kalbime şüphe düştü

bende böyle düşündüm hep bana tekrar barışmak için geldiğinde xxx senin için sorun olmayacak mı dedim bana xxxi seviyormusun aşıkmısın dedi hayır dedim konu kapandı şüphemde yok dedi ama kalbinde var o hala geçen sevgilim bana fal baktı xxx diye biri var sana kötülük etmiş yoluna engel olmuş ama ratık bizden uzak bişey yapamaz dedi

erkekler her ne kadar sorun olmaz desede en ufak bi tartışmada yüzüne bu olayı vurabilir
duygusuz gibi gözükürler ama sevince olay bambaşka olur.
facebook olayı bence önemsiz bi yıl olmuş geçmiş bitmiş
bu bi yılda sana olan davranışları nasıl onu göz önüne al
sana değer veriyorsa kaybetmek istemiyorsa zaten hiç bi şekilde hata yapmaz
ama bu senin içinde büyük problem olucaksa tekrardan sevgilinle konuş son kez ve konuyu tamamen kapat :34:

ve şu var eklemeyi unuttum bundan 5 6 yıl önce ilk tanıştığımızdada çıkma teklifi ettiğinde ben seni sevmiyorm ilhanı seviyorum demiştim ki ilhan beni bırakıp evlendi sevgilimin bindebiri kadar affedici olamadım

erkekler her ne kadar sorun olmaz desede en ufak bi tartışmada yüzüne bu olayı vurabilir
duygusuz gibi gözükürler ama sevince olay bambaşka olur.
facebook olayı bence önemsiz bi yıl olmuş geçmiş bitmiş
bu bi yılda sana olan davranışları nasıl onu göz önüne al
sana değer veriyorsa kaybetmek istemiyorsa zaten hiç bi şekilde hata yapmaz
ama bu senin içinde büyük problem olucaksa tekrardan sevgilinle konuş son kez ve konuyu tamamen kapat :34:

tekrar bi hatasını görmedim umarım görmemde...bana hayatımda en çok değer veren insan

tekrar bi hatasını görmedim umarım görmemde...bana hayatımda en çok değer veren insan

o zaman dediğim gibi bu face mevzusunu sakin bir şekilde konuşun içinizde bir şey kalmasın ilişkide güven çok önemli
konuşarak bu sorunu halledebilirsiniz içinize atarsanız, sizde umulmadık bir zamanda bu konudan bahsederseniz ilişkiniz daha çok yara alır

Son düzenleme:
geçen yıl sevgilimin facebookta bir kızla konuşmasını okumuştum..uykucuğuna daldın mı falan yazmış..2 3 gece konuşmuşlar ama gördüğümde kız silinmişti..bu kim dedim akrabam dedi ama akrabası olmadığını ortaya çıkardım..gerçekleri anlattı bi sayfada tanışıp eklemişler 2 3 kez konuşmuş ama kötü niyetli değilmiş sayfada uykuyla ilgiliymiş..yıkıldım o an tokat attım vurdum ağladı sadece ama yalvardı affettim neden mi beni çok sevdi her isteğimi yaptı hep yanımda oldu çünkü

bu olaydan sonra o kızı sevgilimin hesabına ekledim sevgilimmiş gibi ben konuştu...senden hoşlandığımı söyledimmi dedim yok dedi kız çok tatlısın söyledimmi yok dedi kız..asılmamış ama amacı asılmakmıydı bilemem

affettim ve bidah olmayacak diye yeminler ettirip barıştım ama kalbimde hep şüphe kaldı sizce affetmeye değer mi

kıza tüm yazılarında gülümseme var zaten çok azını gördümde çünkü o zamanlr facebook tüm konuşmalrı kaydetmiyordu sanırım parça parça kalmış

daha önce konu açmıştım pek cvp alamadım görüşlerinize ihtiyaım var kızlar

canim eger tereddutteysen sana bi onerim var,eger sevgilinin msn sifresini biliyosan,ayarlardan butun glen mesajlari msn e-posta adresine yollama secenegi var,o secenegi sec
ama galiba yeni facebook uygulamsinda sadce bikac saatlik okunmamis mesajlar e-postaya geliyo,ama geceleri ayni anda konusuyolarsa saati dolmadigi icin mesajlar e-postaya yollanmiyo,biyerden butun gelen mesajlarin e-postaya gelmesini istiyorum diye secebiliyosun ama sorun su,ben o ayar yerini bulamadim bi turlu
(bilen varsa lutfen banada soyleyebilirmi?0
sana bu kdr yardimci olabiliyorum canm,eger sana laik biri degilse insallh bi hatasini gorursun ve gec olmadan ayrilirsiniz
ama bana gore agladigina ve yalvardgina gore seni seviyo ve pisman

ben hiç yalan söylemedim ama ona

ama zamanında yakın arkadaşım dediğim uğruna kavga ettiğim adamla çıktım bu da az bişi değil tabi
o zmn is degisir,senin yaptigin hatayi hice sayamayiz, o sadece biriyle konusmus ve halbuki kiza sordugun sorularda sevgilin hakkinda hic bi olumsuz cevap almamissin(askim dememis,hayatim dememis sevgilin o kiza) bence durum nerdeyse esit, supeyi bi yana birak bence

o zmn is degisir,senin yaptigin hatayi hice sayamayiz, o sadece biriyle konusmus ve halbuki kiza sordugun sorularda sevgilin hakkinda hic bi olumsuz cevap almamissin(askim dememis,hayatim dememis sevgilin o kiza) bence durum nerdeyse esit, supeyi bi yana birak bence

evet cnm haklısınn

Şüphe gerçekten çok kötü bişey insan kendi kendini yiyor sadece ben sevgilimin bişeyini görmedim ama ayrılık zamanlarımızda kızlarla konuştu falan bende erkeklerle konuştum ama aklıma hep o zamanlar geliyor şimdi şüpheleniyorum bazı zamanlar.
Eğer affetmeyi seçtiysen bunları düşünme şuanda yoksa sadece kendini üzersin bir daha bi hatasını görürsen o zaman düşünürsün bence.

o kızla aralarında bişey olmamış olsa dahi ve buna inandırmak için ağzıyla kuş bile tutsa içindeki şüphe kaybolmaz şüphe böyle oturur kalır insanın içine..
kendinize zaman tanı hala şüphelerinde bir değişiklik olmuyorsa ayrı ayrı yollarınıza gidin derim çünkü soru işaretleriyle kurulan bir yuva hem size hem ileride sahip olacağınız çocuklarınıza ızdıraptan başka bişey getirmez..

o kızla aralarında bişey olmamış olsa dahi ve buna inandırmak için ağzıyla kuş bile tutsa içindeki şüphe kaybolmaz şüphe böyle oturur kalır insanın içine..
kendinize zaman tanı hala şüphelerinde bir değişiklik olmuyorsa ayrı ayrı yollarınıza gidin derim çünkü soru işaretleriyle kurulan bir yuva hem size hem ileride sahip olacağınız çocuklarınıza ızdıraptan başka bişey getirmez..

çok zor bi durum hem çok sevildiğmi biliyorum ama aklımda şüphe...şüpheyi içimden atmam gerekir mi o bna değer mi bunu çözmek istiyorum olmuyor :18:

Canım seni o kadar ıyı anlıyorum ki..birebir olmasa da benzeri basıma geldı yakın bır vakıtte..Subat ayında,bir gün facebooka gırdım..sevgılımın adına acılmıs bır hesap gordum..profılı ınceledım,yenı acılmıştı..resmi vardı.bılgıler iş memleket birebir tutuyordu..baktım ki abonelikler var..hem de kız,4 tane..kız ama hani şu 'ekle' diyen kızlardan,anlamışsındır..
dondum kaldım..sevgılım face kullanmazdı..ustelık askerdeydı..ıspartada..kızlara bakıyorum ıspartada yasıyorlar..Allah'ım basımdan asagıya kaynar sular döküldü..sabah oldu,telefon etti..sordum..onlar ne oluyor? Senin askerde face hesabı acmanın amacı ne?vs.
Ben abone olmadım,haberim yok,kem küm...İzne geldi,bi şekilde kapandı konu..Ama hic aklımdan cıkmıyor gercekten affetmeli miydim diye..
Güven sarsılınca,böyle oluyor işte..insan ne yapacagını sasırıyor..ayrılmak o kadar yaralar ki beni,üstelik askerde..ama dogruları soyledıgıne de ınanamıyorum;cunku mantıklı cevaplar veremedi sorularıma...
çaresizlik....:50:

canim bunu hic sorun etme bence,ayni o kizlara benzeyen bi yalanci face ac sevgilinin facene arkadaslik istegi yolla,ve ogren nasil konusuyo

geçen yıl sevgilimin facebookta bir kızla konuşmasını okumuştum..uykucuğuna daldın mı falan yazmış..2 3 gece konuşmuşlar ama gördüğümde kız silinmişti..bu kim dedim akrabam dedi ama akrabası olmadığını ortaya çıkardım..gerçekleri anlattı bi sayfada tanışıp eklemişler 2 3 kez konuşmuş ama kötü niyetli değilmiş sayfada uykuyla ilgiliymiş..yıkıldım o an tokat attım vurdum ağladı sadece ama yalvardı affettim neden mi beni çok sevdi her isteğimi yaptı hep yanımda oldu çünkü

bu olaydan sonra o kızı sevgilimin hesabına ekledim sevgilimmiş gibi ben konuştu...senden hoşlandığımı söyledimmi dedim yok dedi kız çok tatlısın söyledimmi yok dedi kız..asılmamış ama amacı asılmakmıydı bilemem

affettim ve bidah olmayacak diye yeminler ettirip barıştım ama kalbimde hep şüphe kaldı sizce affetmeye değer mi

kıza tüm yazılarında gülümseme var zaten çok azını gördümde çünkü o zamanlr facebook tüm konuşmalrı kaydetmiyordu sanırım parça parça kalmış

daha önce konu açmıştım pek cvp alamadım görüşlerinize ihtiyaım var kızlar

tokat attım vurdum ağladı yazmışsın ben ona takıldım... sen kendini ne sanıyorsun karşındaki hayvan mı? (ki hayvana dahi vurulmasına karşıyım)
bir-güvenmiyorsan ayrılırsın
iki-o hesap onun özeli karıştıramazsın
üç-ne diye elalemi ekleyip sevgilin adına konuşuyorsun bu ne saygısızlık...

inanılmaz geçimsiz bir yapın var bu belli, vurmalar ağlatmalar onun hesabını kurcalamalar vs... inşallah cocuga cok cektirmeden ayrılırsın madem güvenmiyorsun eziyet etme cocuga..yazık

tokat attım vurdum ağladı yazmışsın ben ona takıldım... sen kendini ne sanıyorsun karşındaki hayvan mı? (ki hayvana dahi vurulmasına karşıyım)
bir-güvenmiyorsan ayrılırsın
iki-o hesap onun özeli karıştıramazsın
üç-ne diye elalemi ekleyip sevgilin adına konuşuyorsun bu ne saygısızlık...

inanılmaz geçimsiz bir yapın var bu belli, vurmalar ağlatmalar onun hesabını kurcalamalar vs... inşallah cocuga cok cektirmeden ayrılırsın madem güvenmiyorsun eziyet etme cocuga..yazık

eleştiri yapabilirsin olumsuz ama hakaret edemezsin asıl sen kendini ne sanıyorsun kim oluyorsun?

asıl sana yazık eleştiri yapmakla hakaret etmenin ayrımını bile bilmiyorsun

yalan söyledi sevgilim bana başına gelirse sen sarılıp öpersin heralde :27:

eleştiri yapabilirsin olumsuz ama hakaret edemezsin asıl sen kendini ne sanıyorsun kim oluyorsun?

asıl sana yazık eleştiri yapmakla hakaret etmenin ayrımını bile bilmiyorsun

yalan söyledi sevgilim bana başına gelirse sen sarılıp öpersin heralde :27:

demekki ayni dili konusmaya basladik... neden rahatsiz oldun o zaman? :51:

demekki ayni dili konusmaya basladik... neden rahatsiz oldun o zaman? :51:

ben seni kandırmadım..benle o şekilde konuşamazsın..ama değer verdiğim erkek arkadaşım beni kandrdı bunun acısıyla o şekilde davrandım..o şeklide davrandığım içinde kimseye hesap vermem gerekmiyor..

ben sizle aynı dili konuşamam çünkü haddimi bilen bi insanım :51:

Back
X