Kalbimi kirdin diye belirtin baktiniz gecmiyor sakin bir zamanda gecenlerde ....seklinde konustun ne demek istedin iyi niyetli soyledin diiye ustunde durmadim ama aklima takildi vs seklinde kibarca sorun ..veya ne demek istedin diye ikinci kez kibarca sorun yani herkese cat cat cevap vermek zorunda degilsiniz ne guzel iyi niyetlisiniz ama kafaniza takilacagina sorun inanin kendileerini frenleyeceklerEş olsun akraba olsun kalbimi kıranlara cevap veremiyorum gece aklıma geliyo sinirimden ağlıyorum keşke böyle cevap verseydim diye düşünüyorum, benimle dalga geçildiğini anlasamda yok ya kötü niyetle dememiştir diyorum kendi kendime ,insanlar bu kadar kötü olabilir mi gerçekten diye düşünüyorum yoksa ben mi çok alınganım diyorum üzülüyorum herşeyi kafama takıyorum
Valla ne kadar böyle davranmlarına izin verirsen dahada abartarak devam ederler.Eş olsun akraba olsun kalbimi kıranlara cevap veremiyorum gece aklıma geliyo sinirimden ağlıyorum keşke böyle cevap verseydim diye düşünüyorum, benimle dalga geçildiğini anlasamda yok ya kötü niyetle dememiştir diyorum kendi kendime ,insanlar bu kadar kötü olabilir mi gerçekten diye düşünüyorum yoksa ben mi çok alınganım diyorum üzülüyorum herşeyi kafama takıyorum
Bu dünya hassas kalpler için çok ağır ne yazık ki.biri sizi sinir ettihiginde cevap vermekten çekinmeyin,içinizde kalıp size dert olacağına söyleyin ona dert olsunEş olsun akraba olsun kalbimi kıranlara cevap veremiyorum gece aklıma geliyo sinirimden ağlıyorum keşke böyle cevap verseydim diye düşünüyorum, benimle dalga geçildiğini anlasamda yok ya kötü niyetle dememiştir diyorum kendi kendime ,insanlar bu kadar kötü olabilir mi gerçekten diye düşünüyorum yoksa ben mi çok alınganım diyorum üzülüyorum herşeyi kafama takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?