanlr facebook tüm konuşmalrı kaydetmiyordu sanırım parça parça kalmış
daha önce konu açmıştım pek cvp alamadım görüşlerinize ihtiyaım var kızlar
bu olaydan sonra o kızı sevgilimin hesabına ekledim sevgilimmiş gibi ben konuştu...senden hoşlandığımı söyledimmi dedim yok dedi kız çok tatlısın söyledimmi yok dedi kız..asılmamış ama amacı asılmakmıydı bilemem
affettim ve bidah olmayacak diye yeminler ettirip barıştım ama kalbimde hep şüphe kaldı sizce affetmeye değer mi
kıza tüm yazılarında gülümseme var zaten çok azını gördümde çünkü o zamanlr facebook tüm konuşmalrı kaydetmiyordu sanırım parça parça kalmış
daha önce konu açmıştım pek cvp alamadım görüşlerinize ihtiyaım var kızlar